עבור לתוכן

יש מצב שהזכרונות שלי לא יחזיקו תזמונים 2.5:3:3:7??

Featured Replies

פורסם

היי, יש לי כמה שאלות:

1. אם נגיד זיכרון X רשום בדף שלו שהוא CAS3 (אני פשוט לא מוצא את שלי אבל יוצא מנקודת הנחה שהוא CAS3), אז אפשר להריץ אותו על תזמונים של 2.5:3:3:7 בלי סיכונים כשבמחשב לא מבוצע OC ולא יהיה מבוצע??

2. מה בכלל הסיכונים של שינוי התזמונים? הבנתי שזה ישפר לי את הביצועים, אבל גם פה יש סיכון של שריפת חלקים?

3. בכלל, יכול להיות מצב שאני משנה תתזמונים בביוס ומעלה תמשחב, ובזמן ההעלאה הוא לא עולה לי? :o

תודה לעונים :D

פורסם

אולי כן ואלי לא, תנסה לאט לאט, קודם תוריד ל2.5 אחרי זה תתחיל להוריד דברים אחרים.

פורסם

אל תתחיל לפני שברור לך איך הלוח שלך עושה ריסט לביוס (אוטומטי או ידני)

מתישהו הלוח עשוי להתקע ותצטרך לעשות ריסט לביוס

פורסם

טכנית אתה יכול להריץ אותו במהירות נמוכה יותר מהמהירות המקורית בקאס נמוך יותר (cas2 2700 ירוץ דומה ל cas 2.5 3200 ולהיפך)

רוב הזכרונות 3200 מוגדרים כקאס 2.5, מהירים יותר אולי מודגרים בדיפולט בקאס 3.

פורסם
  • מחבר

אין לי את החוברת של הלוח אם... :-\ מה לעשות לא תכננתי לעשות כאלה דברים כשקניתי תמשחב... ::)

בכל אופן בלוחות אחרים איך זה הולך? אם זה אוטומטי אז זה לבד מרסטרט תביוס?

ואם זה ידני?

בקשר לזכרונות, אני לא רוצה ולא יכול (לוח של אינטל) להוריד או להעלות תמהירות...

אם זה משנה, בזמן החיפושים אחרי התזמונים של הזכרון הבנתי שהזכרונות של יונדאי הם בעצם זכרונות של הייניקס (hynix)...

מישהו אולי יודע מה הקאס שלהם...?

פורסם

ריסט לביוס ידני אפשר לעשות בכמה דרכים.. או שאתה מוציא את הבטרייה של הלוח אם ומחזיר אותה אחרי דקה בערך

או שאתה מוצא את הג'מפר שמאפס את הביוס ומוציא ומחזרי אותו בדומה לבטרייה.. זה מה שאני נוהג לעשות יותר נח מאשר

להתעסק עם הבטרייה.. אם תוכל למצוא את החוברת של הלוח אם יש שם פרק על הג'מפרים האלו תחפש שם

ג'מפר שמשחק עם הcmos .. אצלי הוא נמצא מעל כל החיבורים של הכפתורי הדלקה אם זה משנה.. תחפש אולי גם אצלך זה שם.. :P

פורסם
  • מחבר

כל היום אני מחפש אותה, היא נעלמה :(

בכל אופן תודה, ודרך אגב, אני רואה שיש לך זכרונות רגילים של סמסונג עם קאס 3 (ככה קראתי), על איזה תזמונים אתה מצליח להריץ אותם?

פורסם

בינתיים הם עובדים אצלי בבאס 200 על 6-3-3-2.5... לא ניסיתי יותר נמוך מזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים