עבור לתוכן

מתגורר בארה"ב, טקסס, תקציב 500$ ללפטופ חדש [דחוף]

Featured Replies

פורסם

^בדיוק.

כמו כן, נתנו לך פה את הדרכים והאתרים הטובים ביותר איך להשיג מבצעים ומחירים מאוד משתלמים.

עכשיו אתה שואל: "מה עוד", מה אתה רוצה, שאתן לך קישורים לאתרים והמקומות הפחות משתלמים והיותר יקרים?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי למה ההתחכמות והציניות המיותרת, או מה לא עשיתי לפי החוקים כדבריו של CHEVY.סהכ חשבתי אם תוכלו לתת עוד דגמים באותו לבל של ה LENOVO מבית מותגים אחרים. בכל מקרה תודה רבה לכם על הזמן ועל הסבלנות, CHEVY תודה רבה על העצה שלך, החלטתי לקנות את הדגם שהצעת מחודש מהחברה ב550 דולר. אפשר לנעול את האשכול מבחינתי. או ותודה רבה גם ל Y PAL על עזרתך.

פורסם

תתחדש.

נשמח אם תעדכן כשתקבל אותו.

פורסם
  • מחבר

בכיף

אפרסם ביקורת זריזה עליו ביום חמישי, מקבל אותו ביום רביעי הקרוב.

פורסם

אל תשכח תמונות ;)

פורסם
  • מחבר

שלום שוב לכולם, שאלה טיפה שונה אך חשובה באותה מידה אם לא יותר. מה בנוגע לעקבות שלי? מעולם לא מכרתי או החזרתי מחשב נייח או נייד. מה אתם מציעים לעשות בכל נושא העקבות (סימאות) חשובות, פייסבוק,אימייל, פייפאל וכד'. מדובר באיזורים רגישים שיכולים להשפיע עליי כלכלית. לא צריך להרחיב אני מניח שאתם מבינים. מה הדרך הבטוחה ביותר חוץ מהתנתקות מהחשבונות ומחיקת היסטוריה? חייב להיות משהו נוסף...מרגיש לי פרוץ מדי.

עצות?

פורסם

הדרך הבטוחה זה לעשות Hard Format לדיסק קשיח.

פורסם

תעשה system restore למחשב של מע' ההפעלה.

פורסם
שלום שוב לכולם, שאלה טיפה שונה אך חשובה באותה מידה אם לא יותר. מה בנוגע לעקבות שלי? מעולם לא מכרתי או החזרתי מחשב נייח או נייד. מה אתם מציעים לעשות בכל נושא העקבות (סימאות) חשובות, פייסבוק,אימייל, פייפאל וכד'. מדובר באיזורים רגישים שיכולים להשפיע עליי כלכלית. לא צריך להרחיב אני מניח שאתם מבינים. מה הדרך הבטוחה ביותר חוץ מהתנתקות מהחשבונות ומחיקת היסטוריה? חייב להיות משהו נוסף...מרגיש לי פרוץ מדי.

עצות?

האמת שלהחזיק סיסמאות חשובות על המחשב זה די לא בטוח. אתה יכול להשתמש בכל מיני תוכנות שנועלות את זה ושעדיין תהיה לך סיסמא, אבל הכי בטוח שאת המפתח הסופי יהיה לך בראש או על נייר באיזה כספת.

כל מה שנמצא על הרשת, זה באופן עקרוני לא בטוח גם אם במקרים מסויימים אין הרבה סבירות שיקרה משהו

ובטח לא לשמור מידע באינטרנט

פורסם
  • מחבר

אוקיי

system restore נשמע דיי בטוח. תודה רבה CHEVY.

פורסם

הכוונה ל- Factory Defaults שעושים למע' הפעלה, לא System Restore

תריץ ביוטיוב סרטון על זה להוראות ביצוע בהתאם לחברה של המחשב נייד

לדוגמא dell factory defaults (או כל חברה אחרת)

פורסם
  • מחבר

שלום שוב לכולם, לכל המעוניינים, החזרתי את הלפטופ הקודם...ASUS

אני כותב לכם מלפטופ מחודש LENOVO YOGA S11 כהמלצתו של CHEVY ואני מודה לו על כך כי אני מרוצה מאוד.

הנה כמה תמונות כדי להמחיש. תודה רבה לכולם שוב, עזרתם לי מאוד.

308v1tv.jpg

vrg55v.jpg

290zw45.jpg

290zw45.jpg

2rggwtl.jpg

105pn4x.jpg

פורסם

תתחדש, אין מה להשוות רמה אחרת של מחשבים. שמחתי לעזור ושהסתדר לטובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים