עבור לתוכן

פרטים חדשים על המעבד שיוביל את מכירות LGA2011-v3

Featured Replies

פורסם

כן הולך להיכנס ל900D הקיים, ולקבל שני 280X.

• תגובות 129
  • צפיות 21.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

lets talk motherboards...

על מה אתה חושב?

חשבתי שנסגרתי על MSI, אבל תכלס, עמוק בפנים, אני עדיין רוצה את ה-WS של ASUS :)

פורסם

אני חושב שהבילד שלך לא ראוי לפחות מזה :gguyz:

פורסם

מסכים באופן עקרוני, אבל היבואן לא מביא אותו לארץ כנראה.

לוח מחול זה סיפור לא זול, אולי אנסה לסנג'ר מישהו שטס לארה"ב.

פורסם

מי צריך יבואן? כשרוצים משהו מביאים אותו? (SR-2 אהמממ ;))

פורסם

בדיוק, אבל משלוחה זה מוגזם ללוח... מה גם שרק new egg מוכרים ומהם אני לא יכול לקנות.

פורסם

מוגזם מאוד,

ואני לא לקחתי סיכונים ושלחתי דרך UPS (ביטוח כמו שצריך). כמובן שהם חלבו אותי כמו שצריך....

הייתי מנסה לחפש באיביי, או באמת איזה חבר / קרוב שיכול לשלוח אליך

פורסם

זוכר כמה יצא המשלוח? ומאיפה הזמנת?

פורסם

הזמנתי מSIDEWINDER (גארי), אבל נראה שהוא דעך בזמן האחרון... כבר לא מביא דברים חדשים בכלל, לא יודע מה מחזיק אותו ומה כוח המכירה שלו.

אני אנסה לשחזר את החשבונית בשביל עלות המשלוח. אם אמצא אותה - תקבל פרטי.

אני לא מכיר את אסוס טוב, אבל אני ידעתי שהRMA של EVGA מעולה, לכן לא היה אכפת לי להזמין מחו"ל.

עריכה:

בקשר ללוח, יש בEBAY את הRVE ואת הדלוקס. אני מניח שהWS יצוץ בימים הקרובים.

פורסם

לוח אם זה שאלה טוב אני נוטה יותר לכיוון ASUS, מה אבל ? עדיין לא החלטתי. בחירה קשה.

פורסם

טעות

פורסם

אם הייתי צריך לבחור זה היה RVE אבל לי יש שריטה לאדום\שחור ואסוס, המחיר הוא אבא של הפרימיום אבל לעזאזל כשהם עושים לוח זה חתיכת לוח.

אני עדיין עם R3E וזה לוח שאני חושב ששווה כל שקל והמחיר יחסית לאז היה גם פרימיום.

captaincaveman הבנייה שלך הולכת להיות שחור לבן אז אין עניין בלוח הזה (RVE), הדלוקס או ה WS תפור עליך (או כל לוח שחור לגמרי).

taotao המערכת שלך בלי הלוח עדיין ניטרלית ככה שאתה יכול לבחור מה אתה רוצה, מה גם שעם ה 5820K אתה יכול לקחת מהלוחות המעט זולים יותר כי גם ככה לא תצטרך את כל רוחבי הפס בחריצי ההרחבה.

פורסם

דלוקס, מגיע עם WIFI. בעיות בכניסה לארץ בסבירות גבוהה.

WS, לא מגיע לארץ ולא מוצא בינתיים מקום שמוכר ושאני יכול לקנות ממנו.

MSI SLI PLUS, יכול להיות אצלי כבר בשבוע הבא, כמה ימים לפני המעבד והזכרונות. קשה לעמוד בפיתוי :)

פורסם

אין בפלונטר :)

אמור להגיע ליבואן בעוד כשבוע-שבוע וחצי, ואולי לא יעכבו לו אותם במכס לתקופה לא ברורה בגלל ההגבלות של משרד התקשורת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים