עבור לתוכן

ראם גבוה במצב מנוחה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

כאשר המחשב שלי במצב מנוחה הראם נמצא בטווח שבין 45%-55%, ובכללי הוא נהפך איטי יותר ולפעמים עם תקיעות.

נתוני המחשב:

מעבד: i5 - 2500 cpu 3.30ghz

זיכרון: 4 ראם (אבל מתוכם מנוצלים רק 3 כי המערכת הפעלה היא 32 סיביות) windows 7

הרצתי תוכנות לניקוי המחשב כמו advanced system care , וגם הורדתי את הכלי שלי מיקרוסופט לגילוי והסרת תוכנות זדוניות ולא נמצא כלום.

בנוסף נכנסתי גם לmsconfig וביטלתי תוכנות שאין לי צורך שירוצו ברקע, ועדיין המצב נשאר דומה

אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי לשפר את הראם, ובנוסף איך אני יכול להשתמש בכל הזכרון (ה4 ראם ) שיש לי במחשב ולא לנצל רק 3 .

תודה מראש.

פורסם

תעלה תמונה של מצב הזכרון לפורום.

פורסם

תסתכל במנהל המשימות ותראה כמה זכרון תופסים הפרוססים השונים...

תבדוק אם יש אחד (או יותר) שתופסים יותר מידי. יש לפעמים פרוססים שמנצלים נזילת זכרון.

פורסם
שלום לכולם

כאשר המחשב שלי במצב מנוחה הראם נמצא בטווח שבין 45%-55%, ובכללי הוא נהפך איטי יותר ולפעמים עם תקיעות.

נתוני המחשב:

מעבד: i5 - 2500 cpu 3.30ghz

זיכרון: 4 ראם (אבל מתוכם מנוצלים רק 3 כי המערכת הפעלה היא 32 סיביות) windows 7

אז יש לך בערך 1.5GB תפוסים במצב מנוחה (כי זה מתוך 3GB)? זה תקין לגמרי ולא הרבה בכלל. תפסיק לבזבז את הזמן שלך ושל אחרים בחיפוש פתרונות לבעיה שלא קיימת. :)
אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי לשפר את הראם, ובנוסף איך אני יכול להשתמש בכל הזכרון (ה4 ראם ) שיש לי במחשב ולא לנצל רק 3 .
יש פאטצ'ים לא רשמיים לחלונות 32ביט שמאפשרות לנצל יותר זכרון. עם זאת יש סיכוי שתיתקל בבעיות עם דרייברים מסוימים שלא מגיבים לכך טוב. האם יש סיבה למה לא התקנת / לא תוכל להתקין חלונות 64ביט?
פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות תוכל לכוון אותי איזה תמונה בדיוק אתה צריך ולאן להעלות אותה?

תודה

פורסם

התמונה שבה אתה רואה ניצול זכרון.

ותעלה אותה ישירות לפורום.

כדי לקצר - הזכרון הפנוי באמת מסומן באדום בתמונה.

שהעליתי בקלות ישר לפורום.

חשב כמה פנוי/תפוס אצלך

נערך על-ידי Ivan

פורסם

אני אייצג את קוראי הסמרטפונים ואבקש בכללי להעלות תמונות לאתר צד שלישי כמו: imgur כי אחרת אנחנו לא יכולים לראות ...

תתקין 64 bit יפתור לך הכל

פורסם

ולמה לשלוח אותו להתקנה חדשה ולניתוח במנהל הישומים לפני שבכלל התברר שיש לו בעיה ?

פורסם
אז יש לך בערך 1.5GB תפוסים במצב מנוחה (כי זה מתוך 3GB)? זה תקין לגמרי ולא הרבה בכלל. תפסיק לבזבז את הזמן שלך ושל אחרים בחיפוש פתרונות לבעיה שלא קיימת. :)

יש פאטצ'ים לא רשמיים לחלונות 32ביט שמאפשרות לנצל יותר זכרון. עם זאת יש סיכוי שתיתקל בבעיות עם דרייברים מסוימים שלא מגיבים לכך טוב. האם יש סיבה למה לא התקנת / לא תוכל להתקין חלונות 64ביט?

פורסם
  • מחבר

ראשית אני לא מטריח אף אחד אנשים אוהבים לעזור אחד לשני , והמצב אינו תקין לעיתים גם מגיע ל60% במצב מנוחה, לשאלתך השנייה זה הווינדוס שהיה ברשותי באותה העת.

אני אגיע הביתה ואעלה תמונה תודה רבה

פורסם
המצב אינו תקין לעיתים גם מגיע ל60% במצב מנוחה
זה עדיין תקין בסבירות גבוהה.
פורסם

תתקין מערכת 64BIT כי היא תומכת מעל 4GB, ותראה שזה יסתדר

32BIT תומך עד 4GB RAM אבל בתכלס זה 3.99GB RAM

פורסם

XmoniT‏,‏

אתה מבלבל במוח.

‏‎en.m.wikipedia.org/wiki/3_GB_barrier

בין 2.75 ל 3.5

זה לא האשכול הראשון שאתה מקשקש בו, ובכלל לא זו השאלה שהוא שאל.

לפותח האשכול,

צריכת הזיכרון שלך נורמלית, זה מה יש. אם 3gb‏ לא מספיקים, תוסיף. אם אין לך את הידע לשלוט בתוכנות שעולות עם הווינדוס, במיוחד אם התקנת כל מיני תוכנות זבל, זה המצב.

נערך על-ידי nachum37

פורסם

חבל שנותנים עצות וגם מתוכחים לפני שהעובדות ידועות.

למה לנחש ולא להמתין קצת ??

פורסם

משום שלדעתי הפסימית שאלה כזו היא מעט טרולית. בא בנאדם בלי יותר מידי מושג איך לטפל בזה בעצמו, ומתלונן שאין לו מספיק ראם פנוי עם 3gb...

גם בהנחה שלמישהו יהיה מספיק סבלנות להורות לו איך להוריד את זה מעט, אני מוכן להתערב שהמצב יחזור תוך שבועיים.

לכן במצב כזה שיתן למישהו שמבין קצת להוסיף ראם, ושלום על ישראל.

ולמה להתווכח? בדרך כלל אני שותק כשאני רואה אנשים נדחפים לאשכולות ועונים תשובות טרוליות למהדרין / ילדי יסודי חסרי ידע בסיסי וכדומה.

הרגע ראיתי שהגיב שטויות באשכול אחר גם כן, זה כבר עלה לי קצת על העצבים.

נערך על-ידי nachum37

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים