פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים לוח שיש בו רק חמישה חיבורי sataIntel DH77KCאני צריך כרטיס הרחבה עם עוד שלוש חיבורים לsataעדיפות גבוהה לאיבורי או קיאספי לזמינות מיידיתתודהדובי
פורסם 2014 באוגוסט 2611 שנים אני באמת לא חושב שזה משנה מידי, אלא אם אתה צריך יכול לעשות BOOT מהתקנים שמחוברים לכרטיס הזה (בקטע זה יש לפעמים בעיות).
פורסם 2014 באוגוסט 2611 שנים מחבר ראיתי בKSP את זה זה יתאים לי אם ארכוש שניים כאלה?אם אני רוכש שניים כאלה אני מקבל עוד ארבעה חיבורי SATA נוסף על הקיים בלוח?בכוונה הבאתי מKSP כי זה ליד הבית ואני לא יכול לחכות לכרטיס מפלונטר.כמו כן למה המחיר בKSP הוא שליש?
פורסם 2014 באוגוסט 2611 שנים אין לי מושג. זה נראה כאילו יש שם שני חיבורי SATA, אבל בטוח ב100% אני לא.בכל אופן, זה PCI, אז ביצועים לא יצאו לך מזה. מה אתה מתכוון לחבר לשם ולאיזו מטרה?בכל מקרה, אם אתה צריך מעכשיו לעכשיו, אז זה מה יש. לא מצאתי אחרים בKSP/אייבורי.הייתי ממליץ על בקר שמתחבר לPCIE X4 (יש סלוט כזה בלוח), אבל אלה כרטיסים יקרים יותר ופחות זמינים. אם לא תהיה מרוצה מהDynamode ובהמשך תרצה פתרון לטווח ארוך, חפש כאלה בEBAY.
פורסם 2014 באוגוסט 2611 שנים מחבר יש ארבעה כוננים בRAID 5 ושני SSD ברייד0. (אין צורך בטיפים על יעילות, זה שרת) הכוננים הם כונני 6TB.האם הפתרון יהיה מספק וטוב? נערך 2014 באוגוסט 2611 שנים על-ידי דובי770
פורסם 2014 באוגוסט 2611 שנים אני באמת לא מכיר מספיק RAID כדי לדעת האם זה יעבוד בכלל - בין בקרים שונים וכו'. אם יעבוד, כנראה בתוכנה בלבד, בלי תמיכה בBIOS... לא הייתי סומך על זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.