פורסם 2014 באוגוסט 2011 שנים היי ערב טוב,אני מתכנן לעשות מערכת קירור מים בפעם הראשונה ויש לי מספר שאלות שאשמח אם תוכל לעזור לי.קראתי דיי הרבה וראיתי סרטונים איך ומה אני צריך לקנות אבל אף אחד מהם לא ציין היכן רוכשים את החלקים, חיפשתי בגוגל ומצאתי על מספר אתרים אבל אני לא יודע אם הם שולחים לארץ.איזה אתרים מומלצים להסתכל?לגבי החלקים אני מתכוון לעשות כרגע רק לופ עם המעבד ובעתיד להכניס גם הכרטיס מסך.האם כדאי להתחיל ככה או גם להכניס את הכרטיס מסך כבר עכשיו?לגבי המארז יש לי את הarc midi של fractal design.ראיתי מספר מערכות all in one של ek וxspc האם הם מומלצים?http://www.xs-pc.com/watercooling-kits/raystorm-twin-d5-rx240-v3-watercooling-kitאו http://www.ekwb.com/shop/kits-cases/kits/ek-kit-l240.htmlבנוסף איזה מאווררים כדאי לשים על הרדיאטור?בדקתי על המערכות all in one מגיעים מאווררים של GELIDאשמח אם תוכל לענות לי,תודה אלמוג, נערך 2014 באוגוסט 2011 שנים על-ידי almor12
פורסם 2014 באוגוסט 2011 שנים אני גם לא מזמן הייתי במצבך בפעם הראשונה ... אתה צריך לקחת בחשבון שזה עסק מאד יקר ומבחינת ביצועים התמורה היא מאד נמוכה ...מה התקציב שלך?תוכל לעיין בתרד שפתחתי אז ... אולי תבין קצת יותר כמה דבריםhttp://hwzone.co.il/community/threads/534357-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%A2%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D-%D7%9B%D7%A1%D7%A3
פורסם 2014 באוגוסט 2011 שנים קצת בלי קשר אבל הצעה:אני פירקתי את מערכת קירור המים שלי, ונשארו לי כמה רכיבים שאולי יעניינו אותך. אם אתה רוצה לקנות ציוד יש שנייה צור קשר בפרטי ואתן לך פרטים.בקשר לשאלות שלך:חנויות - performance-pcssidewinderfrozencpuekwbיש עוד אבל לאט לאט..תכנון של מה לקנות-בעיקרון חשוב להחליט מה רוצים לקרר (מעבד, כרטיס וכו') ובהתאם לזה מחפשים רדיאטור\רדיאטורים שיתמודד\יתמודדו עם כמות החום הנפלטת (כל רדיאטור מתאים לכמות חום מסויימת). מוודאים איפה הוא ימוקם במארז וממשיכים למשאבה, מיכל ובלוק\ים.זה ממש בגדול, כמו שאמרו מעליי כלכלי זה לא אלא נטו תחביב \ יופי או כל סיבה אחרת.. תמיד אפשר לעשות לופ רק למעבד אבל אם רוצים להכניס כרטיס בעתיד אז צריך לקחת מראש בחשבון רדיאטור שיוכל להתמודד עם שניהם יחד..וכמו ש guylederer0 אמר לקרוא לקרוא ועוד לקרוא..
פורסם 2014 באוגוסט 2011 שנים מחבר איך המערכות all in one שצירפתי?כרגע אני מעוניין לקרר רק את המעבד, מבחינת מקום אני יכול להכניס רק רדיאטור של 240 מ"מ.התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח נערך 2014 באוגוסט 2011 שנים על-ידי almor12
פורסם 2014 באוגוסט 2011 שנים שתיהן אחלה בשביל רק מעבד, אבל לxspc יש משאבה כפולה ועוצמתית הרבה יותר ממה שתצטרך וגם מאוד יקרה. אם האפשרות היא רק שני אלה ה ek עדיף בשבילך (רק שלא משתלם להכניס כרטיס אח"כ).וזה kit למערכת costume לא all in one.
פורסם 2014 באוגוסט 2011 שנים מחבר שתיהן אחלה בשביל רק מעבד, אבל לxspc יש משאבה כפולה ועוצמתית הרבה יותר ממה שתצטרך וגם מאוד יקרה. אם האפשרות היא רק שני אלה ה ek עדיף בשבילך (רק שלא משתלם להכניס כרטיס אח"כ).וזה kit למערכת costume לא all in one.מבחינת המחיר הם אותו הדבר הבדל של 2-3 דולר.אם אני הולך על הXSPC איזה חלקים אני עוד צריך לקנות? (מים מזוקקים אני כבר אקנה בהום סנטר/אייס)
פורסם 2014 באוגוסט 2011 שנים לא צריך להוסיף שום דבר, אני הייתי מוריד משאבה אחת, ומוריד את המאווררים שלהם. אפשר להרכיב בדיוק אותה מערכת באחד מהאתרים שרשמתי לך למעלה רק בלי החלקים המיותרים.(מה שכן בנוסף למים המזוקקים רצוי להוסיף סליל כסף כדי למנוע התפתחות של אצות במים). נערך 2014 באוגוסט 2011 שנים על-ידי AvlK
פורסם 2014 באוגוסט 2011 שנים מחבר עשיתי רשימה למה שאני מעוניין לרכוש,אשמח לחוות דעתXSPC Raystorm CPU Waterblock - IntelFitting Size 1/2" Barb for 1/2" ID tubeXSPC RX240 Dual-Fan Radiator V3 - Black- Fitting Size Koolance Nozzle Pair, G1/4 Compression [13mm, 1/2"] NZL-V13KGXSPC Acrylic Dual 5.25” Reservoir/Pump Combo with One Laing DDC- Fitting Size Koolance Nozzle Pair, G1/4 Compression [13mm, 1/2"] NZL-V13KGXSPC FLX Premium Grade PVC Tubing - 1/2" ID (3/4"OD) - 2 Meter (6.5 Feet) Retail Pack - Clear/UVMayhems X1 CoolantMayhems Silver Coil 99.999 Pure Fine Silverהכל יוצא 300 דולר ללא משלוח.
פורסם 2014 באוגוסט 2011 שנים סליל כסף לא מונע לחלוטין התפתחות בקטריאלית, ממליץ בחום להחליף לחומר אנטי בקטריאלי דוגמת Nuke.
פורסם 2014 באוגוסט 2011 שנים מחבר אחד כזה? http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_381_1071_1294&products_id=34085מה אם שאר החלקים?אני כנראה שהמשך השנה לקראת ינואר-פברואר רוצה להרחיב את זה גם לכיוון הכרטיס מסך,האם המשאבה מספיק חזקה בשביל רדיאטור נוסף של 240MM ובלוק לכרטיס מסך,אם כבר, אז איזה בלוק כדאי לקנות לכרטיס מסך? יש לי R9 290
פורסם 2014 באוגוסט 2011 שנים עם אתה לוקח את הנוזל Mayhems X1 Coolant יש שם את כל התוספים שצריךבנוסף תצטרך פיטינגים בזוויות שונות 90\45 וכ'ובקשר לבלוק לכרטיס מסך איזה דגם מדוייק יש לך?
פורסם 2014 באוגוסט 2011 שנים מחבר הדגם של הכרטיס הוא MSI GAMING R9 290, הבנתי שיש איתו בעיה בגלל שיש לו פלטה אחורית.חבר טוב הציע לי שהוא ייתן לי 2 כרטיסים של MSI רק רפרנס R9 290 ואני ייתן לו את שלי + 300 ש"ח האם שווה?- - - תגובה אוחדה: - - -עם אתה לוקח את הנוזל Mayhems X1 Coolant יש שם את כל התוספים שצריךבנוסף תצטרך פיטינגים בזוויות שונות 90\45 וכ'ובקשר לבלוק לכרטיס מסך איזה דגם מדוייק יש לך?לגבי שאר הפיטינג אני צריך לראות קודם איך אני מחבר את שאר החלקים.אני דיי רואה את החלקים בראש אבל מנסה לחשוב איך בדיוק.
פורסם 2014 באוגוסט 2011 שנים אם אתה משתמש רק במים מזוקקים אז תוסיף או סליל כסף (אבל רק זה) או nuke (אבל רק זה) לא את שניהם יחד.ליאור אני לא יודע אם אתה זוכר אבל אמרתי כבר פעם שהיה לי ניסיון לא טוב עם pt nuke ולעומת זה שום בעיה עם סליל כסף בגלל זה אני ממליץ רק על זה.אם אתה קונה את הנוזל של mayhem אין צורך להוסיף שום דבר. (כמו שguylederer0 אומר)בקשר למשאבה שבחרת ממליץ בחום לחפש אחת אחרת מה d5 למיניהן, יש גם דגמים שנשלטים pwm שזה פיצ'ר לדעתי חובה לכ מי שלא מתעסק עם איזה בקר יעודי.ובגדול אל תמהר תכנן טוב את המקום במארז תכניס סרגל תמדוד תצייר כי הכנה ותכנון מוקפדים מונעים הרבה כאב ראש. נערך 2014 באוגוסט 2011 שנים על-ידי AvlK
פורסם 2014 באוגוסט 2011 שנים חבר טוב הציע לי שהוא ייתן לי 2 כרטיסים של MSI רק רפרנס R9 290 ואני ייתן לו את שלי + 300 ש"ח האם שווה?כן . ברוראם אתה ממילא מפרק את הקירור זה בעצם הכפלת הכוח הגרפי ב 300 שח .כנראה באמת חבר טוב.
פורסם 2014 באוגוסט 2011 שנים אם אתה משתמש רק במים מזוקקים אז תוסיף או סליל כסף (אבל רק זה) או nuke (אבל רק זה) לא את שניהם יחד.ליאור אני לא יודע אם אתה זוכר אבל אמרתי כבר פעם שהיה לי ניסיון לא טוב עם pt nuke ולעומת זה שום בעיה עם סליל כסף בגלל זה אני ממליץ רק על זה.אני מכיר כאלה שהשתמשו בסליל וקיבלו מושבות של בקטריות. מצד שני משתמש בניוק כבר סביב 4 שנים במערכות רבות, לא ראיתי פאשלה.אפשר לעשות איזשהו שילוב. סליל + חצי מכמות ניוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.