עבור לתוכן

חוות דעת על הכרטיס מסך ? והמלצה שלכם .

Featured Replies

פורסם

וואו, איזה תדרים!

בכמה העלת את המתחים?

פורסם

עד סוף הבאר 1.35V, לא הייתי מנסה את זה עם כרטיס אחר.

פורסם
  • מחבר

קודם כל המון תודה על העזרה ... אני מבין את העלות מול התועלת

פשוט קשה לי לקנות משהו משומש נותן לי הרגשה של חוסר ביטחון כלפי המוצר שאני מקבל ומתחילים השאלות הסקפטיות שעולות לי למה הוא מוכר ? למה בחצי מחיר מהמחיר בשוק ? וכו וכו .

בו ננסה להתנתק מהמשומש ולענות על השאלות בצורה יבשה .

כרטיס מסך ג'יגהבייט Gigabyte GV-R928XOC-3GD R9 280X 3GB GDDR5 384BitWINDFORCE 3X Cooling system HDMI PCIE

כרטיס מסך טוב ליעודים ולדרישות שלי ? האם יש חברה של כרטיסי מסך אחרת לקחת ? גירסא אחרת ?

פורסם

אחלה כרטיס לדעתי, ואם הוא הציע לך אותו ב1300 אז כדאי.

אגב, השוק מוצף בכרטיסים של AMD מהסיבה הזו:

כשערך הביטקויין (מטבע וירטואלי) הרקיע שחקים, היה שווה לכרות אותו עם כרטיסים כאלה, אפילו בהתחשב במחיר ההשקעה וחשבון החשמל. מאז ירד ערכו של המטבע והכרייה נהייתה פחות כדאית.

רוב הכורים (אם לא כולם, כי ככה זה נראה) החליטו לצמצם נזקים ומכרו את המחשבים והכרטיסים - בעיקר 280x, 290, 290x.

היות והשוק נעשה רווי מכמות האנשים המוכרים את הכרטיסים הללו, המחיר שלהם ירד (היצע גבוה יותר מן הביקוש) פלאים והרבה אנשים מנצלים את ההזדמנות :)

זהו,אני לא מזכיר יותר את המילה משומש בת'רד הזה :P

פורסם
  • מחבר

חחחחחחח ... מותר לך להזכיר

תודה על העזרה .

פורסם
  • מחבר

1. האם קנייה של כרטיס מסך יד 2 הוא כמו לקנות חתול בשק ? כל כך הרבה בחירה כמו שאמרת השוק מוצף איך נדע במי לבחור ( יש בזה אלמנט של מזל ? )

2. אלו דרכי בדיקה ניתן לבצע בכדי לא ליפול ברשת בקנייה של כרטיס מסך פגום ?

3. למה למוכר למכור כרטיס מסך שעולה 1700 או יותר בחצי מחיר ?

פורסם

יש אנשים שלא בנויים ליד 2 אם אתה כזה אל תקנה וזהו.

ניתן לעשות בדיקות מאמץ בתוכנות , לשחק ולבדוק את הביצועים. מה שלא תוכל לבדוק זה כמה זמן הוא היה בשימוש למשל אם כרו איתו חצי שנה רצוף במאמץ גבוהה או המהרה, דברים שישפיעו על אורך חייו העתידי.

3. היצע וביקוש.

תקנה כרטיס עם אחריות לעוד שנתיים לפחות במחיר טוב ושא ברכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים