פורסם 2014 ביולי 411 שנים יש תוסף שיכול לאפשר לי לפתוח המון לשוניות כמו בפירפוקס בלי שהתצוגה שלהם תיפגע והיה אפשר לדפדף ?
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים גם דפדפן Chrome אמור לאפשר לך לעשות את הפעולה הבסיסית הזו ללא שום צורך בתוסף מיוחד.אלא אם כן אתה מתכוון למשהו אחר.
פורסם 2014 באוגוסט 2611 שנים מחבר גם דפדפן Chrome אמור לאפשר לך לעשות את הפעולה הבסיסית הזו ללא שום צורך בתוסף מיוחד.אלא אם כן אתה מתכוון למשהו אחר.אני יכול לפתוח הרבה לשוניות אבל לא ברמה שאני יכול לפתוח בפירפוקס.בפירפוקס בכמות גדולה של לשוניות אני עדיין יכול לראות מה השם של כל אתר לעומת גוגל כרום שהכל נהיה קטן שם.
פורסם 2014 באוגוסט 2811 שנים אני יכול לפתוח הרבה לשוניות אבל לא ברמה שאני יכול לפתוח בפירפוקס.בפירפוקס בכמות גדולה של לשוניות אני עדיין יכול לראות מה השם של כל אתר לעומת גוגל כרום שהכל נהיה קטן שם.אני מאמין שאפשר לקבוע את זה אבל בשביל זה צריך לשאול מישהו שמבין בשפת התכנות של Chrome.זה לא אמור להיות מסובך כמו שזה נשמע, אתה פשוט צריך לקבל הוראות מדוייקות.
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים מחבר אני מאמין שאפשר לקבוע את זה אבל בשביל זה צריך לשאול מישהו שמבין בשפת התכנות של Chrome.זה לא אמור להיות מסובך כמו שזה נשמע, אתה פשוט צריך לקבל הוראות מדוייקות.יש לך מושג איפה אני יכול למצוא מישהו כזה?
פורסם 2014 בספטמבר 611 שנים אין קשר לפיתוח אתרים, זה דורש למצוא הרחבה מתאימה לכרום, אם יש כזו בכלל. מצאתי אחת בשם TooManyTabs. היא לא עושה בדיוק מה שאתה רוצה, אבל אתה יכול לנסות אותה...
פורסם 2014 בספטמבר 611 שנים תנסה את השלבים הבאים: 1. נווט אל about://flags 2. מצא את האופציה "Stacked Tabs" ולחץ על Enable. 3. בצע Restart לדפדפן.
פורסם 2014 בספטמבר 711 שנים מחבר תנסה את השלבים הבאים:1. נווט אל about://flags 2. מצא את האופציה "Stacked Tabs" ולחץ על Enable. 3. בצע Restart לדפדפן. לא מצליח למצוא אפשרות זו. עשיתי אפילו חיפוש בדף.
פורסם 2014 בספטמבר 711 שנים תנסה את השלבים הבאים:1. נווט אל about://flags2. מצא את האופציה "Stacked Tabs" ולחץ על Enable.3. בצע Restart לדפדפן.ניסיתי את זה, וזה פשוט הופך את העבודה על מספר מרובה של טאבים עוד יותר נוראית.זה לא יוצר כמה שורות, אלא בנוסף להקטנה של הטאבים הם גם עולים אחד על השני וכדי להגיע לאחד שאתה רוצה אתה צריך לרחף מעליו כדי שיעלה מעל הטאבים האחרים (וגם אז הוא נשאר קטן) וללחוץ עליוכרגע יש כמה תוספים בחנות לניהול טאבים שנותנים רשימה אנכית של הטאבים. לא הכי טוב אבל יותר טוב מכלום.בנוסף אמליץ לסמן בכוכב את הטיקט הבא בתקווה שיום אחד יגיע לאוזניים המתאימותHttp://code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=344870
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.