עבור לתוכן

שאלה על העתקת דיסק התקנה של ווינדוס 7

Featured Replies

פורסם
חבר יקר. אתה יותר ממוזמן לבטל את העקיבה אחרי הדיון הזה. אף אחד לא מכריח אותך להגיב פה.
נכון, אבל אני רוצה.
למה להיות כזה ציני וקר??
למה להיעלב?
אם אני שואל אז יש לי סיבה.

אני יודע שיש IMAGE ואני יודע שאפשר לצרוב אותו על הדיסק. אבל אני מעלה את הדיון הזה פה זה מסיבה.

הסיבה שנתת פה היא טיפשית. אם זו הסיבה האמיתית, אז אין שום צורך לעשות את מה שרצית לעשות, וזה מה שניסו להסביר לך פה. אם יש לך סיבה אחרת, שאתה לא משתף אותנו בה, אז מה אתה מצפה - שננחש?
אבל ישר הסקתם שהורדתי אותו מטורנט.... גם אם כן הורדתי אותו אז מה?? זאת בעיה שלי לא שלכם. לא צריך להטיף מוסר בכל הודעה.
על מה אתה מדבר? מישהו חוץ ממך הזכיר טורנטים / פירטיות? מישהו הטיף לך מוסר? רק נאמר שעל סמך המידע שנתת, מה שאתה מנסה לעשות הוא מיותר.

בהצלחה בכל דרך שתבחר. :)

פורסם

צריבת האימג' חיונית אבל היא רק ההתחלה. דמיין שהוינדוס לא מזהה את הכ רשת שלו, לא מזהה גם את הסוג של הצ'יפ (אלא רק "התקן pci" ....), ואתה צריך להדריך אותו איך להתקין את הדרייבר. אתה בטוח שמשתמש שלא יודע לצרוב iso יסתדר ?

ולא, עובדתית לפחות ל 1 מהמשתתפים בדיון אין וינדוס מקורי

פורסם
  • מחבר
צריבת האימג' חיונית אבל היא רק ההתחלה. דמיין שהוינדוס לא מזהה את הכ רשת שלו, לא מזהה גם את הסוג של הצ'יפ (אלא רק "התקן pci" ....), ואתה צריך להדריך אותו איך להתקין את הדרייבר. אתה בטוח שמשתמש שלא יודע לצרוב iso יסתדר ?

ולא, עובדתית לפחות ל 1 מהמשתתפים בדיון אין וינדוס מקורי

את הדרייברים העדכניים כבר העלתי לו לגוגל דרייב. אז מהבחינה הזאת אני מכוסה.

תודה. אני אנסה להדריך אותו לצרוב אימאג'...

פורסם

האם יש לו אפשרות להוריד ולשמור את הדרייברים לפניי הפירמוט ? - כך שאחריי הפירמוט לא יישאר אם מחשב שלא מזהה את הכ רשת ולא יכול להתחבר ל drive

פורסם
  • מחבר

אכן. גם על זה חשבתי (מנסיון של כמה מחשבים בעבר ב"נתקעו" ככה בלי אינטרנט). באסה להתחיל לחפש מחשב אחר....

דרך אגב יש מצב שבאתר של מייקרוסופט כבר לא נותנים להוריד וינדוס 7 בגלל ווינדוס 8??

אני לא מוצא את עמוד ההורדות של האימאג'ים שלהם...

פורסם

לפי חיפוש באינטרנט יש את כל הגרסאות אך את Home Basic לא בגלל שהיא מיועדת ליצרני מחשבים.

אני הייתי מחפש באתר של החברה שייצרה את המחשב נייד או שולח להם הודעה עם בקשה לISO.

פורסם
  • מחבר

כן, הבנתי ששהרשמה הזאת עולה כסף. זה מנוי שנתי שבין היתר נותן לך גישה לISOים.... קצת דבילי כי אתה לא באמת מקבל רשיון או משהו אלא סתם הורדה

בכל מקרה האופציה מ Digital River עבדה. תודה רבה על הלינק

פורסם

לא מבין איך בידיוק זה עבד.

אין אפשרות להוריד Home Basic, זה מיוחד רק ליצרני המחשבים, אני לא מאמין שהסיריאל יעבוד לך על גירסה אחרת, או שעבד, תקן אותי אם אני טועה.

פורסם
  • מחבר

יש רק הום פרימיום, פרו, ואולטימייט

זה רק דיסק ההתקנה (RETAIL לא OEM).

את הרשיון אתה עדיין צריך.

הרשיון שלך עובד רק לגרסא שאותה קנית.

ואם אני לא טועה (תקנו אותי) בווינדוס 7 כל ההתקנות זהות (מלבד 32 נגד 64 ביט) ורק הסיריאל קובע את הגרסא שתופעל לך.

פורסם

Yaniv

חפש ברשת וברר מה עושה קובץ ei.cfg ומה המשמעות כשמוחקים אותו מקבצי ההתקנה.

jackhammer

אם יש לך קוד סריאלי של Basic אתה צריך להתקין Basic. ראה תשובתי למעלה - מחיקת הקובץ עלה בעת ההתקנה אפשרות לבחירת החבילה.

ultra_w7_005.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים