פורסם 2014 באוגוסט 2411 שנים היי מדובר בWDC WD5000AAKS-00YGA0 שהיה בעבר חיצוני אבל הקופסא החיצונית של הUSB הפסיקה לעבוד אז הכנסתי אותו למחשב בSATA בן 5-6 שנים בערך. לאחר סריקה לשגיאות בהארדיסק עם תוכנת יצרן , נמצא תקול ובוצע "תיקון" זה כרגע הנתונים בדיקות אחרות שאפשר לעשות בכדי לדעת אם הוא כבר גוסס?
פורסם 2014 באוגוסט 2411 שנים העלתה צילומים מ- HDTUNE ולא מהתוכנה של WD אז לא יודע איזה שגיאות היו לך ומה תוקן.לגבי התמונות שהעלתה:1. בתמונה הראשונה רואים נפילה במהירות הקריאה זה נורמלי אך ורק אם הכונן מכיל את מערכת ההפעלה, במידה ולא אז זה קצת חשוד.2. ההזהרה שמופיעה בתמונה השלישית מצביעה על שגיאות בממשק שבין הקשיח ללוח האם, בהרבה מקרים מדובר בכבל DATA לא תקין אז אני ממליץ לך להחליף אותו בחדש. קח בחשבון שאפילו אם תחליף את הקבל ולא יהיו לך שגיאות אז המונה הזה לא יתאפס ובתקווה שלא יגדל.
פורסם 2014 באוגוסט 2411 שנים "בתמונה הראשונה רואים נפילה במהירות הקריאה זה נורמלי אך ורק אם הכונן מכיל את מערכת ההפעלה"מה הקשר למערכת ההפעלה ? זה כך בכל קשיח!
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים מחבר העלתה צילומים מ- HDTUNE ולא מהתוכנה של WD אז לא יודע איזה שגיאות היו לך ומה תוקן.לגבי התמונות שהעלתה:1. בתמונה הראשונה רואים נפילה במהירות הקריאה זה נורמלי אך ורק אם הכונן מכיל את מערכת ההפעלה, במידה ולא אז זה קצת חשוד.2. ההזהרה שמופיעה בתמונה השלישית מצביעה על שגיאות בממשק שבין הקשיח ללוח האם, בהרבה מקרים מדובר בכבל DATA לא תקין אז אני ממליץ לך להחליף אותו בחדש. קח בחשבון שאפילו אם תחליף את הקבל ולא יהיו לך שגיאות אז המונה הזה לא יתאפס ובתקווה שלא יגדל.אין מערכת הפעלה על הכונן.האמת החלפתי בין הכבלי SATA כמה פעמים, אבל זה לא ממש עזרבתוכנת יצרן היה פשוט כתוב שיש סקטורים פגומים.יש תוכנות אחרות שאני יכול לבצע בדיקות ולעלות לפה בשביל יותר אינדקציה?
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים לגבי הכבל אז כבר רשמתי לך שהמונה לא יתאפס אף פעם גם אם אין כרגע שגיאות, צריך להסתכל מדי פעם שהמונה לא גדל. אם תוכנת היצרן תיקנה סקטורים פגומים אז כנראה שזה בוצע על ידי החלפה בסקטורים תקינים ספייר שהיו בקשיח.הנפילה במהירות הקריאה נראת לי חשודה, הייתי מריץ את הבדיקה עוד כמה פעמים על מנת לוודא שזה לא חוזר על עצמו.
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים הנפילה החדה נובעת מכך שתוכנה אחרת ניגשה לדיסק.המעבד שלו עובד עם משהו אחר במקבעל. (8 אחוז מעבד בריצה שלו)תריץ שוב וזה יעלם או יעבור למקום אחר.
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים כבר נראה יותר טוב. הבדיקה הכי מומלצת זה בדיקה מלאה עם תוכנת היצרן. אני אישית לא סומך על קשיחים שמופיעים אצלם סקטורים פגומים אבל זה אני. העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה תמיד לגבות! בלי קשר אם הקשיח תקין או לא.
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים כמו שאמרתי. שים לב שבפעם השניה אין כמעט פעילות של המעבד בזמן הבדיקה. 0.8 אחוז בלבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.