פורסם 2014 באוגוסט 511 שנים שלום לכולם יש לי 3 מחשבים בבית בזק שמו לנו מודם חדש שיש לו תדר חזק יותר של 5GHZ ממה שהבנתי עכשיו אבא שלי שיושב בסלון יש לו תדר חלש כנראה ובישביל לקבל את התדר של 5GHZ צריך כרטיס רשת אלחוטי חדש אמרו לנו שיקלוט טוב והאינטרנט יהיה מהיר יותר בבקשה תמליצו לי על אחד דחוף!
פורסם 2014 באוגוסט 511 שנים הראוטרים של בזק הם דואל בנד ויש גם 5Ghz וגם 2.4Ghz.תגיד לבזק שיגדירו לך את ה-2.4 ושישתמש ברשת הזאת.5Ghz זה לא תדר חזק יותר ולא בהכרח שייתן קליטה טובה יותר או מהירות גבוהה יותר. זה תלוי בכל מיני גורמים.המלצה שלי, תקרא קצת על הנושא ועל תפעול הנתב. לא צריך להכנס לדברים יותר מדיי וזה לא כזה מסובך.אתה תגיע לביצועים הכי טובים של הראוטר אם תעשה את זה בעצמך ולא תסתמך על נציג של בזק שסופרים לו כל שניה בשיחה ורק מחפש איך לסיים אותה ולא איך לתת את הפתרון הכי טוב.
פורסם 2014 באוגוסט 611 שנים מחבר אין לי שום מושג בנושא הזה אם אתן לך את סוג המודם תוכל להגיד לי ולעזור לי?או לפחות איך מהסלון יקלטו חזק את המודם שנמצא בחדר שלי?
פורסם 2014 באוגוסט 611 שנים 5GHZ בטוח ייתן לך טווח קצר יותר.יעיל בעיקר למרחקים קרובים, כמובן בהנחה ויש לך כרטיס רשת שתומך בכך.
פורסם 2014 באוגוסט 811 שנים אתה יכול לקרוא על החסרונות והיתרונות של תדר 5GHZ במדריך הזה. בעקרון התדר הזה פנוי יותר אבל רדיוס הכיסוי שלו נמוך יותר ומתאים רק אם המכשיר האלחוטי קרוב לנתב.http://www.netcheif.com/Articles/5GHZ/5GHZ.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.