עבור לתוכן

יכול להיות שמכשיר LG G3 שורף לי מטענים?

Featured Replies

פורסם

ג'יזס פאקינג קרייסט, כמה מסובך להבין שהטלפון לא "דורש" שום דבר?

• תגובות 87
  • צפיות 25k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

על סמך מה אתה אומר את זה ? אתה מכיר באופן אישי את הבקר טעינה של הפלאפון ?

פורסם

Hey

If I'm not mistaken, if you change the voltage divider in the charger, the charger can "declare" that it can supply a certain ammount of current

why wouldn't low end makers just make these resistors to a fixed ammount that the charger can handle, and then the phone's PMIC should not draw so much current from the charger?

I assume all high end phones have USB charging IC or similar function assimilated in the PMIC.

פורסם
שוב, פשוט לא. זה לא נכון ולא עובד ככה. זה עובד הפוך.

זה לא הטלפון ש"לוקח כמה שהוא רוצה" באופן אקטיבי והמטען שפועל פסיבית ונותן (או מנסה לתת) כמה שלוקחים ממנו - זה פשוט לא נכון עובדתית!

זה הפוך - הטלפון הוא פסיבי והוא מקבל כל מה שהמטען "מחליט" לתת לו! מטען של 1.0 יטעין את הטלפון ב 1.0. נקודה! נסה בעצמך ותראה! הוא לא יתאמץ בשביל לתת 1.8 כי אין לו שום מושג שזה מה שהוא "אמור" לתת!

לא מדוייק.

זרם זה מה שהצרכן לוקח. זה נכון שיש צרכנים שלא יקחו מהמטען יותר מ1A כי הם מגבילים את עצמם, אבל יש טלפונים וטאבלטים שמבצעים רק בדיקה אחת; אם הם מחוברים למחשב בUSB2 או לא. ברגע שלא מזוהה מחשב, הם יכולים למשוך מהמטען גם 2A.

כעת יש כמה אפשרויות:

1. המטען יספק את הזרם והכל בסדר

2. המטען לא יצליח לספק את הזרם, ולכן הוא יוריד את המתח למכשיר. כתוצאה מכך המטען החכם המובנה בטלפון יזהה שהספק לא עומד בעומס, ויצרוך ממנו זרם נמוך יותר.

3. המטען יצליח לספק את המתח והזרם הדרושים, אבל רכיבים הפנימיים לא בנויים לעמוד בהספק הכולל לאורך זמן, ולכן הוא ישרף. שזה בדיוק מה שקורה לפותח האשכול.

ושוב אני אחזור: נתון הזרם על מטען הוא רק פוטנציאל לספק אותו. לא אומר שזה מה שיקרה בפועל. לגבי הצריכה עצמה, יש מכשירים שמעלים את הזרם בהדרגה ומפסיקים ברגע שהם לא מקבלים מספיק מתח, ויש כאלה שמתחילים ישר "גבוה" ויורדים.

פורסם
  • מחבר

אז אותו סיפור חל על המטען שלי לרכב שרשום עליו 1A ונקנה בתחנת דלק.

יש למישהו המלצה למטען ביתי ומטען לרכב איכותיים?

פורסם

You run into issues :

The resistor codes are proprietary. Trying to set something with resistors may render the adapter incompatible with some devices and thats a thing manufacturers are trying to avoid

And who said all current dvices understand the codes the same way or regard them at all

The cheap adapter manufacturers won't want to do that anyway. They up their profits first time by claiming the adapter can do higher current and selling it at higher price, second time when it blows and the user goes to buy another one

Therefore besides the resistors, the adapter itself have to be a CVCC supply i.e. when it is overloaded in CV mode it goes to CC mode. In reality, some adapters dont implement the CC mode at all, and some that do, implement it at too high current value for the adapter itself - typically exceeding the current capability of the output rectifier or the depth of ripple the capacitors can filter

פורסם
  • מחבר

אחרי חיפושים של מטען מקורי, מצאתי רק באיביי, הגעתי לקניון באיזור הקריות וניגשתי לכמה וכמה דוכנים, כולל את החברות סלקום, אורנג' ופלאפון, בכולם טענו שאין להם מטען מקורי של LG אבל

יש להם מטען מתאים של סמסונג, כולם המליצו עליו, הבעיה היא שהוא 2A כאשר המקורי של LG הוא 1.8A.

אז קניתי את המטען ויש לי חששות שמטרידות אותי, כאשר אני מחבר את המטען, הטאץ' מתנהג באפליקציות מסויימות פחות חלק ויותר קופצני, כשאני משווה גלילה בtapatalk עם שני המטענים, הגלילה עם המטען של ה-2A זזה מעט קופצנית יותר.

