פורסם 2014 ביולי 2711 שנים אז ככה אולי זה ישמע טיפשי אבל כרגע יש לי את הNZXT כימרה 410, הסיבה שאני רוצה להחליף אותו כי הוא גדול מדי, החומר שלו עשוי מפלסטיק זול ולא נוח, והוא לא הכי שקט, אני תמיד שומע את המאווררים מאומצים גם לאחר שאני מסיים לשחק ומוריד את העוצמה שלהם.אני רוצה מארז בתקציב של עד 500 שקלים ללא ספק כי כבר בא לי ספק עם הפנטום,רצוי שיהיה מתכתי ומחוזק היטב ולא מכוער מדי ושקט מאוד.נ.ב הכרטיס שלי GTX 770 נערך 2014 ביולי 2711 שנים על-ידי DORAZABI
פורסם 2014 ביולי 2711 שנים המארז הזה יתאים לך הכי טוב:Fractal Design Define R4מארז יפה שקט נוח ואיכותי.
פורסם 2014 ביולי 2711 שנים מאחר והFractal Design Define R4 חורג קצת מה500ש"ח אז אפשר לקחת בחשבון גם את Nanoxia DS1/2 .
פורסם 2014 ביולי 2811 שנים מחבר זהו המליצו לי עליו בTMS עוד לפני שראיתי את ההודעה שלכם..כנראה שהוא הכי מתאים לי...מאחר שהכרטיס שלי פולט לא מעט חום..לדעתכם כדאי להוסיף עוד מאוורר או שה2 שלו מספיקים?
פורסם 2014 ביולי 2811 שנים אם אתה מחפש מארז מבודד רעשים, לך על ה-nanoxia ds1, מארז מעולה באיכות בניה גרמנית, הוא גם מגיע כבר עם שלושה מאווררים.
פורסם 2014 ביולי 2811 שנים מחבר אני חושב שאסגר על הפרקטל..רק יש לי צורך לדעת בהתאם לכרטיסי אם אני צריך עוד מאוורר
פורסם 2014 ביולי 2811 שנים תלך על ההמלצה של עידן.מאוורר נוסף יעלה עוד כ50 ש"ח וביחד המארז יעלה 600+.אם התקציב שלך גמיש, קח את הפרקטל (זה עם החלון יותר יפה לטעמי)אבל הnanoxia ds1 הוא מארז מצוין לא פחות.
פורסם 2014 ביולי 2811 שנים מחבר תלך על ההמלצה של עידן.מאוורר נוסף יעלה עוד כ50 ש"ח וביחד המארז יעלה 600+.אם התקציב שלך גמיש, קח את הפרקטל (זה עם החלון יותר יפה לטעמי)אבל הnanoxia ds1 הוא מארז מצוין לא פחות.אז השאלה שלי אם רצוי עוד מאוןרר או שניתן לוותר?וכדאי חלון? שמתי לב שהבפנים שלו לא הכי אסטתי..מלא צינורות משונים
פורסם 2014 ביולי 2811 שנים *לא צריך לצטט תגובה מעלייך.לדעתי 2 מספיקים אבל אם בכל זאת אתה רוצה פשוט קח מהמארז הקודם.גם כתבתשקט מאודנראה לי שהמארזים של Nanoxia אולי יעשו עבודה טובה יותר בעניין וגם מבחינת מראה הם נורא דומים לFractal במראה.דרך אגב מבחינת שקט לא ממש ברור לי מי עדיף יותר הNanoxia DS1 או 2?
פורסם 2014 ביולי 2811 שנים מארז מאוורר אך אני מצטרף להמלצות לבדוק את הננוקסיה.הקירור של הפרקטל הוא טוב אך אם החלקים חמים תוכל להוסיף עוד מאוורר
פורסם 2014 ביולי 2911 שנים מחבר קיבלתי היום את הפרקטל..מאוד מרוצה מהמראה ודי שקט חוץ מכשאר אולי מגבירים טיפה את המאווררים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.