פורסם 2014 ביולי 2311 שנים אני בזמן האחרון צופה ב youtube סרטונים של theRadBradצופים בו מתחילת המשחק עד הסיום של המשחק בסרטונים אני אפילו מעדיף לצפות מאשר לשחק בעצמי כי זה חוסך לי זמן נערך 2014 ביולי 2311 שנים על-ידי watch out
פורסם 2014 ביולי 2311 שנים משתמש ב-walkthrough כשאני נתקע יותר מדי זמן בשלב מסויים במשחק, מה שקורה לי ברוב המשחקים (כנראה שאו שאני חסר סבלנות או שאני לא גיימר כל כך מוכשר ) אני לא מצליח להבין את האטרקציה בלצפות ב-walkthrough במקום לשחק במשחק. סרט קולנוע טוב או סדרה איכותית לעולם ייספקו חווית צפיה טובה יותר לדעתי מכל walkthrough. נערך 2014 ביולי 2411 שנים על-ידי Mandheling
פורסם 2014 ביולי 2311 שנים לא אם אני מנסה לעבור את המשחק בעצמי.לפעמים אני צופה באנשים משחקים במשחקים נוסטלגיים ששיחקתי בעבר, כי מעניין אותי לדעת האם הם עושים דברים שונה ממני. לפעמים אני מגלה ככה דברים מעניינים שלא ידעתי קודם.
פורסם 2014 ביולי 2311 שנים מחבר אני בכלל התמכרתי ל walkthrough האלה. פשוט נכנס ליוטוב וצופה בהם כי זה קל ומהיר
פורסם 2014 ביולי 2311 שנים אני יותר נהנה לפענח בעצמי למה נתקעתי, בחיים לא ביקשתי ממישהו שיגלה לי משהו במשחק.יש לי הרבה יותר הנאה אם הצלחתי לבד, זה הכי כיף.
פורסם 2014 ביולי 2311 שנים התחלתי לצפות ב fallout 3 לא מזמן סתם בשביל הנוסטלגיה וזה עשה לי חשק לחזור. אבל במשחק כזה כמעט תמיד מגלים דברים שלא ידעת קודם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.