הדבר השני הוא שלאחר כמה דקות חיבור של המטען, אני לוחץ פעמיים על המסך כדי להדליק את המסך והמסך לא מגיב, עם המטען המקורי לחיצה פעמיים על המסך מדליקה אותו כרגיל, משהו מוזר.

אני שוקל מה לעשות, האם להחזיר את המטען ולהזמין מאיביי או שאין לי מה לדאוג?

פורסם

אין לי מושג אם זה קשור למטען, זה לא אמור.

יכול להיות שהמטען פגום והמזל שלך לא משהו.

אני מטעין את הג׳י 3 עם מטען 2.3 אמפר והוא מתנהג כמו ילד טוב

פורסם

מכרו לך מטען גנרי שפשוט לא מייצב את המתח כמו שצריך. הוא מוציא קפיצות מתח, וכשאתה נוגע בטאצ', קצת מזה עובר ליד שלך דרך מסך הטאצ' וגורם להפרעות. זה לא התנהגות של מטען מקורי תקין. הייתי מחזיר אותו ופותח עליהם פה גדול

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, זה מה שאעשה.

פורסם

בגדול, אם יש לי מטען איכותי של טלפון 1A ואני מטעין איתו טאבלט 2A, לא אמורה להיות בעיה כי המטען יגביל את עצמו?

ואם יש לי מטען מזוייף של טאבלט 2.1A אני יכול להטעין איתו טלפון שהמטען המקורי שלו 1A?

פורסם
  • מחבר

אז ניגשתי לדוכן אורנג' בו קניתי את המטען, החוצפנים לא רצו להחזיר לי את הכסף(חבל שלא הגעתי עם פח נפט), בכל אופן הנציגה אומרת לי אני רואה שזה מטעין אין שום בעיה עם המטען ואין החזר כספי אם בוצע בו שימוש, בכלל גם ניסית על מכשיר אחר ויש מצב שאתה גרמת לזה למרות שאני רואה שהוא מטעין, שאלתי אותה ואיך בדיוק אגלה שמשהו לא כשורה אם לא אבצע בו שימוש?

אחרי 15 דקות שהנציגה מבלבלת את השכל ומשקרת שלא אמרה לי שזה יעבוד כמו שצריך הגיעה המנהלת, המנהלת גם הצטרפה לחגיגה וטענה שאינה יכולה לעזור לי ושזיכוי כספי לא אקבל, תבחר משהו מהמוצרים שלנו ונחליף לך היא אמרה, אמרתי לה רק כסף בחזרה, בבקשה.

התקשרתי לאיזה מנהל מוקד שירות באורנג', הוא דיבר איתה ואמר לי שהוא לא יכול לעשות כלום, אחרי השיחה היא עוד יותר עמדה על שלה, אמרתי לה תוך כדי שאני מרים את הקול בתוך הקניון, אני רוצה את הכסף, עברו רק שלושה ימים מתוך ארבע עשרה, שיקרתם לי לגבי מוצר וטענתם שמתאים, אני רוצה כסף בחזרה, היא אומרת לי אני לא יכולה דיברתי עם מי שמספק לנו את האביזרים, הרמתי עוד יותר את הקול ואמרתי: יש לי 14 יום להתחרט, במקרה הזה הלקוח צודק, המטען לא מטאים ושיקרתם שכן, את נותנת לי את כספי בחזרה? היא אומרת לא, טוב אני אומר לה, את יודעת שהשיחה שלנו כבר 20 דקות מוקלטת, פתאום מה מי מו מוקלטת, אני לא מדברת אם השיחה מוקלטת, אמרתי לה למה את לא מדברת כשהשיחה מוקלטת, את מפחדת? גברת נטלי הנכבדה, שילמתי ממיטב כספי על מטען "מקורי" ויש חוק שאומר שאת חייבת להחזיר לי את הכסף תוך 14 יום ופה זה לא בגלל שאני מתחרט אלא בגלל שהמטען פשוט דפוק מזוייף או לא מתאים למכשיר. תוך כדי שהיא מסתכלת על הטלפון שלי ששוכב על הדלפק ונמצא במצב הקלטה, היא שלפה את הטלפון שלה, שאלתי אותה את בודקת לי? הנהנה עם הראש כן, הלכה ודיברה בצד 10 דקות שלאחר מכן זיכתה לי את החשבונית שלי, חשבה שנפלה על איזה פראייר.

שורה תחתונה, בא בנאדם, רוצה לקנות מטען איכותי ופוחד מכל החרטה באיביי ומהזיופים הסינים ופשוט בסוף אוכל אותה במקומות שאמורים להיות אמינים.

פורסם

מגניב, אתה מעלה ליוטוב את ההקלטה נכון?

חבל שאחריך יגיע מישהו אחר ויפגע מאותו יחס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים