עבור לתוכן

המקרה המוזר עם BUY2USA - האם פריט הוחלף בדרך?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני מצרף קישור. אני מבקש לא לצטט אותו.

אני מתכוון למחוק את הקישור מהמודעה אחרי 10 דקות.

[הקישור נמחק]

• תגובות 54
  • צפיות 15.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עדיין לא הבנתי מה סודי בזה?

למה חשוב שאנשים לא יראו את הקישור? אני חושב שאתה סתם נלחץ...

פורסם

אוקי, לא נראה שיש בעיה עם המוצר שפורסם... Dispute נשמע כמו הדרך הנכונה לפתור את זה.

פורסם
  • מחבר

BUY2USA רשמו שבמחסן שלהם התקבל הפריט שהזמנתי.

בחבילה היה פריט אחר.

אין מה לעשות DISPUTE מול המוכר מחו"ל. לא הוא זה שטעה.

מה כל זה מוכיח? ש BUY2USA לא היו בסדר.

פורסם

אכן התיאור של המוצר נראה נכון, ואין שום זכר לכך שזה דיסק און קי, מה שכן, א.ב. של איביי זה לא לקנות מאנשים שיש להם 35 פיבדקים בשנה האחרונה, עם סך הכל 111 פיבדקים בתור מוכר.

וכן יש מה לפתוח דיספיוט מול מוכר בחו"ל, תאמין לי מניסיון זה עובד. או שאתה בגשיה שאם הוא מחו"ל אז בוא נדפוק את הישראלים במקום?

פורסם

למה ישר אתה מאשים את BUY2USA? מיצית את כל הדרכים מולם? כל אפשרויות ה"תביעה" נגדם ומה שעולה על דעתך בטלות עד שתמצה את כל האפשרויות מולם. כך לפחות בימ"ש עובד.

ועדיין לא הבנתי מה סודי. מישהו הבין?

פורסם
  • מחבר
למה ישר אתה מאשים את BUY2USA? מיצית את כל הדרכים מולם? כל אפשרויות ה"תביעה" נגדם ומה שעולה על דעתך בטלות עד שתמצה את כל האפשרויות מולם. כך לפחות בימ"ש עובד.

ועדיין לא הבנתי מה סודי. מישהו הבין?

שיחות טלפון כל יום.

במקרה הטוב אני תופס את הנציג. במקרה הרע הוא מבטיח לחזור ולא חוזר אלי.

פורסם

אם השיחות לא מוקלטות, חבל מאוד.

תבקש מספר פקס, ותתחיל לשלוח פקסים "רשמיים", תגיד לי אם זה עזר.

פורסם
  • מחבר

אני כבר לא מצפה מהם שיימצאו את החלק שנעלם. אני מצפה ליחס.

אם לא ייתייחסו אלי אני עובר לחברה אחרת.

פורסם

זה ברור לנו שתעשה. מה עם הקיים?

פורסם

שלח מייל יפה למנכ"ל החברה שמסביר את מה שקרה.

תגיד שלא עונים לך ולא חוזרים אליך ועל פי המחסנים שלהם היה כתוב שזה המוצר.

ותכתוב שאתה לחוץ כי כרגע אתה לא יכול לעשות שימוש במצור שהזמנת במקביל ואתה צריך לפתוח דיספיוט בזמן.

בנוסף תרשום שכבר כמה ימים אתה מנסה לעבוד מול התמיכה וזה בלתי ניסבל ואתה ממש עצבני על התמיכה שיש לו כי זה הכי מתסכל אותך ובהצלחה.

פורסם

שם הפריט כפי שהופיע במערכת הממוחשבת של BUY2USA

"patriot memory ultra book 8 gb"

הפריט שהוזמן הוא

"8GB Patriot Memory SO-DIMM DDR3 PC3-12800 1600Mhz CL11"

הפריט שהתקבל אצלי הוא:

"Patriot Memory Supersonic Boost XT USB 3.0 8GB Flash Drive "

ועכשיו תסביר לי מאיפה הופיעה המילה ULTRABOOK בפריט שהזמנתי?

בוודאות ההאשמה שלך כלפי BUY2USA היא מוטעית וחסרת כל בסיס, ואני מתנסח בעדינות.

מאיפה המילה ULTRABOOK הופיעה במערכת שלהם? ממה שהיה כתוב על החבילה. הם לא באמת פותחים ומסתכלים מה יש בפנים אתה יודע.

לפי מה שכתבת, לדעתי ב100% המוכר שלח לך מוצר אחר. איך פתאום קיבלת DOK חדש באריזה מאותה חברה בדיוק באותו הנפח?

אני די בטוח שהעובדים ב-BUY2USA לא מחזיקים כאלה מוצרים מדויקים בצד כדי להחליף במוצרים אחרים.

אכן.

כל התיאוריה הזאת של "BUY2USA גנבו לי כרטיס זיכרון במחיר X ושמו במקומו דיסק און קיי במחיר Y" מראש היתה מגוחכת, ועכשיו כשרואים גם שהדגמים כלכך מדוייקים וזהים זה בכלל נהיה מטופש להחריד.

אתה באמת חושב שאין להם מה לעשות בחיים, רק להחזיק מלאי של מוצרים זהים בשביל לרמות לקוחות ולגנוב להם מוצרים ולהחליף אותם במוצרים זולים יותר? בשביל מה? בשביל להרוויח 20$ הפרש בין העלויות שלהם? מה הם יעשו עם הכרטיס זיכרון הטיפשי הזה?

נראה לי מאוד מאוד מאוד מוזר, ש BUY2USA מחזיקים דיסק און קי של חברת פטריות, רק בשביל שיום אחד איזה מישהוא יזמין דרכם זכרון של חברת פטריות והם יוכלו לחליף לו את זה בדיסק און קי...

+1, כמובן.

אני כבר לא מצפה מהם שיימצאו את החלק שנעלם. אני מצפה ליחס.

אם לא ייתייחסו אלי אני עובר לחברה אחרת.

שום חלק לא "נעלם". אתה חי בסרט.

המוכר שם לך בחבילה דיסק און קיי במקום הזיכרון שלך.

על תעודת המשלוח הוא הדפיס כמובן את פרטי ההזמנה הנכונים, זה לא סותר כלום.

אני אצא מנקודת הנחה שזה לא היה במטרה לרמות אותך אלא פשוט בטעות. ועדיין, זו האשמה שלו ולא של אף אחד אחר. תתעורר למציאות ותפסיק להפיץ את תיאוריות הקונספירציה ההזויות שלך.

אין לינק. לא רוצה לחשוף את עצמי מעבר לכינוי שלי כאן.

לא רוצים להאמין - תמשיכו לקנות עם BUY2USA

זב"שכם.

BUY2USA יודעים מי אני ומוזמנים לתבוע אותי דיבה אם אני משקר.

מה הקשר בין לינק לעמוד המוצר ובין הפרטים שלך?

לגבי תביעת הדיבה - הם באמת עשויים לעשות את זה (ובצדק), לא הייתי מציע לך לעודד אותם ללכת בכיוון הזה...

פורסם
קניתי ב-ebay. מי קונה חדשים בebay?? חדשים קונים באמזון.

ציינתי שקניתי ממוכר פרטי. אם אין לך שום דבר חכם להגיד עדיף שתשתוק.

לך לא היה שום דבר חכם להגיד מתחילת הדיון, ובכל זאת פתחת אותו. :)

1) שיקרת לגבי הפרשי המחירים (יותר נכון הצגת מצג שווא בכך שהשווית מחירים של מוצרים חדשים בישראל למחירים של מוצרים משומשים באיביי)

2) הסתרת מידע חשוב - שקנית משומש ("מי קונה חדשים באיביי?" זה תירוץ מטומטם. קונים הרבה דברים חדשים באיביי כשאין או יותר יקר באמזון)

3) סירבת לספק קישור לעמוד המכירה (ואחרי שכן סיפקת מחקת אותו כאילו יש שם משהו סודי)

4) הכי חשוב - ממשיך להאשים את השליח בלי שום ראיה ובניגוד לכל הגיון

טוב, נו - ניסית לדפוק את המערכת והמערכת דפקה אותך. קורה. עם MUSTOP כבר לא תעבוד, גם עם BUY2USA לא. כנראה באמת עוד מעט תתחיל לטוס לארה"ב ולקנות באופן אישי. :)

פורסם

כהמשך לqttp

לפותח הדיון:

אולי טרול אתה לא.

אבל אתה בבירור איזה יצור מעניין.

צריך להמציא עוד כמה שמות כדי לענות על מגוון היצורים החיים במימד זה של הפורום.

הצעות בפרום ספאם...

.

פורסם

בוא ניקח תסריט הזוי.

BUY2USA התבלבלו.

במקרה הגיעו למשרד שלהם שתי חבילות אחד עם זיכרון למחשב נייד בנפח 8GB, ואחד דיסק און קי בנפח 8GB(מי בכלל קונה עדיין נפח כזה?), שניהם של אותה חברה גם כן? בוא נחשוב מה הסיכוי לכך?

במקרה גם שניכם(אתה והאדם שהזמין את הDOK) ביקשתם לאחד חבילות מה הסיכוי לכך?

במקרה מי שמסדר את החבילות התבלבל, מה הסיכוי לכך?

נניח והתסריט ההזוי הזה נכון, כי אין שום תסריט אחר אף אחד שם לא יחליף לך בזדון פריט בחבילה. זה אומר שמישהו קיבל חבילה עם פריט לא נכון, וכנראה גם התלונן, וסיכוי לא רע שמישהו היה עושה 1+1, וכבר היו יוצרים איתך קשר בנוגע לבלבול.

אם תפעיל טיפה הגיון הסתברותי תבין שיש סיכוי הרבה יותר גדול שפשוט המוכר בebay טעה במודע או לא ושלח לך פריט לא נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים