פורסם 2014 ביולי 2111 שנים היי כאשר אני מנסה להיכנס לאתרים מסוימים ובפרט לאתר e.walla.co.il הראוטר שלי מפנה אותי לתפריט של הראוטר במקום להיכנס לאתר. ניסיתי לבצע פינג לכתובת הנ"ל ואני רואה שהוא מנסה לעשות פינג לכתובת 10.0.0.1 – שאני לא רואה שכתובת זו כלל מוגדרת ברשת הפנימית (הטווח הוא 192.168.2.1-10), אבל לדעתי היא הוגדרה בו בעבר. ריסט לראוטר לא עזר. יש לכם רעיונות איך לטפל בבעיה המוזרה?
פורסם 2014 ביולי 2111 שנים זה קורה רק עם אתר אחד או עם כל אתר?החלפת ראוטר לאחרונה?האתר עבד בעבר?שיחקת עם הגדרות בראוטר/כ.רשת בזמן האחרון או קובץ hosts?
פורסם 2014 ביולי 2111 שנים מחבר זה קורה עם כמה אתרים אבל בפרט עם אתר e.walla.co.il. לא החלפתי ראוטר לאחרונה ולא שיניתי הגדרות במחשב או בראוטר,בגלל זה התופעה מוזרה מאוד. בתקופה הזאת גם התקנתי ווינדוס מחדש וזה לא שינה את הבעיה.לגבי מחשבים אחרים, אבדןק זאת מחר עם המחשב הנייד שלי.
פורסם 2014 ביולי 2211 שנים מחבר בנוגע לקובץ HOSTS עד כה לא ידעתי מה זה, אך הרצתי קובץ תיקון של MS והבעיה נפתרה לאחר ריסטרט, אך לאחר הפעלה נוספת של המחשב הבעיה חזרה להציק. הפעולה של tracert פשוט נותנת לי תשובה מהכתובת 10.0.0.1 ולא מה-IP האמיתי.בדקתי וזה קורה גם ממחשב נייד שמחובר לרשת דרך WIFI. מכך אני מסיק שזה משהו שקשור לנתב. האם יש איזו הגדרה בנתב (Edimax) שעלולה לגרום לכך?
פורסם 2014 ביולי 2211 שנים זה קובץ שאליו פונה מערכת הפעלה לצורך name resolving לפני שאר הגורמים. זה עוד לקוח משנות השמונים כשלא היה DNS.סוג של manual override.פשוט תראה אם משהו נרשם לשם (זה בסה"כ קובץ) ואם כן מאיפה זה מגיע.
פורסם 2014 ביולי 2311 שנים לדעתי הבעיה בתרגום מהמחשב לא מהראוטר. יש איזה משהו שמפנה אותך לשם במקום האייפי האמיתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.