עבור לתוכן

ספק אינטרנט זול ומומלץ לגיימר

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין 018, Fast, וCCC.

אני גיימר אז אני רוצה ping נמוך (Latency) אבל מספיק לי משהו נורמלי מתחת ל100 בשרתים לאירופה ושיהיה זול, מתלבט בין החברות הנ"ל, שמעתי ביקורות טובות עליהם לרוב.

דעתכם?

ד"א אני בתשתית בזק (ואני לא מעוניין לעבור להוט) וכרגע אני בספק בזק בינלאומי שלוקחים המון כסף, ולא מעט פעמים האינטרנט ממש איטי בייחוד בשעות הערב.

פורסם

לא חסר שירשורים לגבי זה...

אני בבזק בין לאומי ומשלם 30 שקל על 100 מגה ... הכל עניין של רצון וסבלנות ( אם כבר התשתית זה הכסף ה"גדול" )

פורסם
  • מחבר

כן אבל באמת שאין לי כוח להתמקח, אני פשוט רוצה אינטרנט זול ואיכותי, אף אחת מהספקיות שציינתי לא טובות?

אתה יכול להפנות אותי לשרשורים? אני חדש פה וקצת מסתבך עם הממשק של האתר.

פורסם

לא תתמקח, תשלם ביוקר.

אני משלם 20 ש"ח ל100 מגה עם IP קבוע, זה לא אומר שאם אתה תתקשר לאותה ספקית אתה תקבל את אותו המחיר.

אין מנוס מעבודה קשה בכדי להשיג מחיר טוב.

פורסם
כן אבל באמת שאין לי כוח להתמקח, אני פשוט רוצה אינטרנט זול ואיכותי, אף אחת מהספקיות שציינתי לא טובות?
אז תלך על HOTNET, שלוקחים מחיר קבוע של 20 שקלים לכל המהירויות, בלי להתמקח. לCCC גם יש מחירון קבוע בלי להתמקח, אבל המחירים עצמם גבוהים משמעותית, במיוחד במהירויות הגבוהות.
014 או CCC בשביל פינג.

CCC מחוברים ל3 קווים לחו"ל אבל הם חונקים הורדת טורנטים לכ-350KB/s ..

לא חונקים שום טורנטים, לפחות לא אצלי ולא ב2-3 שנים שאני מנוי אצלם.
פורסם

באיזה מסלול?

יש להם רגיל ומשודרג

פורסם

צודק. אני במשודרג (למעשה זה הרגיל, זה שהיה מלכתחילה. מאוחר יותר הוסיפו מסלול זול יותר וקראו לו "רגיל"). אין לי מושג מה קורה ב"רגיל". גם לא שווה את ההפרש במחיר לגלות.

פורסם

עצה ידידותית - אל . תתקרב. לHOT. פשוט אל.

אני ב014 עם חבילת גיימר, 70-80 לרוב השרתים באירופה.

פורסם

עם hotnet אין לי שום בעיות כבר כמה שנים.

פורסם

המלצה שלי, לא להתיחס לאנשים שאומרים לא להתקרב להוט.

אם זה מהירות נמוכה אז הייתי בוחר ב CCC, במהירויות גבוהות המחיר שלהם מוגזם והיתרון הקטן שיש להם על הוטנט ממש לא מצדיק את זה.

מבדיקת פינגים, חבר שלי היה ב 014, בחודשים האחרונים נשבר לו מהם בגלל המחיר המוגזם. אחרי המלצה שלי הוא עבר ל CCC והיה בשוק מכמה הם יותר טובים, הפינג היה נמוך יותר באופן קבוע, השירות שלהם הרבה יותר טוב, הוא יכל לשלוט בהכל דרך האתר ולא היה צריך נציגים, בקיצור כמה רמות מעל כל חברה אחרת בארץ.

כמה שבועות אחרי זה הוא שדרג מהירות ו CCC היה יקר לו (הם כל כך טובים שהוא חשב להישאר אבל ההפרש היה יותר ממה שסטודנט יכול להרשות לעצמו). היה לו קשה לעזוב אבל בסוף הוא עבר ל HOTNET, גם שם המחיר היה הרבה יותר זול והפינג היה יותר טוב מ 014.

בקיצור 014 הם חרא, אין שום סיבה להישאר בחברה הזו ולהתחנן על מבצע לשנה...יש סיבה אחת להיות ב 014, הם מוכנים לתת IP קבוע ללא תוספת תשלום מוגזמת והם יותר טובים מ 012 (החברה היחידה שגם מוכנה לעשות את זה). היחידים שמתמשים בזה הם כאלה שיש להם מערכת מצלמות שדורשת IP קבוע אז זה לא באמת מעניין אותנו.

פורסם
המלצה שלי, לא להתיחס לאנשים שאומרים לא להתקרב להוט.

אם זה מהירות נמוכה אז הייתי בוחר ב CCC, במהירויות גבוהות המחיר שלהם מוגזם והיתרון הקטן שיש להם על הוטנט ממש לא מצדיק את זה.

מבדיקת פינגים, חבר שלי היה ב 014, בחודשים האחרונים נשבר לו מהם בגלל המחיר המוגזם. אחרי המלצה שלי הוא עבר ל CCC והיה בשוק מכמה הם יותר טובים, הפינג היה נמוך יותר באופן קבוע, השירות שלהם הרבה יותר טוב, הוא יכל לשלוט בהכל דרך האתר ולא היה צריך נציגים, בקיצור כמה רמות מעל כל חברה אחרת בארץ.

כמה שבועות אחרי זה הוא שדרג מהירות ו CCC היה יקר לו (הם כל כך טובים שהוא חשב להישאר אבל ההפרש היה יותר ממה שסטודנט יכול להרשות לעצמו). היה לו קשה לעזוב אבל בסוף הוא עבר ל HOTNET, גם שם המחיר היה הרבה יותר זול והפינג היה יותר טוב מ 014.

בקיצור 014 הם חרא, אין שום סיבה להישאר בחברה הזו ולהתחנן על מבצע לשנה...יש סיבה אחת להיות ב 014, הם מוכנים לתת IP קבוע ללא תוספת תשלום מוגזמת והם יותר טובים מ 012 (החברה היחידה שגם מוכנה לעשות את זה). היחידים שמתמשים בזה הם כאלה שיש להם מערכת מצלמות שדורשת IP קבוע אז זה לא באמת מעניין אותנו.

ההמלצה שלי, לא להתיחס לאנשים שאומרים 014 הם חרא

קצת אירוני לא?

בואו נחסוך שוב פעם דיון על אוויר

לכל משתמש יהיה תוצאות שונות בכל החברות לאחד HOTNET יעבוד מצויין ולשני לא (כנ"ל החברות האחרות)

אין פה מסקנה או הוכחה חד משמעית ואין מנוס מפשוט לנסות את השירות ולראות עם מתאים

בקשר למחירים ... מה לעשות שהמצב בארץ נהיה כל כך גרוע (בכל מיני תחומים) שאתה צריך להתווכח ולדרוש את מה שמגיע לך ... אבל זה המצב ואין מה לעשות ככה זה לחיות במדינת ישראל ... בחברה הזו או בחברה ההיא הכל אותו דבר רק שם אחר פשוט צריך להיות סולידים ולא לוותר בקלות

שיהיה שבוע טוב

פורסם

למה ציטוט של ההודעה שמעליך?

חוץ מזה ממש לא אירוני, הוא כתב לא להתקרב להוט בלי שום הסבר בדיוק שבכלל מדברים בו על ספקיות (HOTNET חברה נפרדת). אני נתתי דוגמה אחת (ויש עוד הרבה) לזה ש 014 יקרים יותר ובמקרים רבים נותנים פחות. ב HOTNET אתה לא צריך להתווכח, מחיר זול וקבוע, אני גם ממש לא היחיד שממליץ עליהם וכל מי שמנסה מגלה שהם לא מגבילים בשום צורה, מספקים חיבור טוב ולא דורשים על זה מחיר מיוחד או תוספות "גיימר".

בסופו של דבר על 014 פעם בשנה/שנתיים יש דיון שלכולם יש בעיות, אנשים לא מצליחים לפתוח גוגל אפילו, באופן קבוע יש אנשים עם בעיות של פינגים ובאופן קבוע מגלים אנשים שמהירות ההורדה שלהם היא לא מה שהתחייבו. בנוסף לזה הם לא מוכנים להתחייב לשום מחיר, רק מבצעים לשנה כאילו אנחנו בימי הביניים.

רוצה לדעת למה 014 חרא חברה, בשנת 2014 הם מרשים לעצמם לעשות מחיר שמשתנה אחרי שנה, מחירים שם עובדים כמו שוק, השירות לא יותר טוב, המחיר גבוה יותר ובהרבה מקרים (אני נתתי אחד אבל יש עוד הרבה כאלה) החיבור פחות טוב. לא שונה משאר קבוצת בזק שמפרסמים בענק מחירים באתר שלהם אבל בשביל לראות את המחיר היקר שדופקים לך אחרי שנה אתה צריך לעשות עוד איזה 2 לחיצות.

פורסם

תראה אצלי בחתימה כמה אני מקבל בהוט אבל אנשים צרכים להבין דבר אחד עם אצל הספק הכול בסדר ואין קומבינה במהירת וחסימה אתה תהיה מוגבל במה שהאתר שאתה גולש נותן

ואת זה לא תוכל לשנות ואין לאף אחד שליטה רק לבעל האתר לא כולם צרכים באתרים שלהם מהיריות גבוה כי זה יקר ולא משתלם במיוחד שהאתר חינם עם זה אתר חשוב לך צריך לנסות לדבר אתם

ולבדוק שהבעיה לא אצלם אז אתה יודעה אצל מי הבעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים