עבור לתוכן

על שימוש באייפי של הפלאפון

Featured Replies

פורסם

אם אני מחבר את המכשיר הנייד שלי כמודם סלולארי,

זה אפשרי לעשות שימוש באייפי שלו אבל עדיין לגלוש דרך האינטרנט של המחשב (מבחינת מהירות גלישה, הורדה וכו')?

אני לא מוצא שום דרך אחרת לשנות את האייפי שלי מבלי להתקשר לספק.

פורסם

אם אתה גולש דרך הטלפון אתה תשתמש ב-IP של הטלפון וכמובן תגלוש דרך המפעילה (מהירות של הדור השלישי\רביעי).

יש קשר הדוק בין ה-IP שאתה מקבל לספקית.

פורסם
  • מחבר

ואני יכול לבקש מהספק שלי שיעשה לי IP שמשתנה כל X זמן? הם יכולים לסרב לבקשה או לעשות לי בעיות?

פורסם

בדקת אם הוא קבוע?

כנס למצב שינה ותראה

פורסם
  • מחבר

כן. בדקתי באתר whatismyip את הכתובת שלי לפני שניתקתי את מכשיר ה FiberBox ואחרי.

הכתובת נשארה זהה.

אני לא חושב שאני מבין, איך מצב שינה קשור?

פורסם
  • מחבר

IP משתנה בכל פעם שאני רוצה או מנתק את הפייברבוקס

פורסם

אז מה הקשר לטלפון הסלולרי שלך?

בשביל מה אתה צריך לשנות כתובת ציבורית כל כך הרבה פעמים?

פורסם
  • מחבר

1. כי יש לו כתובת אייפי משלו, אז חד פעמי רציתי להשתמש בזה כמודם סלולרי למחשב.

2. איך זה רלוונטי? אני צריך וזהו...

פורסם

1. אז תשתמש בו. יהיה לך default gateway עם default route לממשק שלו.

2. אתה שואל שאלה ולא נותן מספיק פרטים כדי לקבל תשובה טובה.

פורסם
  • מחבר

1. בסופו של דבר זה לא אפשרי ליישום, כל פעם לחבר את הפאלפון למחשב ולהשתמש בו כמודם זה מעיק.

2. מה שאני בסך הכל שואל איך אפשר להחליף אייפי כמה פעמים? אני לא רוצה להשתמש בתוכנות כי זה תוקע את האינטרנט.

אני רוצה לגלוש באינטרנט בסתר, עם אייפי מתחלף (ככה שלא ידעו מה המקור). עכשיו אתה מבין למה אני צריך לשנות?

מה שאני צריך יכול להיות זה חיבור עם חייגן?

כי ממה שהבנתי בכל חיבור מחדש לחייגן מקבלים כתובת חדשה מהספק אינטרנט.

פורסם

קח בחשבון שיש ספקיות שלא מספקות את הכתובת הפומבית לפלאפון שלך אלא עושות NAT (כמו HOT MOBILE)

פורסם

גם אם תחליף 70 פעם ip בדקה כל עוד אתה גולש דרך ספקית טלפון\אינטרנט\מה שלא תבחר ידעו את המקור, להקטין סיכויים זה להשתמש בproxy רצוי בשרשרת, או בדפדפן tor שאני מאמין שגם בו לא יתקשו יותר מדי לאתר אותך (לא חפרתי בזה) אבל הוא מראה שאתה גולש בכתובת שונה ממה שהספקית נתנה לך

פורסם

כמו שאמר לך קודמי.

ברגע שאתה מחובר לספק אינטרנט כלשהו בין אם זה אינטרנט סלולרי או קוי ובין אם זה IP חוקי ובלעדי או רק NAT, יש רישום אצל הספק מי המנוי שקיבל את הIP כך שבהינתן צו שופט, הספק ייתן את שם המנוי שקיבל את אותו ה IP באותו הזמן שלגביו ניתן הצו.

כל שאר פתרונות ההסתתרות זה פתרונות שהן חצי או בכלל לא חוקיות ולכן אני משער שזה לא הפורום המתאים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים