עבור לתוכן

כסא מחשב\מנהל עד 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מחפש כסא מחשב\מנהל

התקציב שלי 2000-2500

הייתי גם בwaxman וגם בצרעה בשניהם מצאתי כיסא שהיה לי נוח מאוד

צרעה:

http://tzora-global.com/קריסטל

פחות אהבתי את המראה והמחיר ולכן אני מתלבט (2700 ש"ח) הכיסא הוא כיסא של חברה קנדית שצרעה מייבאים בשם Teknion עם אחריות של 3 שנים, אפשרויות כיוונון מרובות.

waxman:

http://www.waxman.co.il/Product.aspx?id=15

כיסא נוסף שהיה נוח מאוד והוא humanscale - different world chair כיסא שחוץ מגובה וסלייד למושב אין שום אופציות כיוונון נוספות אבל עדיין הוא נוח בצורה מדהימה (אמור להתאים את עצמו על פי משקל המשתמש).

יתרון נוסף הוא 10 שנות אחריות על כל הכיסא כולל ריפוד ומנגנון

אני מתלבט כי אין לו משענת לראש ואני מפחד שהחוסר בכוונון אולי יהווה כחסרון ?

עניין נוסף שמוזר לגביו הוא המחיר2200 ש"ח כאשר המחיר בחול מתחיל ב1000$ איך זה יתכן?

מישהו מכיר את הכסאות הנ"ל יש לכם המלצות נוספות?

אני מחפש כיסא רשת עדיפות למשענת ראש ומנגנון סלייד למושב חובה.

תודה בן.

נ.ב

לפני שמישהו קופץ ואומר שאני צריך לעשות חיפוש ושנפתחו הרבה שרשורים על כסאות, אז בדקתי (משם הגעתי לווקסמן וצרעה) ואף אחד מהם לא בטווח מחירים שאני מחפש.

• תגובות 133
  • צפיות 43.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אף אחד ? :hi:

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין, זה בגלל התקציב? הוא לא כזה גבוה, היו פה שיחות על Aeron ועוד על קנייה קבוצתית

גם חוות דעת על ווקסמן וצרעה באופן כללי התקבלו בברכה.. מימוש אחריות וכו'..

פורסם

ניראה לי שלטווח המחיר הזה יהיה לך קשה למצוא המלצות של אנשים, בעיקר בגלל שבארץ רוב האנשים פחות מתייחסים לכסא מחשב כמשהו שצריך להשקיע בו.

פורסם

מחירים הזויים, רוב האנשים פשוט קופצים לחנות הציוד המשרדי הקרובה אליהם (אופיס דיפו ז"ל, הום סנטר וכו' או סתם חנות שכונתית) ובוחרים את אחד מהכיסאות שיש שם. בד"כ הכיסאות הכי יקרים שם מגיעים ל-1,500 שקל וכמעט ולא קונים אותם לדעתי, הרוב שם נע סביב 600-800 שקל.

פורסם
  • מחבר

יש לי נסיון מר עם כסאות מהסוג הזה.. מכל הבחינות החל מנוחות ועד עמידות..

מהסבב חנויות האחרון שעשיתי לא הצלחתי למצוא כיסא שסיפק אותי בפחות מ2000 ש"ח כסאות רשת בד"כ מעל 1000 ש"ח ואם אתה רוצה שהכיסא יהיה מבית טוב עם אחריות ולא סתם איזה זבל סיני שACE או אופיס דיפו מוכרים ולהוסיף לכל זה פיצ'רים מסוימים שאני אישית לא רוצה כיסא בלעדיהם אז המחיר מגיע ל2000 +-

אני לא חושב שזה סכום הזוי להשקיע בכיסא, 7000 שקל זה הזוי ואנשים עדיין עושים זאת, מבחינתי 400 זה הזוי כשהייתי בן 12 זה היה הגיוני היום לא, במיוחד שמחצית מהיום אני מבלה על הכיסא.

יש לי תחושה שאנשים פה מגיעים להחלטות גורפות לפני שהם באמת ניסו כסאות ברמות האלה זה עולם אחר לחלוטין

ממליץ לכל אחד שחושב לקנות כיסא באופיס דיפו או ACE רק להתנסות עם כיסא איכותי ולהחליט בעצמו, ההבדל מורגש מכל בחינה.

טוב זה לא עקרוני כבר כנראה שהישועה לא תגיע מפה וזה בסדר, אני רק מתלבט אם אסבול בלי משענת ראש..

אם היה לworld chair משענת ראש כבר מזמן הייתי רוכש אותו..

נערך על-ידי Tov_Tov

פורסם

אז אני יכול להגיד לך שיש לי כיסא "מנהלים" שקניתי באופיס דיפו לפני המון שנים (מעל 5 בוודאות, כנראה גם יותר - מי זוכר) בסביבות ה-1500 שקל והוא עדיין שלם לחלוטין, תקין ב-100% (מלבד שיפשופי צבע בידית שכל הזמן משתפשפת בשולחן של המחשב, אבל זה לא ממש קשור אליו) ונוח מאוד. קטע..

הוא כלכך ישן שלא מצאתי את הדגם המדוייק, אבל הוא מאוד דומה לזה: (משענת גבוהה, גם לראש)

http://www.officedepot.com/a/products/392830/True-Innovations-Big-Tall-Heavy-Duty/

פורסם

היה לי כסא כזה לפני מספר שנים

http://www.dr-gav.co.il/?CategoryID=379&ArticleID=1644

עלה כ 1400 ש"ח והיה הדבר הכי נוח שישבתי עליו שלא עלה 6000 ש"ח. לצערי אחרי שנה וחודש נשברה מסגרת הפלסטיק של משענת הגב. כמובן זה לא באחריות ועוד אמרו ברוב חוצפתם שגם אם זה היה באחריות - שבר לא נכלל. קיצור, אני ממליץ לא לקנות אצלם.

