עבור לתוכן

בעלי NVIDIA עם כרטיסי OC (מובנה)

Featured Replies

פורסם

אם יש לכם כרטיס מומהר אתם נתקלים בקריסות של הדרייבר התצוגה... (ולמי שיש כרטיס KEPLER אז המסך הופך שחור ל2 שניות וחוזר)

אז כדאי לציין שחלק מהגולשים בפורום הדרייברים של NVIDIA הצליחו להצביע (יש לומר) בוודאות, על אחד הזרזים לארוע.

לקריסות הללו קוראים TDR __ או Timeout Detection and Recovery

2vl8mq1.jpg

אין לי רצון לפרט מה עובר על משתמשים בשנתיים האחרונות בנוגע ל דרייברים ולקריסות הללו, אבל נאמר שהנושא הזה נוגע כמעט לכל אחד.

אז אם יש לכם כרטיס עם אוברקלוק מהמפעל ואתם כבר משתגעים מהקריסות הללו,

תצרטכו להוריד את מהירות השעון למהירות ההמקורית (ברירת מחדל) של הכרטיס.

זה לא אידיאלי אבל זה עובד! _ (לבינתיים)_עד לדרייבר הבא

נ.ב.

הבעיה עם התקלה הזו היא שNVIDIA טוענת שהם לא יכולים לשחזר במדיוק את התקלה מאחר והיא אקראית ואין לה מאפיין קבוע שניתן לבודד אותו ואז לתקן..

ובמשך חודשים עלו מילון ואחת פתרונות שחלקן אכן טפלו באופן זמני בבעיה.

אז אל תתאכזבו אם גם זה לא יעזור (למרות שכעת אני רואה משתמשים עם כרטיסי OC שאכן מדווחים שהבעיה לא חוזרת על עצמה)

פורסם

היה לי מחשב Asus G51J עם כרטיס מסך GTX260M שהיתה לו אותה בעיה. לפני כארבע שנים לא הצלחתי לפתור את זה ופשוט הייתי סובל את זה. זה היה קורה כמה ימים רצוף ואז נעלם לחודש.

לחבר שלי (כ"מ GTX460M) זה היה קורה גם אך בדרייברים האחרונים (בשנה האחרונה) זה הפסיק לקרות.

פורסם
  • מחבר
היה לי מחשב Asus G51J עם כרטיס מסך GTX260M שהיתה לו אותה בעיה. לפני כארבע שנים לא הצלחתי לפתור את זה ופשוט הייתי סובל את זה. זה היה קורה כמה ימים רצוף ואז נעלם לחודש.

לחבר שלי (כ"מ GTX460M) זה היה קורה גם אך בדרייברים האחרונים (בשנה האחרונה) זה הפסיק לקרות.

אגיד לך בדיוק מתי זה הפסיק לו:

זה קרה בדרייבר 331.93 והלאה! _ (אז כל ה FERMI קבלו את התיקון של ה TIMING)

פורסם

ההודעה הייתה מוכרת לי ואז נזכרתי שראיתי אותה בפורום הרשמי

אז למה לפתוח דאבל פוסט

בפרט ש..

ברוכים הבאים לדיון הראשי על הדרייבר - nVIDIA Geforce

כמה נקודות שחשוב לציין

....

* זה המקום היחיד לדיונים בנושא הדרייברים. פוסט אחר שייפתח בנושא עתידו להנעל

....

logo_geforce.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים