פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים בהנחה שאין מזגן בסביבה שלכם , החום הישראלי מעיק עליכם ? או שאולי פיתחתם הסתגלות ולא מפריע לכם כל כך ?
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים מחבר האמת אני רוב חיי לא הפריע לי החום אבל לאחרונה קצת מפריע לי . אני חושב אולי בגלל שהייתי רגיל לגור בפנים הארץ , ועברתי לגור ליד הים שיש לחות גבוהה אז מפריע לי . נערך 2014 באוגוסט 2511 שנים על-ידי Yehudaa
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים תמיד אמרתי ותמיד אגיד שאני מעדיף קיפאון מוחלט על פני חום איימים. כירושלמי, החורף האחרון גרם לי קצת להתחרט על האמרה הזאת. אבל... אז בא הקיץ והזכיר לי למה היא נוצרה.אני שונא את הקיץ הישראלי, וכשאני מדבר עם חברים מעבר לים, במיוחד במקומות כמו שוודיה וקנדה, אני מתמלא בקנאה.
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים יש לי פנטהאוס קומה חמישית 4 כיווני אוויר. יש גם מזגן אבל כמעט ואין צורך להפעילו עם זרימת האוויר הנהדרת שיש כאן. מתקלחים כמה פעמים ביום ומרגישים נהדר.
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים רוב הזמן אני במזגן, וכשאני לא.. זה לא מפריע לי.אלא אם כן גם יש עלי שמש ואני מזיע וזה כבר גורם לאי נוחות מסויימת.
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים מחבר Art Tatum תהנה לך מהסוויטה והפנטאוז והחיים הטובים ותשתדל להימנע מהרגילות לקלל .
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים לא מצליח להתרגל לחום.כשאני בלי מזגן אני מכוון את המאוורר על הפנים שלי ומתפלל שלא יכאב לי הראש אחרי שעתיים
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים איך אפשר לשרוד בלי מזגן?!?!? אני בערך 25 שעות ביממה במזגן.ובגדול הדבר שהרבה יותר מפריע לי מהחום זו הלחות המסריחה במרכז, הכי טוב לגור בירושלים או בצפון.
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים כמו שכבר כתבו - המכה היא הלחות. אני חוזר מחר לירושלים למקום בלי מזגן שעדיף בהרבה על המרכז עם מזגן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.