עבור לתוכן

למה לחשוב פעמיים לפני קניית מחשב חדש מ TMS

Featured Replies

פורסם

אני מסכים עם זה. צריך להחליף רק את מה שניזוק - קירור ומארז, שזה מה שידוע נכון לעכשיו.

ואני במקום החנות הייתי מסיע בעצמי את המחשב כדי שלא יישבר שוב... הסיפור הזה צריך להסתיים מתישהו.

• תגובות 259
  • צפיות 189.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סליחה? המחשב נפל בזמן המשלוח באופן שעיקם את המארז. אתה היית סומך על שלמות החלקים בתוכו אחרי נפילה כזו, גם אם נראה שהם עובדים כרגע?

פורסם

אני לא הייתי סומך על שום רכיב, סביר להניח שהלחמות נשברו/נסדקו כתוצאה מעיוות המארז, מה שבטוח עיוות גם את הלוח.

פורסם

כן. אלה חלקים לא מכניים.

ואם תהיה בעיה בעתיד, יש לו אחריות ועדות של כולנו שהנפילה קרתה ויש סיכוי שזה בגללה

פורסם

^+1

זה כמו הדיון על הטמבלים שרוצים כל דבר חדש סגור הרמטית רק בגלל שמישהו הוציא את זה מהאריזה לפניהם.

CONTAMINATION !!

פורסם

תראה מה רשמתי ותחשוב על זה, תמיד תהיה בך התחושה כשתתקל באיזו שגיאה או בעיה שזה קשור לזה.

פורסם

אם זה עובד זה עובד. מה אתה מסתכל לי 10 שנים קדימה?

פורסם

זה שאתה סוחב עם המחשב שלך 10 שנים לא אומר שכולים יכולים (-:

פורסם
ואם תהיה בעיה בעתיד, יש לו אחריות ועדות של כולנו שהנפילה קרתה ויש סיכוי שזה בגללה

פותח הדיון לא שילם עבור מחשב ש"יש סיכוי שמשהו נשבר בו אבל לא נורא בעתיד נטפל בזה".

פורסם
פותח הדיון לא שילם עבור מחשב ש"יש סיכוי שמשהו נשבר בו אבל לא נורא בעתיד נטפל בזה".

אני חושב שזה הזמן שבו עובדי TMS צריכים להתחיל לפחד

רק כדי להיות בטוחים אולי עדיף לכרות עצים שנמצאים בסביבה

פורסם
  • מחבר
הדרישה שלך למחשב חדש לגמרי הוא לא ריאלי.

רד מזה, שום חנות, טובה ככל שתהיה לא תחליף לך את כל המחשב.

צריך אצלך להחליף את המארז והקירור למעבד, הם פגומים.

מה עשה המעבד? הזיכרונות? ספק הכוח? למה ש-TMS יספגו את העלות שלהם אם הם תקינים לגמרי?

לפי ההיגיון שלך...

אם אתה אומר שהרכיבים תקינים אז למה שלא יחליפו? מה אכפת להם?

בלי קשר לזה המחשב נפל כל כך הרבה פעמים שאני בטוח שעוד משהו בפנים ניזוק.

פורסם

אם אתה כל כך בטוח, תוכיח

פורסם

אני מוצא ציוד מחשב זרוק בזבל והוא עדיין עובד חחח

פורסם

+1

אני לא הייתי מוכן לחיות עם מחשב חדש ששולם עליו מחיר מלא - כאשר אני יודע כעובדה שהוא התרסק במשלוח פעמיים בעוצמה כזאת שהצליחה לעקם את המארז ולשבור את גוף הקירור מבפנים.

האם הייתם מוכנים לחיות עם רכב חדש שקניתם, כאשר אתם יודעים שהוא נפל מהגרר ונדפק ואז פשוט החליפו נניח את הכנף שהתעקמה והפנס שנשבר?

האם הייתם מוכנים לחיות עם טלפון חדש שקניתם, שהגיע עם מסך שבור מהקופסה - ושהפיתרון של החנות היה לשלוח אותו לטכנאי שיחליף רק את המסך (ולכו תדעו מה עוד נדפק בדרך, למשל חיבורי רמקול/אנטנה וכו' שאולי עדיין מחוברים אבל כבר רופפים בעקבות המכה?), במקום לספק לכם טלפון חדש אחר?

פורסם

הייתם קונים רכב חדש, במחיר מלא, שעבר תאונה בזמן השילוח ותוקן?

עריכה: ואני רואה שבינתיים מילפורד כתב בדיוק את אותו הדבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים