פורסם 2014 באוגוסט 2111 שנים אני ממליץ על 2 סטים.כך שתוכל לנתק את הלוח עם הבלוק מהמערכת במקרים של שינוי חומרה.אם כבר - אז כבר , זו המהות של הרכיב הזה.לניקוז? ברז. זול פשוט ועושה את העבודה.תחבר צינור לbard פשוט ותפתח את הברז. לי זו הדרך הנוחה ביותר
פורסם 2014 באוגוסט 2311 שנים מחבר אחרי כמה מדידות נוספות על מנת לסגור את הזמנה,התגלה שהרדיאטור עבה מדי, כנראה שלא מדדתי נכון את המאווררים.איזה רדיאטור כדאי לקנות שהוא דק יותר ממה שבחרתי?
פורסם 2014 באוגוסט 2311 שנים אולי משהו מסדרת EXhttp://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_457_667_671&products_id=32459
פורסם 2014 באוגוסט 2611 שנים מחבר איזה מאווררים כדאי לקנות? אני יודע שאני צריך סה''כ 4.אחרי שdj המליץ על הרדיאטור מסדרת ex יש לי אפשרות לעשות push pullראיתי מספר בניות עם מאווררים של קורסייר וראיתי כאלה עם מאווררים של nuctua
פורסם 2014 באוגוסט 2611 שנים אם יש לך העדפה לשקט כמה שאפשר תישאר רק עם push או רק עם pull הביצועים יהיו טובים מאוד גם ככה.שקט לך על נוקטואה, פחות שקט corsair. אתה מחבר את המאווררים ללוח? לספק? לבקר?(לא חובה ללכת גם על שתי החברות האלה דווקא..
פורסם 2014 באוגוסט 2611 שנים מחבר המאווררים יהיו מחוברים לבקר של scythe, אז לגבי המהירות ושקט אני לא דואג.אני יותר דואג לגבי הביצועים, המטרה של כל זה,זה קודם כל ביצועים ואפשרות לoc טוב יותר, והכיף ההרכבה.כרגע יש לי את הcorsair h100i שהוא בתצורת push pull, וכאשר הייתי עם שני מאווררים הייתי בערך על 60 מעלות בצורה יציבה במאמץ כמו משחק או רינדור,אחרי שהוספתי עוד שני מאווררים הטמפרטורה ירדה לאזור 57-58.כרגע אני לא חורג בתקציב שלי,אז אני מרשה לעצמי, והכיף חשוב שיש לי את האישור מהאישה.
פורסם 2014 באוגוסט 2611 שנים אם זה כך, אז תבחר מה שיתאים לך לשאר המערכת (מי שבונה כאלה דברים בד"כ אוהב גם אסתטיקה).
פורסם 2014 באוגוסט 2711 שנים מחבר שאלה אחרונה לפני ביצוע הזמנה,אני עדיין מתלבט לגבי נקודת השאיבה, חיפשתי כמה סרטונים ומידע לגבי הQDC של KOOLANCE אין הרבה מידע על זה,אחרי שחיברתי את הזכר לבלוק של המעבד ועליו חיברתי את הנקבה ומשם צינור למיכל,איך בדיוק אני מוציא את המים? ראיתי כמה סרטונים שאנשים הופכים את המארזים שלהם ומחכים כ-5 דקות עד שכל המים נשאבים,זה נראה לי פתרון דיי ערבי
פורסם 2014 באוגוסט 2711 שנים הדרך הכי טובה לרוקן היא מהמקום הכי נמוך בלופ ואז אתה פשוט מפעיל את המשאבה ורוב המים יוצאים ... לא תצליח בחיים להוציא 100% אבל לפחות את ה 80%-90%שוב תסתכל בשירשור שלי שפרסמתי ... תראה שם שהנקבה מחוברת למשאבה ומשם זכר למעבד ... מה שעשיתי פשוט לקחתי עוד זכר עם צינור פתוח וחיברתי לנקבה ופשוט ישר לדלי ... מפעיל את המשאבה כמה פעמים עד שרואים שאין לה נוזל ואז אולי טיפה מזיזים את המארז ... אבל אני פשוט מפרק כי אצלי רוב השאריות נשארות בראדיאטור ...
פורסם 2014 באוגוסט 2711 שנים מחבר אוקיי הזמנתי את החלקים,הנה הרשימה הסופית:XSPC Raystorm CPU Waterblock - IntelEK-DDC 3.2 PWM X-RES 100XSPC EX240 Copper Dual-Fan RadiatorPrimoFlex Advanced LRT 10ft Tubing - 3/8in. ID X 5/8in. OD - Crystal ClearMayhems X1 Coolant - 1 Liter - UV Clear BlueKoolance QD3 Quick Disconnect No-Spill Coupling, Male Compression 10 x 16mm (3/8 x 5/8in) BlackKoolance QD3 Quick Disconnect No-Spill Coupling, Female Compression 10 x 13mm (3/8 x 1/2in) Blackכמה זמן משלוח? וכמה אני צריך לשלם מכס, מס' שקר? ,מס גניבה? , מס מכונית חדשה לשרים בממשלה?
פורסם 2014 באוגוסט 2711 שנים המשלוחים לא תמיד קבועים, הכי מהר מהם שהיה לי זה היה 3 שבועות והכי לאט היה חודש וחצי.מיסים אני לא יודע במדוייק להגיד, הכי הרבה שיצא לי זה היה 200 ש"ח בערך על קנייה של 700$ (ולא ביררתי אף כמה זה אמור להיות..)
פורסם 2014 באוגוסט 2711 שנים קיבלתי משלוח אחרי 10 ימים, שווה להשאר אופטימיעכשיו הגיע הזמן לפתוח לוג מסודר. בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.