עבור לתוכן

בחירת זוג מסכים עבור תיכנות וקצת גיימינג

Featured Replies

פורסם

אהלן,

כרגע מתלבט בין זוג מסכים של 24/27 עבור תיכנות.

כעקרון מה שחשוב לי זה המקום על השולחן העבודה, יוצאת לי עבודה במקביל על הרבה דברים.

אני חושב שזוג 24 יספיק לי.

אשמח לשמוע המלצות.

פורסם

אתה כנראה תהיה האחד שידע הכי טוב -כמה שטח עבודה אני צריך-.

בסופו של דבר, '24+'24 של שטח עבודה נשמע לי סביר ומספיק טוב. הסיבה לקנות 27 אינץ' היא אם אתה צריך לעבוד עם יותר פריטים במסגרת אחת.

עריכה: תיקנתי בשביל יוסי ;)

פורסם

לא ציינת תקציב, אבל אם מתאפשר לך הייתי בוחר זוג דל U2412 בגלל הרזולוציה העדיפה שלהם לתכנות.

פורסם
לא ציינת תקציב, אבל אם מתאפשר לך הייתי בוחר זוג דל U2412 בגלל הרזולוציה העדיפה שלהם לתכנות.

אני כנראה לא מבין בזה, אבל מה הקשר בין תכנות לרזולוציה ש(בתיאוריה) גבוהה יותר מFHD?

פורסם

איך רזולוציה עדיפה לתכנות? (עריכה :נשאל יחד איתי..)

ואגב 24+'24' זה לא 48' אלא חצי מזה.

עריכה: אם תיקנת בשבילי...;)

פורסם
אני כנראה לא מבין בזה, אבל מה הקשר בין תכנות לרזולוציה ש(בתיאוריה) גבוהה יותר מFHD?

ככל שהרזולוציה יותר גבוהה, כך אפשר לראות יותר קוד על המסך.

פורסם

IC536091.png

אתה רציני? אתה יכול להראות לי דוגמה של קוד ברזולוציה גבוהה יותר?

פורסם

אתה רציני? אתה יכול להראות לי דוגמה של קוד ברזולוציה גבוהה יותר?

זה דווקא נכון.

למאיר תעשה ניסוי פשוט: לחץ לחצן ימני בשוחן עבודה ותקטין את הרזלוציה (למשל ל1600X800) תראה שכל הטקסט יוצג יותר בגדול. המחשב מתאים את התצוגה לצפיפות סבירה.

אבל לעניינינו טקסט פיתוח רגיל-שורות קוד. המוצגות בFHD על24' הם כבר קטנות. יותר קטן מזה זה פשוט לא נוח.(מה גם שיש לו שני מסכי 24' שזה שטח לא קטן ממילא).

אני ממליץ על זוג P2414H אותה תוצאה,אותה איכות ונוחות במסך (סדרה מעולה, עם זוע מתכווננת ומסתובבת), רק קצת יותר יפים ובכ300-400 ש"ח פחות.

פורסם
אני ממליץ על זוג P2414H אותה תוצאה,אותה איכות ונוחות במסך (סדרה מעולה, עם זוע מתכווננת ומסתובבת), רק קצת יותר יפים ובכ300-400 ש"ח פחות.

תלוי איזה כרטיס מסך יש לו, אולי הוא גם יצטרך כבל dvi-hdmi.

פורסם
אבל לעניינינו טקסט פיתוח רגיל-שורות קוד. המוצגות בFHD על24' הם כבר קטנות. יותר קטן מזה זה פשוט לא נוח.(מה גם שיש לו שני מסכי 24' שזה שטח לא קטן ממילא).
זה סובייקטיבי. אני תמיד אעדיף 1920X1200 על פני 1920X1080 במסך "24.
פורסם

גם אני.

אבל אני גרפיקאי ובנוסף מוכן להשקיע (או לבזבז תלוי את מי שואלים :))הרבה כסף על חומרה וציוד ...

לא כולם כך ואין שום סיבה להצדיק בזבוז כסף במקרה שלו

פורסם
  • מחבר

אז עדיף שני מסכים של 24?

פורסם

מאשר מה?

דיברנו בהנחה שאתה מעוניין בשני 24' איזה מהדגמים כדאי.

27'X2 זה כבר מוגזם.

אבל אולי באמת תשקול 23X2 (יצא לך באיזור 1650 לשניהם) החלטה שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אנשים!

אני לוקח 2 P2414H

פורסם

בהצלחה!

תהנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים