עבור לתוכן

כיצד בודקים פריימים בשנייה ללא FRAPS?

Featured Replies

פורסם

אני רואה ביוטיוב ואתרי ביקורת, שאנשים מציינים FPS ממוצע with fraps, and without fraps. הם לא מציינים איך הם בודקים את זה ללא התוכנה. כיצד עושים את זה?

פורסם

בעזרת תוכנות אחרות.

פורסם

בבטלפילד יש אפשרות מובנת במשחק עצמו להציג FPS וגם בעוד כמה משחקים...

פורסם
  • מחבר

אוקי אני אפרט קצת את השאלה שלי: אני מתכוון למען העניין למשחק קרייסיס 2. אני מנסה להשוות את הביצועים שלי לאלו שאני מוצא באינטרנט(לא כל כך פשוט האמת, כי יש לי מסך CRT 4:3, והרזולוציות שונות).

"מחשב מודרני חזק לא ייתקל בבעיה עם תוכנת צד השלישי, הבעיה מתחילה כאשר אתה רוצה להתחיל להקליט וזה כבר קצת פוגע ב FPS": זה מעניין. אתה אומר שאם FRAPS עובדת ברקע ללא הקלטה, לא תהיה שום ירידה בביצועים? מתוך האתרים האלו זה לא ממש ברור, כי לפעמים הם פשוט כותבים "without fraps" ולפעמים "without recording".

כמובן שאף אחד מהם לא מסביר איך הוא בודק בקרייסיס 2 את הפריימים ללא התוכנה הזאת......חיפשתי בגוגל crysis 2 console command וראיתי שיש עם זה בעיה.

בכלל עושה רושם שאנשים מתייחסים בצורה מאד לא עקבית למשחק הזה: חלקם מציינים דברים כמו AA ו AF, שבבירור לא ניתן לבחור בדרך ה"מסורתית", אבל אף אחד לא טורח:angryfire: להסביר איך הוא ביצע את זה, והאמת היא שזה קצת מעצבן אותי.....:-)

ברצינות...אם אני הייתי מפרסם באינטרנט "מאמר" מושקע כלשהו, הייתי משקיע עוד דקה וחצי כדי שהוא יהיה ברור גם לאנשים פחות מנוסים בנושא..

פורסם

אם אתה רוצה רק לנטר FPS כדי לדעת כמה אתה מקבל אז לא חסר תוכנות ... הכי מומלצת לדעתי היא MSI Afternurner

אם אתה רוצה לדעת ביצועים וחוות דעת של כרטיסי מסך והגדרות תחפש ב׳אנצמרקים וככה תוכל לדעת יותר מידע

פורסם

תעבוד לפי המדריך, גם תוכל למדוד FPS וגם תוכל להקליט משחקים תוך איבוד ביצועים נמוך:

פורסם
בעזרת תוכנות אחרות.

וואו, איזו גישה מגעילה. באמת אתה צריך להתבייש בעצמך.

מה אכפת לך לעזור לבנאדם, הוא שואל שאלה.

זה שאתה ויודע והוא לא יודע, לא אומר שאתה צריך להתייחס ככה.

ועוד אחד שהוא מ"צוות הפורומים"...

פורסם

התגובה הייתה מתאימה לשאלה והיא לדעתי לא הייתה מגעילה בכלל ... תסתכל בהמשך הוא פירט לו עוד יותר + הביא לו מדריך לתוכנה אחרת... למה ישר להגיע ללתקוף ?

כרגע אני חושב שהתגובה שלך היא מגעילה יותר ...

פורסם

יש הבדל בין תגובה מגעילה לבין תגובה לא מפורטת ובסיפור פה זה פשוט תגובה ראשונית לא מפורטת.

לא חייבים לפרט כל דבר בתגובה ראשונה לידיעתך מצפים מאנשים לחפש את הדברים לבד לעשות שיעורי בית לפני שמתחילים לחפור להם.

אז בבקשה שמור את התוקפנות במקום אחר.

לפותח האשכול מקווה שהסתדרת :)

פורסם
  • מחבר

חבר'ה להירגע :-)

יש משהו אחד שאני עוד לא מבין: האם הפעלת FRAPS ברקע, ללא הקלטה, מורידה גם היא את הביצועים?

פורסם

ImPact, צר לי שזה הרושם שקיבלת, אני חושב פשוט שבאותו הרגע לא ממש היה לי זמן לרשום תגובה נרחבת ומפורטת, רשמתי בחטף דרך הסלולרי.

פותח הדיון שאל איך למדוד FPS לא דרך fraps ותשובה כמו עם תוכנות אחרות אמנם לא הכי מספקת אבל נותנת כיוון, אתה לא באמת מצפה שיאכילו עם כפית כל משתמש על כל שאלה פשוטה.

אתה מוזמן לחפש תגובות שלי בפורום, דיונים שעזרתי בהם או מדריכים שעשיתי גם לנושאים שאף אחד לא טרח, האכלתי משתמשים ותמיד אני בא במטרה לעזור ושמח לעזור, בדיונים, למשתמשים שפנו אלי בפרטי בשאלה ואפילו מעבר.

פותח הדיון, אני זוכר כי היה משחק שתוכנת fraps פגעה בביצועיו גם ללא הפעלת הקלטה. תוכל להוריד msi afterburner ולהוסיף לה את riva tuner statistics כדי לצפות ב-fps או לעבוד לפי המדריך שקישרתי אליו בתגובתי הקודמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים