עבור לתוכן

גיבוי שלם של מחשב שרץ על Windows 2000

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב שרץ עליו Windows NT (2000),

אני צריך לעשות IMAGE שלם לכל מערכת ההפעלה עם כל הקבצים וכל ההגדרות ולהעתיק אותם להארדיסק אחר שיהיה מחובר בו זמנית למחשב.

בסיום שאוכל לנתק את הארדיסק שאליו עשיתי IMAGE ופשוט לחבר במחשב אחר עם אותה חומרה בדיוק.

המלצות לתוכנה שתומכת ב-Windows 2000 ושאפשר למצוא באינטרנט?

ניסיתי כבר עם Acronis.

בבקשה לא לשאול למה ככה ולמה ככה - אי אפשר לשדרג את מערכת הפעלה.

תודה

פורסם

אין לך VSS ב Windows 2000. זה הגיעה רק עם NT 5.1.

מה הבעיה לקחת image ב offline?

פורסם
  • מחבר
אין לך VSS ב Windows 2000. זה הגיעה רק עם NT 5.1.

מה הבעיה לקחת image ב offline?

אין בעיה.. עם איזו תוכנה שיודעת לעשות את זה ב-Windows 2000 או באמצעות Boot cd?

כי לא מצאתי משהו שיעבוד, ניסיתי עם Acronis ועם Ghost ופשוט כשהעלתי את הארדיסק לאחר הגיבוי הוא רשם לי no opreating system found

נערך על-ידי Noamliber

פורסם

אם ניסית עם Acronis True Image, הצלחת לגבות אך לא הצלחת להעלות את המערכת אח"כ - רוב הסיכויים שעשית משהו לא נכון. אולי לא לקחת את כל המחיצות + הMBR או משהו כזה. מנסיון - Acronis עובדת טוב מאוד.

פורסם
  • מחבר
אם ניסית עם Acronis True Image, הצלחת לגבות אך לא הצלחת להעלות את המערכת אח"כ - רוב הסיכויים שעשית משהו לא נכון. אולי לא לקחת את כל המחיצות + הMBR או משהו כזה. מנסיון - Acronis עובדת טוב מאוד.

אני מכיר את Acronis בתור תוכנה מעולה, ניסיתי גם פעמיים לגבות. השאלה אם היא באמת יודעת לגבות Windows 2000? זה כל הבעיה

אין יותר מדי מה להסתבך יש רק מחיצה אחת דיסק יחיד שעליו יושב רק מחיצת C

פורסם

לא ניסיתי 2000, אבל כן ניסיתי XP (בהצלחה רבה, כמה פעמים), ולא נראה לי שיש משהו מיוחד דווקא בboot-sector / טבלת מחיצות של 2000 שיגרום להתנהגות שונה. סה"כ 2000 וXP מאוד דומות מבחינת היסודות.

לפי האתר של Acronis, גרסאות חדשות של התוכנה לא תומכות ב2000, אבל נראה לי שבמצב הזה פשוט לא היית מצליח להריץ אותן. עם זאת, ייתכן שאני טועה. הגרסה האחרונה שתומכת רשמית ב2000 היא True Image 11 Home:

https://kb.acronis.com/content/1534

האם חוץ ממחיצת C גיבית גם את הMBR/Track 0?

עריכה: נראה שזה אמור להיות אוטומטי כשמבצעים שכפול, אז השאלה כנראה לא רלוונטית...

האם אתה מנסה להעלות את הדיסק החדש באותו המחשב לאחר הגיבוי? ועם הדיסק המקורי מנותק?

נערך על-ידי QttP

פורסם
  • מחבר
לא ניסיתי 2000, אבל כן ניסיתי XP (בהצלחה רבה, כמה פעמים), ולא נראה לי שיש משהו מיוחד דווקא בboot-sector / טבלת מחיצות של 2000 שיגרום להתנהגות שונה. סה"כ 2000 וXP מאוד דומות מבחינת היסודות.

לפי האתר של Acronis, גרסאות חדשות של התוכנה לא תומכות ב2000, אבל נראה לי שבמצב הזה פשוט לא היית מצליח להריץ אותן. עם זאת, ייתכן שאני טועה. הגרסה האחרונה שתומכת רשמית ב2000 היא True Image 11 Home:

https://kb.acronis.com/content/1534

האם חוץ ממחיצת C גיבית גם את הMBR/Track 0?

עריכה: נראה שזה אמור להיות אוטומטי כשמבצעים שכפול, אז השאלה כנראה לא רלוונטית...

האם אתה מנסה להעלות את הדיסק החדש באותו המחשב לאחר הגיבוי? ועם הדיסק המקורי מנותק?

ניסיתי לעלות את הדיסק החדש באותו המחשב לאחר הגיבוי כאשר דיסק המקור מנותק, כן - ואז עלתה לי השגיאה שאין מערכת הפעלה, החזרתי בחזרה בין הארדיסקים וביצעתי שכפול שוב - אותו הדבר..

פורסם

אין שום צורך לצוטט תגובות מעליך.

תבצע פשוט clone אחד לאחד לדיסק השני. לא משנה עם איזה תוכנה.

זה בכלל לא אמור לעיניין את התוכנה איזה מערכת הפעלה או מערכת קבצים היא משבטת.

פורסם

גיביתי ושחזרתי 2000 עם BACKUPEXEC SYSTEM RECOVERY

פורסם

כמה כוננים יש במחשב המקור ?

תעלה תמונה של "ניהול דיסקים" לפורום - ללא הכונן החדש.

את ההודעה מוציא בכלל הביוס.

הכונן מזוהה בביוס והבוט מוגדר אליו ?

נערך על-ידי Ivan

פורסם

אם מה שאתה מנסה בעצם זה לבצע העתקה 1:1 של דיסק אחד לדיסק שני (CLONE) אתה יכול לנסות את :http://www.easeus.com/disk-copy/home-edition/

יש צורך ליצור DOK או CD אתחול על מנת לבצע העתקה

או:

http://www.minitool-drivecopy.com/drivecopy.html

נערך על-ידי dfcorp

פורסם
  • מחבר

לגבי Backup Exec - אנסה לבדוק למרות שהיא לא חינמית.

לגבי תמונה מהמחשב - אין לי אפשרות לעלות תמונה מהמחשב - הוא לא מחובר לרשת, לא יחובר, ואין לי אפשרות לחבר אליו DOK אזרחי (תבינו לבד את הפירוש..)

dfcorp - התוכנה Ease US נראית טוב, ניסית אותה?

נערך על-ידי Noamliber

פורסם

אני חוזר ומדגיש - זה לא משנה עם איזה תוכנה אתה עושה את זה ואיזה מערכת הפעלה אתה משבט. אתה עושה משהו לא נכון בתהליך.

נערך על-ידי multicore

פורסם

יצא לי בעבר להשתמש באחת התוכנות של EASEUS לשכפול דיסק קשיח וזה עבד טוב אני פשוט לא זוכר אם זה היה עם שתוכנה שרשמתי לך או עם אחת התוכנות האחרות שלהם שגם מציעות את האופציה של שכפול.

פורסם
  • מחבר

multicore - אני בדקתי את עצמי, ואפילו בדקתי באתר של Acronis - עשיתי הכל כמו שאמור להיות.. אין יותר מדי מה להסתבך Clone Disk ולסמן מה שצריך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים