עבור לתוכן

נפתר הבעיה

Featured Replies

פורסם

שלום

נרשמתי לאתר הכרויות קטן לא ידוע כמו האתרים הגדולים

אני שילמתי למנוי באמצעות האשראי וזמן קצר לאחר מכן שיניתי את דעתי שאני לא מעוניין במנוי לאתר

אני שלחתי להם כמה מיילים, התקשרתי והשארתי הודעה קולית כי לא עונים לי לטלפון

אני לחוץ לקבל את כספי בחזרה כי מדובר במחיר של שנה 250 ש"ח

מה עושים שאתר לא עונה למיילים ולטלפונים?

מדוע האתר הזדוני בכלל מופיע לי בתוצאות בגוגל?

ששילמתי ראיתי שיש סימן של מנעול בשורת הכתובות

פורסם

לא הבנתי מה גרם לך להגיע למסקנה שמדובר בהונאה.

אם סתם התחרטת זאת לא ממש סיבה לגיטימית לביטול חד צדדי של העסקה, ולא מפתיע אותי שלאתר בסגנון הזה אין באמת שירות לקוחות... הם לא ממש חייבים לך שום דבר.

אם יש סיבה ממשית שגורמת לך לחשוב שמדובר בהונאה, כלומר שילמת ולא קיבלת את מה שהובטח לך - אתה יכול לפנות לחברת האשראי ולהתלונן על כשל תמורה אך זה יהיה רלוונטי רק לתשלומים עתידיים (מה שכבר שולם לא יחזור). במידת הצורך אתה יכול לפנות למשטרה/בית המשפט בשביל לקבל בחזרה את הכסף שכבר נגבה.

מצד שני כל זה רלוונטי רק אם יש לזה סיבה אמיתית, אם אתה סתם "לא מרוצה מהאתר" אז אין ממש מה לעשות.

פורסם

הסימן של המנעול זה אומר שהתשלום מאובטח ואתה יכול ליצור קשר עם חברת האשראי ולבקש מהם לבטל, הם ינסו ליצור קשר איתם ואם זה לא יצליח יבטלו את התשלום

פורסם

הם לא, אבל הם כן ינסו ליצור קשר עם העסק

הטענה שלו שאין מענה ומתייחסים לזה ואם אין באמת מענה אני מאמין שהוא יקבל עם זה סיוע

עריכה: את ההודעה הקודמת רשמתי לפני שראיתי שהגבת, דיי סיכמת את זה

פורסם
  • מחבר

הבעיה עם האתר נפתרה

פורסם

יופי.

מצחיק שהניק שלך הוא "Watch out"

:rolleye0018:

זה סתם הצחיק אותי.

לא משהו אישי...

פורסם
אם יש סיבה ממשית שגורמת לך לחשוב שמדובר בהונאה, כלומר שילמת ולא קיבלת את מה שהובטח לך - אתה יכול לפנות לחברת האשראי ולהתלונן על כשל תמורה אך זה יהיה רלוונטי רק לתשלומים עתידיים (מה שכבר שולם לא יחזור).
זה לא נכון באופן כללי. במצבים מסוימים (אם כי ייתכן שלא בכל המצבים או לא אצל כל חברות האשראי) אין לחברת האשראי בעיה להחזיר גם תשלומים שירדו, אם אתה טוען לכשל תמורה מלא (כלומר - "שילמתי ולא קיבלתי כלום", לא מקרים כמו "הפיצה לא הייתה טעימה" או "הוידאו הגיע שבור").

היה לי מקרה כזה פעם (עם אמקס). במצב כזה לרוב מזכים תוך כדי חקירת נסיבות העניין מול בית העסק, ואם בסוף מחליטים שלא היה לך קייס, אז אתה משלם את התשלום + קנס. לא שונה בהרבה ממקרים שבהם אתה טוען שחייבו אותך על עסקה שבכלל לא בצעת.

פורסם

בכל מקום באינטרנט שמדבר על כשל תמורה בכרטיס האשראי דובר רק על עצירה של תשלומים עתידיים ולא תשלומים שכבר עברו.

יש לך תיעוד למקום שטוען אחרת שהוא קצת יותר רישמי מהודעה של אדם פרטי בפורום?

פורסם

על עסקאות מרחוק, ניתן לקבל החזר עד 14 ימים...

פורסם
בכל מקום באינטרנט שמדבר על כשל תמורה בכרטיס האשראי דובר רק על עצירה של תשלומים עתידיים ולא תשלומים שכבר עברו.

יש לך תיעוד למקום שטוען אחרת שהוא קצת יותר רישמי מהודעה של אדם פרטי בפורום?

אני רואה את מה שאתה רואה. :)

בינתיים אני מתבסס רק על מקרה שקרה לי. אני לא יודע בדיוק מה הפך את המקרה לשונה. אולי זה שהעסקה בוצעה בחו"ל, אולי זה שמדובר בכרטיס "זהב עסקי" והביטוח עליו מורחב יותר, אולי זה שהוספתי תכתובת מפורטת מול בית העסק.

אבל בסופו של דבר זיכו אותי באופן מלא על התשלום, משהו כמו חודש אחרי שירד ומעל לחודשיים ממועד ביצוע העסקה (יש הסדר חיוב דחוי מחו"ל בכרטיסים האלה).

אנסה לאתר את התכתובת שהייתה לי מול אמקס ואולי מזה אפשר יהיה להסיק משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים