עבור לתוכן

צפייה בקבצי MKV

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לצפות בקבצי MKV שאני מוריד, הקבצים כוללים כבר תרגום מובנה.

כאשר אני מנסה לראות דרך DIVX אז התרגום מופיע בעברית רק כתוב הפוך, משמאל לימין, במדיה פלייר הוא בכלל מזהה אתם כקבצי מוזיקה ואני רק שומע ולא רואה כלום.

אני משתמש בשתי התוכנות האלו מכיוון שיש לי את הפייברבוקס ובעזרתם אפשר לעשות הזרמה ולצפות בטלויזיה.

האם למישהו יש פתרון לזה/תוכנה אחרת שגם עושה הזרמה (התקנתי קובץ קודקים אם מישהו שואל)...

ב-BSPLAYER זזה גם מתרגם הפוך (משמאל לימין) וגם אי אפשר לעשות הזרמה של המדיה (אני בכל אופן לא יודע איך).

ב- VLC זה עוד מצויין אבל אני לא מצליח להבין איך להזרים את זה לממיר פייברבוקס (מה שאני עושה בקלות ב-DIVX ובמדיה פלייר)

אם אתם שואלים למה אני לא רואה ישירות דרך הפייברבוקס אז זה כי כאשר אלו קבצי MKV עם תרגום מובנה, הממיר מראה את הסרט מצויין רק בלי התרגום (משהו דומה קורה ב-DIVX אבל שם אני מפעיל את האופציה של התרגום ואז זה מראה אבל הפוך.

ממתין לתשובתיכם.

תודה מראש.

פורסם

מה עם MPC-HC?

פורסם
  • מחבר

הקובץ נפתח מצויין אבל אין אפשרות להזרים משם את הסרט לסטרימר כמו שיש במדיה פלייר או DIVX (שב DIVX הסרט עובד אבל התרגום כתוב הפוך, משמאל לימין).

פורסם
הקובץ נפתח מצויין אבל אין אפשרות להזרים משם את הסרט לסטרימר כמו שיש במדיה פלייר או DIVX (שב DIVX הסרט עובד אבל התרגום כתוב הפוך, משמאל לימין).

אתה בטוח לגמרי שאין אפשרות?

אולי יש ואתה לא יודע איך?

פורסם

אתה יכול להתקין שרת סטרימינג כגון Serviio. אני משתמש בו וזה מאוד נוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים