עבור לתוכן

המלצה על הגדרות בwatch dogs

Featured Replies

פורסם

כבה את ה Depth of Field מתוך המשחק, האפקט קצת מוגזם עם המוד.

פורסם

The worse mod אמנם משפר מעט את האפקטים והגרפיקה אבל הוא מאוד מכביד על הזכרון של הכרטיס מסך, הגעתי איתו לניצול של 3.5 גיגה של זכרון מתוך 4 גיגה ב-1920x1080.

לכן מחקתי את המוד הזה והשארתי את המשחק נקי רגיל ועדכנתי אותו בעדכונים שהם הוציאו לו ובנתיים עובד בסדר עם ממוצע של 45-50 fps על ההגדרות הכי גבוהות חוץ מטקסטורות ששמתי על high

פורסם
  • מחבר
The worse mod אמנם משפר מעט את האפקטים והגרפיקה אבל הוא מאוד מכביד על הזכרון של הכרטיס מסך, הגעתי איתו לניצול של 3.5 גיגה של זכרון מתוך 4 גיגה ב-1920x1080.

לכן מחקתי את המוד הזה והשארתי את המשחק נקי רגיל ועדכנתי אותו בעדכונים שהם הוציאו לו ובנתיים עובד בסדר עם ממוצע של 45-50 fps על ההגדרות הכי גבוהות חוץ מטקסטורות ששמתי על high

יש לי GTX 770 עם זיכרון 2 GB והמשחק ממש רץ לי חלק על HIGH עם המוד אפילו באופן יותר בולט מאשר הוא היה בלי...זה מוד גאוני והוא לא משפר במעט, הוא משפר אותו מקצה לקצה, ואני לא מבין איך המפתחים של המשחק לא הוציאו אותו ברמה הזו וקבוצת אנשים מסוימת כן

פורסם

זה מוד גאוני אבל הטקסטורות שלו בUltra ממש כבדות ככה שוויתרתי על זה...

פורסם
  • מחבר
זה מוד גאוני אבל הטקסטורות שלו בUltra ממש כבדות ככה שוויתרתי על זה...

אם הטקסטורות רצות לי חלק על היי בלי שארגיש כובד אז אין סיבה שגם לך לא

פורסם

לא אמרתי שלא רץ חלק, אמרתי שפשוט זה גוזל הרבה משאבים ביחס לתמורה שהמוד הזה מביא לי... נכון רואים טיפה יותר יפה, אבל אני נהנה גם בלי זה אז העדפתי להישאר בלי המוד..:)

פורסם
  • מחבר
לא אמרתי שלא רץ חלק, אמרתי שפשוט זה גוזל הרבה משאבים ביחס לתמורה שהמוד הזה מביא לי... נכון רואים טיפה יותר יפה, אבל אני נהנה גם בלי זה אז העדפתי להישאר בלי המוד..:)

לדעתי זה הבדל שמיים וארץ ומי ישמע איזה משאבים אז הוא מנצל לך את רוב הזיכרון מה כבר יקרה הוא לא יתפגר..בשביל זה קונים כרטיסים עוצמתיים שיעמדו בעומס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים