פורסם 2014 ביולי 811 שנים עגחק- - - תגובה אוחדה: - - -מצטער יש לי בעיה עם הכתיבת הודעהשאני מעלה את הarch מgrub כתוב לי משהו עם מה שכתוב בכותרתניסיתי המון פתרונות מהאינטרנט כלום לא עבדתודה
פורסם 2014 ביולי 811 שנים איך אתה מצפה לקבל עזרה עם תוכן כזה מינימלי?תסביר מה בדקת ומה היו התוצאות. נערך 2014 ביולי 811 שנים על-ידי multicore
פורסם 2014 ביולי 811 שנים מערכת הפורומים לא תומכת כמו שצריך בדפדפנים לינוקסיים מסוימים. אתה אמור להיות יכול לערוך את ההודעה על ידיי פיירפוקס או כרוםתאמר מה ניסית לעשות, צלם את המסך על ידיי מצלמה ותעלה תמונה
פורסם 2014 ביולי 811 שנים מחבר התקנתי arch linuxאז התקנתי על אותו esp ואותו דיסק xubuntu (בשביל הgrub ובשביל שיהיה לי מחשב)גם לפני הxubuntu היה את השגיאה הזאתלא הצלחתי להעלות את הarch שהתקנתי בכללעקבתי אחרי המדריך "begginers guide" ולמעשה העתקתי את הפקודות שהיו שםניסיתי לעשות את התהליך כמה פעמים אבל עדיין אותה שגיאהחוץ מהconfig the base system עשיתי את הכל לפי המדריך (עשיתי arch-chroot)
פורסם 2014 ביולי 811 שנים התקנת את המערכת הבסיסית (הפקודה pacstrap) ?המחיצה בקובץ ההגדרות של grub מוגדרת לפי המחיצה שבה נמצאת המערכת המותקנת, או שלא נגעת (והשארת ברירת מחדל שאוליי לא נכונה) ? נסה להתקין syslinux, הוא פשוט ואמין יותר
פורסם 2014 ביולי 811 שנים מחבר 1. כן (pacstrap -i /mnt base-devel)2. הxubuntu זיהה לבד לדעתי, בכל מקרה ניסיתי עם הsyslinux קודם וזה בדיוק אותו דבראני לא חושב שהמסך שאני רואה הוא חלק מהgrub כי מסך זהה 1:1 הופיע גם בsyslinux
פורסם 2014 ביולי 811 שנים ה boot loader מעלה את הקרנל ואומר לו מה המחיצה שאמורה להיות root. הקרנל עולה, מבצע בהצלחה mount למחיצה, ולא מצליח להעלות את systemd כי אין את הקובץ /sbin/init. בשלב זה הקרנל כותב את הודעת השגיאה למסךמצב כזה יכול לקרות למשל אם יצרת כמה מחיצות, והתקנת את arch למשל ל sda1, אבל ה boot loader אומר לו שהמחיצה היא sda2. אם המחיצה sda2 קיימת אבל היא לא המחיצה הנכונה (למשל : היא מחיצת home), הקרנל יצליח לבצע mount ויגיע עד כאןכשאתה מקבל את ההודעה, תנסה על ידיי הפקודות ls ו mount לבדוק באיזה מחיצה אתה נמצא והאם יש בה בכלל את התיקיה sbin או הקובץ /sbin/init
פורסם 2014 ביולי 911 שנים מחבר הbootloader זיהה את המחיצה של הarchהקובץ או התיקייה sbin init קיים- - - תגובה אוחדה: - - -הbootloader זיהה את המחיצה של הarchהקובץ או התיקייה sbin init קיים
פורסם 2014 ביולי 911 שנים ה boot loader לא חייב לזהות כלום, הוא נותן לקרנל את שם המחיצה שנמצא בקובץ ההגדרות שלו. אם בברירת מחדל כתוב שם sda2 ולא נגעת בו, הוא יעביר לקרנל sda2 גם אם במערכת שלך אין מחיצה כזאתבמקרה שלך המחיצה קיימת, ונשאלת השאלה : האם היא המחיצה הנכונה ? אין מצב שהיא בטעות מחיצת home או מחיצת / של xubuntu (ובמקרה כזה יכול להיות שיהיה בה sbin/init - אבל של xubuntu ולא של arch) ?אם ממסך השגיאה אתה יכול לראות על ידיי הפקודות ls שקיים הקובץ sbin/init, תנסה להריץ אותו ותראה מה יקרה
פורסם 2014 ביולי 911 שנים מחבר תודה רבהכבר פתרתי את הבעיה (היתה לי בעיה בעריכה אז לא יכולתי לעדכן)עכשיו יש עוד משהו, המערכת עולה, מבקשת ממני להכניס סיסמא בterminal, השם משתמש הroot והססמא היא זאת שקבעתי בהתקנהעשיתי login בהצלחה, הוא מביא אותי לterminal, מה עכשיו? הwifi-menu והping לא עובדים (הפקודות לא קיימות)יש אפשרות להעביר את הkde לdok ולהתקין דרך הterminal?
פורסם 2014 ביולי 911 שנים תעלה מדיסק ההתקנה, תתחבר לרשת, תעשה mount למחיצה ו arch-chroot, ותוכל להתקין את מה שאתה רוצה דרך הרשתהפקודה ping נמצאת ב iputilsהפקודה wifi-menu נמצאת ב netctlיתכן שתצתרך להתקין גם דרייבר או firmware לכ רשת שלך
פורסם 2014 ביולי 911 שנים מחבר לא עובד...עשיתי mount וchrootהתקנתי את הuputils ואת הnetctl, היה כתוב לי שהם הותקנו אבל הפקודות עדיין לא עובדותשאני כותב iw dev בarch שמותקן על המחשב כתוב לי צירוף של אותיות ומספרים ואז not foundזו בעיה של דרייברים? (אגב הצירוף הוא לא אותו אחד שהיה בהתקנה) אם כן אז איך להתקין אותם?
פורסם 2014 ביולי 911 שנים תתקין iwדברים אחרים שאוליי תצתרך להתקין : https://wiki.archlinux.org/index.php/Wireless_network_configuration
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.