פורסם 2014 ביוני 2611 שנים אני מסכים עם זה. צריך להחליף רק את מה שניזוק - קירור ומארז, שזה מה שידוע נכון לעכשיו. ואני במקום החנות הייתי מסיע בעצמי את המחשב כדי שלא יישבר שוב... הסיפור הזה צריך להסתיים מתישהו. נערך 2014 ביוני 2611 שנים על-ידי Animor
פורסם 2014 ביוני 2611 שנים סליחה? המחשב נפל בזמן המשלוח באופן שעיקם את המארז. אתה היית סומך על שלמות החלקים בתוכו אחרי נפילה כזו, גם אם נראה שהם עובדים כרגע?
פורסם 2014 ביוני 2611 שנים אני לא הייתי סומך על שום רכיב, סביר להניח שהלחמות נשברו/נסדקו כתוצאה מעיוות המארז, מה שבטוח עיוות גם את הלוח.
פורסם 2014 ביוני 2611 שנים כן. אלה חלקים לא מכניים.ואם תהיה בעיה בעתיד, יש לו אחריות ועדות של כולנו שהנפילה קרתה ויש סיכוי שזה בגללה
פורסם 2014 ביוני 2611 שנים ^+1זה כמו הדיון על הטמבלים שרוצים כל דבר חדש סגור הרמטית רק בגלל שמישהו הוציא את זה מהאריזה לפניהם.CONTAMINATION !! נערך 2014 ביוני 2611 שנים על-ידי nat64x
פורסם 2014 ביוני 2611 שנים תראה מה רשמתי ותחשוב על זה, תמיד תהיה בך התחושה כשתתקל באיזו שגיאה או בעיה שזה קשור לזה.
פורסם 2014 ביוני 2611 שנים ואם תהיה בעיה בעתיד, יש לו אחריות ועדות של כולנו שהנפילה קרתה ויש סיכוי שזה בגללהפותח הדיון לא שילם עבור מחשב ש"יש סיכוי שמשהו נשבר בו אבל לא נורא בעתיד נטפל בזה".
פורסם 2014 ביוני 2611 שנים פותח הדיון לא שילם עבור מחשב ש"יש סיכוי שמשהו נשבר בו אבל לא נורא בעתיד נטפל בזה".אני חושב שזה הזמן שבו עובדי TMS צריכים להתחיל לפחדרק כדי להיות בטוחים אולי עדיף לכרות עצים שנמצאים בסביבה
פורסם 2014 ביוני 2611 שנים מחבר הדרישה שלך למחשב חדש לגמרי הוא לא ריאלי.רד מזה, שום חנות, טובה ככל שתהיה לא תחליף לך את כל המחשב.צריך אצלך להחליף את המארז והקירור למעבד, הם פגומים.מה עשה המעבד? הזיכרונות? ספק הכוח? למה ש-TMS יספגו את העלות שלהם אם הם תקינים לגמרי?לפי ההיגיון שלך...אם אתה אומר שהרכיבים תקינים אז למה שלא יחליפו? מה אכפת להם?בלי קשר לזה המחשב נפל כל כך הרבה פעמים שאני בטוח שעוד משהו בפנים ניזוק.
פורסם 2014 ביוני 2611 שנים פותח הדיון לא שילם עבור מחשב ש"יש סיכוי שמשהו נשבר בו אבל לא נורא בעתיד נטפל בזה".+1אני לא הייתי מוכן לחיות עם מחשב חדש ששולם עליו מחיר מלא - כאשר אני יודע כעובדה שהוא התרסק במשלוח פעמיים בעוצמה כזאת שהצליחה לעקם את המארז ולשבור את גוף הקירור מבפנים.האם הייתם מוכנים לחיות עם רכב חדש שקניתם, כאשר אתם יודעים שהוא נפל מהגרר ונדפק ואז פשוט החליפו נניח את הכנף שהתעקמה והפנס שנשבר?האם הייתם מוכנים לחיות עם טלפון חדש שקניתם, שהגיע עם מסך שבור מהקופסה - ושהפיתרון של החנות היה לשלוח אותו לטכנאי שיחליף רק את המסך (ולכו תדעו מה עוד נדפק בדרך, למשל חיבורי רמקול/אנטנה וכו' שאולי עדיין מחוברים אבל כבר רופפים בעקבות המכה?), במקום לספק לכם טלפון חדש אחר?
פורסם 2014 ביוני 2611 שנים הייתם קונים רכב חדש, במחיר מלא, שעבר תאונה בזמן השילוח ותוקן?עריכה: ואני רואה שבינתיים מילפורד כתב בדיוק את אותו הדבר. נערך 2014 ביוני 2611 שנים על-ידי vic07
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.