פורסם
  • מחבר

עכשיו בלבלת אותי, הצהרת - "מחירים הזויים" ואתה בעצמך שילמת על כיסא 1500 ש"ח ועוד מאופיס דפו אפילו לא כיסא בעל מותג כלשהו, לכן גם אם כיסא כזה היה קיים היום והוא היה לי נוח הייתי מעדיף להוסיף עוד 500 שקל ולקבל אחריות ל10 שנים סתם דוגמה..

אני גם לא יודע מה היה לפני 5 שנים באופיס דיפו היום ברשתות האלו הום סנטר אייס ומה שיצא לי לראות הכסאות ברמה ממש נמוכה ובלי קשר לאיכות גם לא מצאתי משהו שהיה לי נוח..

תן לי לשאול אותך שאלה, כשאתה כותב על שולחן (לא מקליד) הגב שלך נשאר צמוד למשענת ומקבל תמיכה או שהוא באוויר?

הייתי גם בד"ר גב הכסאות ריפוד שלהם נוחים בדומה לF15 של ווקסמן אבל לא מה שאני מחפש... הכסאות רשת כבר חוצים את רף האלף ופשוט לא היו נראים לי שווים את ההשקעה, לא באמת כל כך נוח.

פורסם

עוד דיון על כיסאות :kopfpatsch:

הכיסא של עמרי נראה באמת נוח, כל שאר הכיסאות עם הרשת, צרעה שמרעה, וקסמן/כיסא תלמיד

לא מפנקים/נוחים ממש.

פורסם
עכשיו בלבלת אותי, הצהרת - "מחירים הזויים" ואתה בעצמך שילמת על כיסא 1500 ש"ח

לא הבנתי למה זה מבלבל, במיוחד אחרי התגובה הקודמת שלי שבה הסברתי לך בדיוק את זה - שרוב האנשים קונים את הכיסאות שיש באופיס דיפו באיזור ה-600-800 שקל, ושהכיסאות הכי יקרים שם מגיעים לכ-1,500 שקל - שרוב האנשים לא קונים.

אתה לעומת זאת מבקש המלצות על כיסא אפילו לא ב-1,500 אלא ב-2,500, ומאמין שזה מוגדר מחיר "סטנדרטי".

אני לא אומר שזה לא שווה את ההשקעה או כל דבר אחר, רק שזו בהחלט בקשה הזויה לאור הרוב המוחלט של השוק - ולכן לא פלא שאין פה יותר מדיי תגובות...

זה כמו שתבקש המלצה על רכב ב-1,500,000 ש"ח. חוץ מכמה ילדים שאוהבים לחלום, לא יהיו הרבה אנשים שיוכלו להמליץ לך מניסיון על משהו ספציפי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי סבבה, אני לא חשבתי או חושב ש2000 +- זה סטדנרטי לכיסא במיוחד אחרי שקראתי את הדיון הנוסף שיש פה בפורום, זה בדיוק כמו שזה לא סטדנרט לקנות מחשב בתקציב של 10000 ש"ח אבל עדיין אנשים עושים זאת, ושואלים ומקבלים מענה.

גם להשוות כיסא ב2000 ש"ח או 2500 ש"ח לרכב ב1,500,000 זאת קצת הגזמה..

יצאתי מנקודת הנחה שאם מישהו משקיע 6 אלף שקל על קירור מים רק כדי שיהיה לו צינורות עם אור במארז ופחות 5 מעלות בטמפ' הוא גם יחשוב על להשקיע בכיסא שעילו הוא יושב את מרבית היממה ..

גם זכור לי שהיה פה דיון לא קצר על הAeron ואפילו רצו לארגן קבוצתית, בפורום כזה גדול אמור להיות אנשים בכל רמת תקציב לכן מלכתחילה שאלתי את השאלה פה.

ובעקבות חיפושים רבים שעשיתי כל הזמן ממליצים על ווקסמן וצרעה בכל דיון, אין פה אף אחד שבאמת קנה שם כיסא חוץ מלהמליץ עליו סתם? הכסאות שם לא זולים בעיקר לא בצרעה ככה ש2000 שזה ביניים לכיסאות שלהם.

נערך על-ידי Tov_Tov

פורסם

היום נכנסתי לאחד המשרדים בעבודה ונתקלתי בשני כיסאות שונים, על פניו נראים כמו הכיסא ההוא של ווקסמן, מישהו מזהה?

הנה כמה תמונות, מצטער על הגודל של התמונות אני פשוט מעלה ישירות מהטלפון:

a5c23a49fb8c38ca651ee30fadd7f24e.jpg

f81e1b4eec89aa01a30f4ad428cb3f2d.jpg

a78bbde34f3555516268b309d71f6e38.jpg

30f3e9870b81df03641199c6e976e35b.jpg

פורסם
  • מחבר

או שזה הF15 או ורסיה כלשהי שלו או שזה אחד מהכסאות של דר' גב

הייתה במקרה אופציה לניפוח הגב ? זה נפוץ בכסאות של דר' גב..

בכל מקרה אם זה דר גב גם אמורה להיות תגית של דר' גב

נערך על-ידי Tov_Tov

פורסם

לא ראיתי אופציה לניפוח, אולי זו גרסה ישנה של הF15 או משהו בסגנון, בכל אופן הכיסא נוח לישיבה זקופה, ללימודים/הכנת שיעורים וכאלו.

שני הכיסאות לא נתנו לי תחושה של פינוק וסתלבט, מה שכן, שניהם איכותיים ומרגישים בנויים טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים