עבור לתוכן

מתגורר בארה"ב, טקסס, תקציב 500$ ללפטופ חדש [דחוף]

Featured Replies

פורסם

שלום, הזמנתי מאמזון את ה X200MA של ASUS לפני חודש, לא מרוצה ממנו. מעבד CELERON כנראה הבעיה המרכזית...

איטי מדי בטעינת דפים מרובים בגוגל כרום, אפילו סרטונים פועלים לאט בלי קשר למהירות האינטרנט. ממש חלש.

אמאזון הסכימו להחזר כספי מלא, רוצה משהו דומה בגודל במשקל ועם מסך מגע, רק חזק יותר. לא למטרות משחקים (אולי ישנים 2D להעביר את הזמן, לא מעבר)

בעיקר למטרות גלישה עמוסה בווידאוים באינרנט, עבודה משרדית (וורד, אקסל וכד')

מזכיר שוב, מתגורר בארהב בטקסס. המחירים זולים יותר. מבקש עזרה כי אני לא מבין גדול בלפטופים (מבין שמעבדי i7 רציניים)

הסיבה שזה דחוף ככ היא בגלל שנשארו לי 4 ימים להחזיר את הלפטופ הקיים ואני לא רוצה למצוא את עצמי בלי מחשב. תודה מראש!!!

פורסם

הוא שוקל 2 ק"ג.

פורסם

עדיין אפשרות טובה מאוד שצריך לשקול

פורסם

המפרט אכן מרשים למחיר כל כך נמוך, משקל המחשב - זה נתון שחשוב היה לציין בפני פותח הדיון כי הוא רצה משהו דומה למה שהוא רכש רק יותר מהיר.

פורסם

Chevy, המחשב כולל 3 חודשי אחריות כמו שרואים בקישור הזה

זה זמן האחריות הסטנדרטי למחשבי Refurbish.

פותח הדיון, מכיוון שאתה בארה"ב, כל מספר ימים יש מחשבים במחירים מאוד נמוכים באתרים האלו:

SlickDeals

1Sale

ההמלצה של Chevy היא המתאימה ביותר לדעתי בזמן זה.

פורסם

שלושה חודשים זה לא הזמן הסטנדרטי אלא הזמן המינימלי

דל למשל נותנים שנה אחריות על המחודשים שלהם, וזה בינלאומי

פורסם

אל תקח דוגמא מדל.

אמנם זה המינימלי אך נפגשתי בשלושה חודשי אחריות בניידים Refurbish המון בזמן שהייתי בUS.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חברים, קצת מפחד מהאופצייה של CHEVY, בכל זאת הוא מחודש מהייצרן. המחיר של אחד חדש כזה הוא עוד 50%. פי שניים כמעט. 900-1000$. באיזה מצב מקבלי מוצרים כאלה?

פורסם

במצב מצויין.

רכשתי עבור שלושה חברים מחשבים Refurbish וכולם עובדים.

מחשב אחד Dell XPS

המחשב השני Asus G-Series

והשלישי Lenovo Ideapad

כולם בני מעל שלוש שנים (!) ועובדים כמו חדשים.

אם אתה רוצה שמחשב יחזיק לך הרבה שנים, תדאג שלא יקבל מכות ושלא יפול. תוכנתית, תוודא שאין וירוסים ותוכנות זבל. חומרתית, תנקה את המאווררים של הנייד מידי פעם.

זה תקף גם למחשבים של 200 דולר וגם למחשבים של 2000 דולר.

פורסם
  • מחבר

דובי, תודה רבה גבר.

אם אני מעוניין במחשב חזק ומהיר, מעבד i7 שמתאים לגלישה חלקה ועבודה מהירה על המחשב בו"ז עם משחקי 2D בטווח של 500-700$ מה היית ממליץ? חדש בבקשה...מחודש זו אופצייה אחרונה כרגע

עריכה: עדיפות גבוהה למסך מגע

פורסם

גם לדעתי ההמלצה של chevy במקומה.

אני בספק אם תמצא תמורה טובה יותר למחיר, אך הכל אפשרי בארה"ב.

תוכל לבדוק באתר dell Outlet ולראות אם יש להם מבצעים/ קופוני הנחה ואז לחפש לעצמך מחשב שעונה לדרישותך.

אגב, למען הסר חשש- אין טעם להתעקש על i7, במיוחד לשימושים כמו שלך. וגם אני בספק גדול מאוד אם בכלל תחוש בהבדל כלשהו בין i5 לi7 באופי השימוש שלך.

מה שכן יכול להשפיע על חווית המשתמש יותר מהמעבד עצמו זה קיומו של כונן SSD, שנמצא במחשב ש chevy הציע לך.

הביצועים של i7 אולי יורגשו בזמן שימוש בתוכנות כבדות, ולפי דבריך זה לא ייעודו של המחשב.

לגבי מחודש או לא, אם זה מחודש מהיצרן, באמת שאין סיבה לחשוש. וזה אני אומר מנסיון עם מעל 15 מחשבים מחודשים מארה"ב (של Dell ו- lenovo).

לדעתי החשש שלך לא מוצדק, במיוחד כשאתה מקבל אחריות יצרן מקורית. לפחות באתר Dell Outlet.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חבר, אבדוק את העניין, אשמח לעוד הצעות לבנתיים

פורסם

תענה על השאלון בחוקי הפורום בצורה מסודרת, זה גם יעשה סדר בדיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים