פורסם 2014 בספטמבר 411 שנים אה.. מבאס,וכשאני חושב על זה עכשיו אם אתה שם בלוקים לזיכרון וזה על הדלוקס אז צריך לוודא שהמכסה\מגן על הI\O לא מפריע לבלוק השני כי בתמונות זה נראה ממש קרוב לזיכרון..
פורסם 2014 בספטמבר 411 שנים נקודה טובה.אני גם לא מת על סידור הסלוטים בדלוקס. דווקא פה ה-MSI וה-WS של ASUS מצויינים לי.
פורסם 2014 בספטמבר 411 שנים תכנון של סידור הסלוטים זו סיבה מספיק מוצקה... מעניין מה זה יהיה בסוף, אני עוקב אחרי הלוג
פורסם 2014 בספטמבר 411 שנים מחבר הביקורת על הדה-לוקס עדיין בהכנה, אבל אני יכול לספר לך שתכונה חשובה שיש לו היא מתג ששולט על שימוש בסלוטים שונים למערכים אופטימיליים של 2 או 3 או 4 כרטיסים
פורסם 2014 בספטמבר 411 שנים זה באמת בעייתי עם שלושה כרטיסים כמו שיש לקפטןאישמערות, הספייסינג לא שווה, וזה לא נראה טוב ולא עובד עם גשר של ek
פורסם 2014 בספטמבר 611 שנים טוב נשברתי, מזל טוב לחבר שהתחדש ב 5820 ומזל טוב לי נערך 2014 בספטמבר 611 שנים על-ידי taotao
פורסם 2014 בספטמבר 611 שנים העניין הזה ש הPCIE פשוט לא מסתדר לי, זה משהו שמציק (זה בסדר אני יודע שאני הבעיה כאן), הלוח כנראה יהיה MSI X99 SLI אבל נחכה לראות מה קורה עם זה.
פורסם 2014 בספטמבר 611 שנים מי אמר שהוא מפלונטר אני בארה"ב אז אולי אנצל את ההזדמנות כאן, אבל שוב לא בטוח בכלל.
פורסם 2014 בספטמבר 611 שנים מיקרוסנטר? הופ פתאום התמונה עולה. עכשיו ראיתי את המדבקה של מיקרוסנטר על המעבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.