עבור לתוכן

קורסייר עם בעיטת הפתיחה לזיכרונות DDR4

Featured Replies

פורסם

ידוע כבר איך הביצועים שלהם מול DDR3?

פורסם
  • מחבר

לא בפומבי. כרגע עדיין חל איסור פרסום על כל מה שקשור לתושבת האקסטרים החדשה ולמעבדים בה מבחינת ביצועים נטו והשוואות.

בקרוב.

פורסם

מתי זה יהיה זמין לרכישה עם לוח ומעבד מתאימים?

פורסם

אני אישית קצת חושש מהזכרונות של החברה הזו אחרי שראיתי לא מעט מקרים של זכרונות תקולים (חלק מהם כאן בפורום) בתקופה האחרונה, נכון שיש להם אחלה שירות לקוחות והם מחליפים אותם אבל הכאב ראש מרתיע.

אגב זכרונות DDR3 יצאו מהם גם דגמים של 1.25V ו 1.35V שעשו לי אישית פלאים במערכת, בגלל זה עוד יותר מסקרן אותי לראות מה יהיו הביצועים של התושבת החדשה..

פורסם

ומה היו התזמונים של הזיכרון בדרך כלל רוב הזיכרונות יש תזמונים גבוהים

פורסם

סוכריות השאלה אליי?

פורסם

המחיר כבר ידוע. והוא גבוה מאוד :)

כמה אתרים כבר פרסמו אותם למכירה.

פורסם

ואו מוקדם מהצפוי חשבתי יש עוד זמן עד שיהיה מוצר על המדף

הזכרונות עצמם ממש יפים

לא הבנתי את הכוונה בשמונה סטיקים לאיפה אני ידחוף שמונה סטיקים בדיוק

המקסימום זה לא ארבע?

חוץ מזה לאיזה שימושים בדיוק צריך 64 גיגה של זכרון?

פורסם

בלוחות למעבדי האקסטרים יש כאלו עם 8 סלוטים ואפשר להגיע ל64 גיגה זיכרון

לדעתי זה יותר מתאים למערכות וירטואליות או רינדורים למינהם ...

נערך על-ידי guylederer0

פורסם

מצחיק שהם מוציאים סט של 4X4 כשיהיה סטיק אחד של 16 בעתיד...

פשוט בזבוז..

פורסם

מעבדים לסוקט 2011 תומכים בעד 4 ערוצי זיכרון, מה שאומר שאתה יכול להתקין מודול זיכרון בכל ערוץ ולהכפיל פי 4 את רוחב הפס שלך לזיכרון (במחשבים הביתיים יש תמיכה בערוץ כפול, מה שמאפשר את הכפלת רוחב הפס לזיכרון). למשתמש הביתיי ולרוב היישומים ההשפעה היא קטנה עד בלתי מורגשת, אבל יש ישומיים, בעיקר כאלה המיועדים לשרתים או/ו "מרכזי עיבוד" (שזה השוק העיקרי אליו פונים עם סוקט 2011), שבהם רוחב הפס לזיכרון משפיע על הביצועים. במקרים כאלה שימוש ב-4 מודולי זיכרון של 4GB כל אחד במקום במודול אחד של 16GB ייתן ביצועים עדיפים.

נערך על-ידי smalul

פורסם

^

תודה, טוב לדעת

פורסם

אגב זכרונות DDR3 יצאו מהם גם דגמים של 1.25V ו 1.35V שעשו לי אישית פלאים במערכת, בגלל זה עוד יותר מסקרן אותי לראות מה יהיו הביצועים של התושבת החדשה..

דרך אגב אותי מסקרן איזה דגם זכרונות low voltage קנית ובמה הם שיפרו לך את המערכת (אני גם רוצה לקנות רם מתח נמוך).

פורסם

g.skill sniper 1600MHZ 1.35V

איפשרו לי להוריד מתחים בכמה פרמטרים שונים, מה שגרר טמפרטורות נמוכות יותר ו oc יציב גבוה יותר.

לפני זה הייתי עם זכרונות 1.65V

נערך על-ידי AvlK

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים