עבור לתוכן

אל-פסק מכבה את המחשב בפתאומיות - מכירים כזאת בעיה?

Featured Replies

פורסם

יש לי אל פסק לא צעיר, והוא עבד מצוין, עד שלאחרונה המחשב שלי אחת לכמה ימים מתכבה בפתאומיות. ספק הכח שלי חדש.

היום הוא התכבה לפתע, ולא התעורר על אף נסיונות ההחייאה - בלחיצה על כפתור ההדלקה של המחשב. אין חשמל.

חשבתי שמדובר בבעיה בספק, אך בכל אופן ניסיתי לכבות את האל-פסק ולהדליקו מחדש, וראה זה פלא, המחשב חזר לחיים והסכים להידלק.

מישהו מכיר כזאת בעיה? האם זה מחייב להחליף את כל האל-פסק, או חלקים מתוכו?

אשמח לשמוע ולהתעדכן.

שם האל-פסק [אם זה אומר משהו...] TOROID INSIDE

פורסם

זה נשמע כמו אלצהיימר של אל-פסקים לא? חחח

אם הוא ישן אז כבר יותר משתלם לקנות חדש אתה לא חושב? זה הכל שאלה של תקציב

פורסם

יש UPSים שמתחילים להתנהג כך כשהסוללה שלהם נהרסת. אם זה הבעיה היחידה עליך להחליף את הסוללה

אבל בהרבה מקרים זה לא הבעיה היחידה. תבדוק :

- האם הספק ה UPS (הספק ב W, שאינו שווה להספק ב VA) והספק הסוללות שיש בתוכו (מה סוג וגודל הסוללות ב Ah, וכמה סוללות יש) מתאים למפרט של המחשב (מה המפרט) ? יתכן שהמחשב פשוט העמיס אותו יותר מידי

- האם ה UPS תקין ? בלי סימני התחממות או קבלים מנופחים על המעגל האלקטרוני ?

- האם היו ל UPS בעיות כמו התחממות יתר קיצונית כשהחשמל חוזר אחריי הפסקת חשמל ? צליל חזק של זזזזזזז כשהחשמל חוזר אחריי הפסת חשמל ? וכדומה ?

- האם בבית יש קפיצות מתח, כאלה שה UPS היה מגיב אליהן בצליל של "קליק" ?

ב UPS יכולים להיות מתחים של עד 340V כשהוא מופעל. והוא יכול להידלק מהסוללה, גם אם הוא לא מחזיק את המחשב, הסוללה עדיין יכולה להספיק להפעלת ה UPS עצמו כשהמחשב לא מחובר. כשאתה פותח את ה UPS לבדוק, וודא שהוא כבוי, ואל תיגע במעגל בהאלקטרוני בלי שתנתק את 1 מהחוטים מהסוללה

טרואיד הוא סוג של שנאי בצורת טבעת. troid inside כנראה אומר שב UPS יש שנאי מהסוג הזה

פורסם
  • מחבר

למומחה - תודה על התשובה המפורטת והמושקעת! אנסה לבדוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים