עבור לתוכן

מארז וספק למפרט - עד 500 ש"ח למארז

Featured Replies

פורסם

שלום. מדובר בדיון מקביל לדיון בפורום מפרטים

במסגרת הרכבת המפרט הדילמה העיקרית שלי הוא המארז.

בגלל שאני חייב להחליף כבר את המחשב (כבר לא תמיד רוצה להידלק) דווקא בזמן של הרבה הוצאות מסביב, אני רוצה לחסוך כמה שיותר.

השיקולים לבחירת מארז (לפי סדר חשיבות):

1. מניעת אבק - במארז הנוכחי שלי (אחד מהדגמים המוקדמים של WingRS של Thermaltake)

2. מחיר - כפי שאמרתי קצת לחוץ בכסף אז המארז צריך לקחת בחשבון עלות מול תועלת

3. שקט - אני רוצה שקט אך למיטב הבנתי החומרה שבחרתי לא עושה הרבה רעש, אז יש חשיבות נמוכה לבידוד רעשים.

המארזים ששמתי עליהם עין - Zalman Z3+, Antec P100, Antec One, SilverStone Precision PS10

הבחירה ביניהם כרגע היא הבחירה המהותית ביותר שכן היא תקבע איפה אני קונה את המחשב.

בנוסף, אשמח להמלצות על ספק כח כמה שיותר זול עם תועלת גבוהה.

אציין כי מדובר במערכת שתשמש בעיקר לסרטים וכנראה לעולם לא אשתמש בכרטיס מסך חזק מהכרטיס onboard

תודה

נמרוד

פורסם

תקנה את המארז הכי פשוט שאתה רואה אין שם שום חלקים מתחממים ושום דבר... חבל על הכסף

אם תרצה אני אפילו צריך להעיף את המארז הקודם שלי - sharkoon rex3 value לבן ללא מאווררים כמובן ינתן במחיר סימלי ביותר

פורסם

אמנם לא מכיל חומרים מבודדי רעשים אך מארז מעולה עם המון תמורה:

http://www.tms.co.il/product/13421

פורסם
  • מחבר

ברור שכבר קיבלתי מלא המלצות על ה-arc2.

הבעיה איתו זה המחיר.

הוא כמעט פי שתיים מכמה מארזים אחרים שבאים גם הם עם פילטרים לאבק (שזה הדבר הכי חשוב לטעמי), כשהאוורור עצמו פחות משמעותי כי החומרה במחשב לא חזקה במיוחד

פורסם

שוב אני אומר, יש לי מארז בדיוק כמו שאתה רוצה בן חצי שנה נקי לחלוטין ושמור, נקנה ב300 שח והוחלף הרגע בarc mini r2, אין לי מה לעשות איתו ואני מחפש לתת במקום סתם לזרוק לפח... בסכום סמלי של כ50 שח... אן אתה מהצפון - דבר איתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים