עבור לתוכן

אילו משחקי רשת חברי הפורום משחקים?

Featured Replies

פורסם

זה רק אני או שאני כ"כ מה לשחק עכשיו?

נמאס כבר מLeague of Legends ו Dota 2

עד שלא תצא ההרחבה הבאה אין מה לחפש ב World of Warcraft

אין בארץ קהילה ל CS:GO

Battlefield 4 עובד לסירוגין

Wildstar איכזב בטרוף

Heathstone זה יותר מידי מזל

מה עושים?

פורסם

GW2 היה וממשיך להיות ה MMO הכי טוב. בלי תשלום חודשי אפילו.

פורסם
  • מחבר
GW2 היה וממשיך להיות ה MMO הכי טוב. בלי תשלום חודשי אפילו.

התייאשתי ממנו אחרי חודש, אין בו שום תוכן End-Game, המכניקה של הסקילים לא מוצלחת לדעתי, אתה מקבל את כל הסקילים כבר ברמה 10 ואז מה נשאר לך עד סוף המשחק? איזה progression נשאר? כל מפתח משחקים יודע שבלי progression טוב לאורך כל המשחק אין מוטיבציה להמשיך לשחק, הPVP חלש ביותר, הם לקחו את ההנאה בלהרוג מישהו כשהם עשו את המצב הזה שאתה גוסס ויש לך סקילים אחרים בשביל לנסות להציל את עצמך, הם חשבו שהם ממציאים את הגלגל מחדש שהם ביטלו את ה Holy Trinity, אבל כל אידיוט יודע שכל הקטע והכיף במשחקי תפקידים זה שלכל אחד יש תפקיד משלו, לא כולם אוהבים להיות טנקים או מרפאים.

משחק עם פוטנציאל אדיר, רק חבל שהם ניסו קצת יותר מידי לשבור את השוק ולעשות הפוך מכל מה שבליזארד עשו.

פורסם

BF4

ARMA3

PLANT VS ZOMBIES

STAR SITIZEN

פורסם

לומר שHearthstone זה מזל זה לא נכון בעליל! יש שם המון המון המון אסטרטגיה גם ביצירה של הDECK וגם בניהול הקרב.

הדבר היחיד שהוא מזל בו זה בהשגת קלפים חדשים.

DIABLO יכול להתאים לך, הורג זמן איכותי.

פורסם
  • מחבר
לומר שHearthstone זה מזל זה לא נכון בעליל! יש שם המון המון המון אסטרטגיה גם ביצירה של הDECK וגם בניהול הקרב.

הדבר היחיד שהוא מזל בו זה בהשגת קלפים חדשים.

DIABLO יכול להתאים לך, הורג זמן איכותי.

ועוד איך נכון, לא משנה כמה אתה טוב, איזה deck יש לך ועם איזו אסטרטגיה אתה עובד, בשורה התחתונה אם יש לך, אתה מנצח.

וחרשתי Diablo יותר מידי, אין למשחק replay value

פורסם

זה כמו לומר שטקסס הולדם זה מזל, ואם אתה חושב שכן איך תסביר את זה שיש כמה שחקנים שתמיד תמיד במקומות הראשונים, אותו דבר HEARTHSTONE ואפילו פה יש לך יותר אפשרויות לגמד "מזל".

לגבי DIABLO אני ממש איתך בעניין, מקווה שיצא כבר הפאטצ' החדש אולי הוא ישנה לי משהו במשחקיות (למרות שPTR אומר אחרת)

פורסם

ניסיתי לפני שבוע path of exile ודי התמכרתי... משחק מצויין, אבל אני מניח שגם הוא ימאס אחרי לא יותר מדי זמן.

פורסם

Wolfenstein ET לנצח!

פורסם
התייאשתי ממנו אחרי חודש, אין בו שום תוכן End-Game, המכניקה של הסקילים לא מוצלחת לדעתי, אתה מקבל את כל הסקילים כבר ברמה 10 ואז מה נשאר לך עד סוף המשחק? איזה progression נשאר? כל מפתח משחקים יודע שבלי progression טוב לאורך כל המשחק אין מוטיבציה להמשיך לשחק, הPVP חלש ביותר, הם לקחו את ההנאה בלהרוג מישהו כשהם עשו את המצב הזה שאתה גוסס ויש לך סקילים אחרים בשביל לנסות להציל את עצמך, הם חשבו שהם ממציאים את הגלגל מחדש שהם ביטלו את ה Holy Trinity, אבל כל אידיוט יודע שכל הקטע והכיף במשחקי תפקידים זה שלכל אחד יש תפקיד משלו, לא כולם אוהבים להיות טנקים או מרפאים.

משחק עם פוטנציאל אדיר, רק חבל שהם ניסו קצת יותר מידי לשבור את השוק ולעשות הפוך מכל מה שבליזארד עשו.

המשחק היה בוסרי קצת בהתחלה, אני מסכים. גם אני התייאשתי מהר. אבל חזרתי לזה לא מזמן ועשו הרבה שינויים. יש ENDGAME, מה שנקרא פרקטלים.

מכיוון שאם קנית אותו כבר אין לך מה להפסיד, הייתי מציע לך לנסות שוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים