עבור לתוכן

i7 4770K 4.20GHz OC - איך ממשיכים מכאן?

Featured Replies

פורסם

בינתיים עשיתי OC לתדר 4.20Ghz, אשמח לדעת אם ניתן להמשיך ואם סה"כ ההגדרות מוגדרות בסדר.

הנה מס' תמונות מתוך ה - BIOS:

Xc2oPi.jpg

qLtIpl.jpg

u4R6Xd.jpg

וכאן זה לאחר בדיקת מאמץ של רבע שעה:

http://imagizer.imageshack.com/img902/2599/4XEKK0.jpg (בכוונה קישור, שתוכלו לראות כמו שצריך).

• תגובות 32
  • צפיות 19.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ההגדרות לא מוגדרות בסדר

1 - בחינות יציבות בודקים למעבדים האלה עם Prime95 מצב Blend. בחינת יציבות באמצע הדרך יכולה לארוך כ-15 דקות, בדיקת יציבות סופית נותנים לה לרוץ כשעתיים-שלוש לפחות.

2 - פונקציית ה-HyperThreading שלך בוטלה, מה שאתה מריץ עכשיו זה Core i5, בדוק שלא כיבית אותה.

3 - איפה במהלך הבדיקות נתקעת? אם יש איזור בין טמפרטורת פעולה לבין יציבות ומתאפשר לך לטפס, תמשיך לטפס.

פורסם
  • מחבר

הורדתי Prime95, אני רק לא מוצא את אופציית - Blend משום מה. לפתוח את אופציית HT וההגדרות יהיו בסדר? ולא נתקעתי בבדיקות, אני פשוט רוצה להמשיך ובשביל זה באתי לשאול כאן.

פורסם

בPRIME95>OPRIONS>TORTURE TEST

ויש לך אפשרות לSmall\in-place large וכמובן Blend

אל תשכח לשנות את ה TEST THREADS ל 8

ולנטר טמפרטורות ...

פורסם
  • מחבר

מה זה אומרת "לנטר טמפרטורות"?

פורסם

לבדוק טמפרטורות בזמן מאמץ (עם אתה לא יודע כמה המעבד שלך מתחמם איך תדע עם ה OC הוא טוב? )

הרי הכל תלוי בתדר\מתח\טמפרטורה

כל מי שעושה OC צריך תמיד לנטר את הטמפרטורות ולדעת בידיוק על כמה הרכיב שלו עומד כדי לא להגיע לרמה שהוא פוגע ומזיק ברכיב

בדרך כלל עושים את זה עם תוכנה שעובדת קבוע כמו CORE TEMP\REAL TEMP והיא מראה לך איפה שהשעון טמפרטורה של כל ליבה

כדי לדעת את כל הטמפרטורה של המחשב(לא רק של המעבד) אתה יכול להשתמש ב HWMONITOR שמראה גם מתחים וכ'ו

עם אתה לא יודע את הטמפרטורה של המערכת שלך ממליץ לך לבטל מיד את הOC ולעשות את זה כמו שצריך

פורסם
  • מחבר

אני יודע שצריך לבדוק טמפרטורות, לא ידעתי שמשתמשים במונח "ניטור" כשבודקים כל פעם את המעלות בהעלאת התדר/מתח.

פורסם

אני לא הייתי מכבה את פונקציות החיסכון באנרגיה, בטח לא בטווח התדרים שאתה מכוון אליו ומעוניין לעבוד בו 24/7:

C1E, C3, Cpu thermal monitor, speedstep

פורסם
  • מחבר
אני לא הייתי מכבה את פונקציות החיסכון באנרגיה, בטח לא בטווח התדרים שאתה מכוון אליו ומעוניין לעבוד בו 24/7:

C1E, C3, Cpu thermal monitor, speedstep

אני מכוון ל - 4.5GHz. עשיתי בדיקה ב - PRIME96 לשעה, ולא עבר את ה - 60C, זה בסדר?

פורסם

איזו גרסא של PRIME95 הורדת?

4.5GHZ - תשאיר את אפשרויות החיסכון בחשמל פועלות, ללא ספק.

פורסם
  • מחבר
איזו גרסא של PRIME95 הורדת?

4.5GHZ - תשאיר את אפשרויות החיסכון בחשמל פועלות, ללא ספק.

V28.4. לקפוץ ישר ל - 4.5GHz ולבצע בדיקת מאמץ בפריים? להוריד מעט במתח לדעתך?

פורסם

רוב הסיכויים שתצטרך לעלות את המתח. קודם כל בדוק ללא.

פורסם
  • מחבר

סבבה, אני יבדוק עכשיו ואפעיל את האופציות של החיסכון בחשמל. האמת שפעלתי בדיוק לפי המדריך שעשו כאן למעבדי Haswell.

עריכה: פתחתי את האופציות של החיסכון בחשמל, העלתי לתדר - 4.5 מבלי שנגעתי במתח ועכשיו אני אבצע בדיקת מאמץ של שעה. יש קשר בין פתיחת החיסכון בחשמל לבין ירידת המעלות במנוחה? כי הם ירדו ב - 8 מעלות בערך.

פורסם

ברור שיש, אתה עכשיו מאפשר למעבד להוריד תדר ולכבות חלקים בליבה כשהם לא בשימוש.

פורסם
  • מחבר

ירדתי ל - 4.3GHz על מתח 1.250V, אופציות החיסכון בחשמל פעילות, ביצעתי בדיקת מאמץ ב - Prime95 תחת הבדיקה BLend והשארתי במלבן את הספרה 8 ואלו התוצאות לאחר שעתיים:

CNk09R.jpg

יש לאן להתקדם או שמיציתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים