עבור לתוכן

החלפת שני GTX670 בשני R9 280X

Featured Replies

פורסם

אז ככה - יש לי מסך 27" (2560x1440) ושני הGTX670 שלי שנקנו (בהפרש של שנה) כבר לא הכי סוחבים עם 2 גיגה VRAM ואני שוקל להחליף בשני 280X משומשים.

פעם אחרונה שהיה לי CF זה היה 4870X2 ואחריו 5970X2 שהיו די מזוויעים בכל מה שקשור למיקרו סטאטרינג ולתמיכת דרייברים (לא שNVIDIA מושלמים...).

האם המצב היום שונה בנושא הזה (SLI/CF לא חדש לי, אני מכיר את המגרעות) עם AMD? האם עדיף לחכות לסדרה 800, אפילו לפני הקטנת תהליך היצור?

דעות יתקבלו בברכה!

לגבי המפרט:

Intel Core i7-4930K @ 4.8Ghz (IVB-E, 6 Cores)

Asus X79 Sabertooth

Phanteks PH-TC14PE w/3 Fans

16GB G.skill Trident DDR3 2400 CL10

2xGeforce GTX 670

Antec HCP 1300W

Intel 520 series 240GB (system) + 2x480GB Raid 0 (games)

Silverston Raven 2 (RV02)

Dell U2713HM

http://9gag.com/gag/aEGwRqO?ref=android.s.fb

פורסם

בהתחשב בזה שבסדרה 800 החום וצריכת החשמל אמורים להיות עדיפים בהרבה (גם אם לא מקטינים את תהליך הייצור 750TI הוא דוגמה טובה) אני הייתי מחכה במיוחד אם מדובר ביותר מכרטיס אחד.

פורסם

אתה יכול כבר להגיד באיזה סוג של 280X מדובר?

פורסם

נעשה שיפור תוכנתי במיקרוסטאטרינג ב-CFX, אבל זה רק שיפור.

אני מחזק את מה ש-AvIK אמר, אבל מצד שני חשוב לזכור שיש לזה עלות. על שני 280X מכריה אתה תשלם 1600-1800 שקל כולל. על שני GTX 870* אתה תשלם הרבה, הרבה יותר.

פורסם

מציע לך לא לעשות את המהלך הזה, עכשיו נפתרתי מ7970 אחד מתוך שניים, כידוע לך 280X הוא 7970(מומהר) בתחפושת, מבחינת הדרייברים זה עדיין לא שם, בדיוק בגלל זה מכרתי אחד, כמויות החום, הבעיות וההתעסקות לא שוות את זה.

קח בחשבון שבגלל שיש לך כח עיבוד של שני כרטיסים, אתה מתפתה להגדרות גבוהות יותר ופילטרים, אלו שותים לך את הזיכרון הגרפי ואתה מוצא את עצמך כשגם 3 גיגה לא מספיק(מניסיון).

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על הדעות.

מדובר במשהו זמני שאולי יספק את אורך הנשימה עד להקטנת התהליך של הכרטיסים מסדרה 800. את ה280x ניתן לקנות בסביבות 700 ש"ח פה בטרייד זון ואני מניח שאני יכול למכור את ה670 במחיר קרוב לזה +/- . גם אז עדיין לא כדאי להחליף? מדובר על קרור שהוא לא סטוק ואצלי אין בעיית איוורור בכל אופן.

פורסם

אתה זריז ;)

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

כמו אש בשדה קוצים ;)

תודה :cool:

פורסם

ממש באלי על אחד מהכרטיסים האלה

פורסם
  • מחבר

טוב, אז סיימתי להתקין ולבדוק את הכרטיסים...

מטרו LL רץ הרבה יותר טוב ועם הגדרות כמעט על המקסימום, BF4 רץ על אולטרה עם MSAA4. הכל ב2560X1440.

חיות רעות, אני מבסוט :):biggrimjackbox:

פורסם

יש לך BF4 מולטי?

אם כן, תוכל לבדוק איך הם מתפקדים, מעניין אותי המולטי.

אגב התמונה מסובבת.

פורסם

דרך tapatalk הכל נראה מסובב(-:

לא הרגשת שום מיקרוסטאטרינג במולטי?

אגב נראה מעולה, תתחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים