עבור לתוכן

אני חושב שרימו אותי - כרטיס מסך GT 430

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה יודע מה ? אני אתקיל אותך הוא יותר חזק מ ATI HD4670 1GB :)

דרך אגב ...

סתם בגלישה באתרים עם הרבה פלאש או סתם אתרים רואים הבדל בין כרטיס OB לכרטיס כמו שלי ? או כרטיסים יותר חזקים משלי ? או שההבדל הוא רק במשחקים ?

באופיס למשל או בתוכנות אחרות יש לכרטיס מסך משמעות ?

אפילו בצפיה בסרט ?

פורסם

תשמע, נראה שההבנה שלך בכרטיסי מסך (ואולי בחומרה בכלל) שואפת לאפס. אני לא אומר זאת מתוך כוונה להעליב, אלא בתור הצעה ידידותית להקשיב לחבר'ה היותר מנוסים פה. בקצרה,

1. המספרים של הדגמים אינם נקראים כמספר אחד, אלא הספרה הראשונה בנפרד והשאר בנפרד (תקף לשתי היצרניות). הראשונה מציינת את הסדרה, השאר מציינות את הדגם בסדרה. דגם מתקדם יותר משמעו בד"כ כרטיס חזק יותר. סדרה חדשה יותר לפעמים מציינת מיתוג חדש ותו לא, או דברים כמו חסכון בחשמל, כשתוספת הביצועים לאותו הדגם לרוב אינה גדולה (נניח, בהשוואה בין GT540 וGT640). לא ניתן להשוות בין כרטיסים שהן הספרה הראשונה שלהם והן האחרות שונות משמעותית זו מזו על סמך הדגם בלבד.

2. הן הכרטיס שהיה לך 0ה8400GS) והן הכרטיס שנתנו לך הם זבל גמור בכל הקשור למשחקים, גם כשהיו חדשים ובטח שכיום, אבל כאמור זה שנתנו לך אכן חזק יותר מבין השניים. אני לא יודע למה ציפית מכרטיס שקנית ב100 שקל, משומש או לא.

3. גם אם מחפשים משומש, כרטיס שיריץ את רוב המשחקים בהגדרות סבירות יעלה לך החל מ300 שקל בערך (ואני מדבר על לוחות יד-2, לא חנויות). עם זאת, בשביל זה צריך גם מעבד סביר וספק כוח סביר. מעבד סביר אין לך באף אחד מהמחשבים, וספק כוח סביר הוא לא TT 400W בין 8-10 שנים. אתה אמנם יכול למצוא כרטיסים טובים יותר למשחקים מאשר מה שלקחת במקור שיעבדו טוב עם המחשב שלך, אבל אל תצפה להרבה במשחקים מ5-6 השנים האחרונות.

פורסם
  • מחבר

כמה W לוקח ה GT-430 מהמחשב ? הוא בלי שום חיבורי חשמל עליו .

אבל המאוורר שלו ממש קטן נראה צעצועי כזה

פורסם
אתה יודע מה ? אני אתקיל אותך הוא יותר חזק מ ATI HD4670 1GB :)

דרך אגב ...

סתם בגלישה באתרים עם הרבה פלאש או סתם אתרים רואים הבדל בין כרטיס OB לכרטיס כמו שלי ? או כרטיסים יותר חזקים משלי ? או שההבדל הוא רק במשחקים ?

באופיס למשל או בתוכנות אחרות יש לכרטיס מסך משמעות ?

אפילו בצפיה בסרט ?

אני מחזק את רוב הדברים ש-vic07 רשם מעלי, סטנדרט גרפיקה של היום דורשני 10 מונים מכרטיסי המסך שציינת, שחלשים אפילו מהמובנים בתוך המעבד שאתה תקבל (!).

לגבי שינון כח גרפי של כרטיסי מסך, בשביל הספורט, יש דרך מאוד טובה לזכור דברים כאלה. זוכרים כמה נקודות ברורות וביחס אליהם זוכרים נקודות אחרות.

GTS450 חזק מ-HD4670, כי 8800GT (או 9800GT, אותו כרטיס) חזק מ-HD4670 וחלש מ-GTS450. גם HD5670 חלש מ-8800GT כי הוא מקביל ל-9600GT (שחלש מ-8800GT). ה-HD6670 שהושק בהמשך מקביל ל-8800GT, וזה אומר שאפילו הוא חלש מ-GTS450. נקודה למחשבה.

GT430 צורך כ-45 וואט בעת משחק, חצי ממה ש-GTS 450 צורך. מצד שני, הוא מכיל רק 45% מהכח הגרפי של GTS450, פחות מחצי.

אין קשר בין צריכת חשמל לבין מאוורר צעצועי או לא צעצועי

פורסם
  • מחבר

שאלה חשובה :

יש הבדל משמעותי בין :

GTS 250 1GB DDR3

GTS 250 2GB DDR3

GTS 250 512 DDR5

מחר אני אגש לחנות ואקנה אחד מאלה , רק נלחצתי מהקטע של הספק כח T-T-400W לא יסחב את ה GTS? כי יש לו מלא יציאות הוא דיי מתקדם לפחות נראה ככה יש לו מלא חיבורים של כרטיסי מסך

פורסם

החזק ביותר הוא GTS 250 512 DDR5.

פורסם

250 זה כרטיס ישן ובזבזני בחשמל שלא מומלץ לקניה (במיוחד עם הספק שלך). תסתכל על הGTX 750 לדוג' שעולה כ600 שקל ובעל צריכה נמוכה

באופן כללי אתה צריך לקנות מחשב חדש שלך לא מתאים למשחקים.

וחיבורים לא אומרים כלום על הכרטיס

פורסם
  • מחבר

הוא ישן אבל יש לו ביצועים טובים מאוד , בקשר לצריכת חשמל חוץ מהכסף למה הספק כח שלי לא יכול לסחוב את הכרטיס ? יש לי ספק כח מודולרי 400W , איזה ספק כח צריך לכרטיס הזה ?

פורסם

יש הבדל די רציני בין "ספק כח מודולארי 400W" ממותג איכותי ב-2014, לבן אחד כזה ממותג לא כל-כך איכותי ב-2007 שפועל ב-2014.

יכולות ההספק וההתמודדות איתו נמוכות באופן משמעותי בספק שיש לך, ולכן לא מומלץ להתיחס אליו כחדש או בעל יכולות. אפשר להגיד ש-90W לכרטיס של ה-GTS450 זאת התקרה שהייתי נותן לו. לא הייתי הולך ל-GTS250 המיושן יותר ככה או ככה, הוא לא נותן ערך מוסף כלל, זה סך הכל גילגול שני של 8800GTS G92 (הפך ל-9800GTX, ואז 9800GTX+ ואז ל-GTS250 תוך שינויי כח מאוד קטנים).

פורסם
  • מחבר

סליחה כתבתי בטעות 250 התכוונתי ל GTS450

GTS450 1GB DDR3

GTS450 2GB DDR3

GTS450 512MB DDR5

יש הבדל משמעותי בין 1GB DDR3 לבין 512MB DDR5 אני רוצה לחסוך כמה שקלים :)

===========================================================

אני חושב שיש לי בעיה בכרטיס תסתכלו על זה :

EVEREST

----------------

רשום :

CPU CLOCK 50MHZ = ORGINAL 700MHZ

GPU CLOCK 100MHZ = ORGINAL 1400MHZ

CLOCK MEMORY 135MHZ = ORGINAL 800MHZ

למה כל הביצועים יורדים ?

פורסם

תקנה את הכרטיס שכתבתי לך

ובגלל שהוא במצב מנוחה המהירויות שלו יורדות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים