עבור לתוכן

Plants vs. Zombies Garden Warfare

Featured Replies

פורסם

בידיוק רכשתי ב CJS

יש עוד מישהו שיש לו תמשחק ורוצה לשחק ביחד ?! D:

פורסם
  • מחבר

פדיחה שלי שלא שמתי לב ... LOL

פורסם

אני שוקל גם לרכוש את המשחק, הבעיה זה אם אהנה. בכל מקרה המשחק תומך ב-controller?

פורסם
אני שוקל גם לרכוש את המשחק, הבעיה זה אם אהנה. בכל מקרה המשחק תומך ב-controller?

בטח שתומך (: כל משחק שיוצא לקונסולה בדרך כלל גם תומך בשלט במחשב.

פורסם

בנוסף הוא יצא הרבה קודם לקונסולות משחק ממש כיפי ^_^

אישית קניתי אותו בהזמנה מוקדמת בנוסף השעון שהיה בOrigin לקראת שחרור המשחק ברגע שנשארו 24 שעות היה כבר אפשר לשחק.

אגב זה מפעיל לכולם את המיקרופונים כמו בקונסולה ואין דרך לבטל חוץ מלשמוע את כולם או לא בעזרת הMute אבל עדיין אחרים יכולים לשמוע אותך אז זה מצריך לנתק פיזית את המיקרופון למרות שאני לא עושה את זה וכבר יצא לי לשמוע ישראלים.

פורסם
  • מחבר

משחק בו כבר יומיים ... משחק כיף וחביב מזכיר קצת את Loadout בגירסא ידידותית

העניין עם המיקרופונים מתיש לגמרי במיוחד שאתה נכנס לשרת ושומע את הכל ... מקווה שיוציאו עידכון לאפשרות לבטל את המיקרופון שלך + השתקה אוטומטית לכל המיקרופונים

בקרוב אני יעשה סיקור קטן עליו ... ממש משחק טוב אהבתי נורא!

פורסם

בדיוק מה שחשבתי ממש מזמן כשהתנסתי בו קצת בXbox הזכיר לי את Loadout בגלל שרואים מגוף שלישי וכל המראה נורא דומה רק שבצמחים נגד זומבים הכל נורא חמוד וצבעוני ומושך את העין בנוסף הקולות שלהם ממש מתוקים ^_^

אגב אני נורא אוהב את החמנייה כשהיא מטעינה כדורים או שיותר נכון לומר אולי זרעונים P:

פורסם
  • מחבר
בדיוק מה שחשבתי ממש מזמן כשהתנסתי בו קצת בXbox הזכיר לי את Loadout בגלל שרואים מגוף שלישי וכל המראה נורא דומה רק שבצמחים נגד זומבים הכל נורא חמוד וצבעוני ומושך את העין בנוסף הקולות שלהם ממש מתוקים ^_^

אגב אני נורא אוהב את החמנייה כשהיא מטעינה כדורים או שיותר נכון לומר אולי זרעונים P:

זרעונים תמיד לא נשמע טוב ... אולי גרעינים D:

מעניין אותי האם יתווספו בעתיד עוד דמויות מעניינות ... אגב ה"מדען" אצל הזומבים מרגיש מיותר לגמרי ... כל כך חלש ( או שאני ממש חמור ולא יודע לשחק איתו )

אשמח אם תרצו לשחק ביחד!

הכינוי שלי באוריג'ין : guylederer0

פורסם

באמת גרעינים נשמע יותר טוב ועדיף מזרעונים :lol:

המדען דווקא לא מיותר לדעתי מעניין יותר הקטע עם השיגור דווקא אבל אני עדיין לא התרגלתי.

אני יוסיף אותך אין לי כמעט חברים באוריג'ין בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים