פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים ברצוני לחבר שני מחשבים למסך אחד.....האם קיים מתג שיכול להעביר תצוגת מסך ממחשב אחד למשניהו?אם כן - איך קוראים לזה?....
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים מחבר או שבונים לבד...ידוע לך מה ייעצת כרגע לבת??? לבנות משהו לבד.....אם היית מכיר אותי - בטוח לא היית עושה את השטות הזו...יגרם נזק......הרבה נזק......הרבה מאוד נזק......
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים ידוע לך מה ייעצת כרגע לבת??? לבנות משהו לבד.....אם היית מכיר אותי - בטוח לא היית עושה את השטות הזו...יגרם נזק......הרבה נזק......הרבה מאוד נזק......;Dיש לך חבר........, תנצלי אותו....יש לך אבא........., תנצלי אותו....מישהוא משהמפחה שהוא בתבן/ בן ... תנצלי אותו....
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים מחבר החבר המסכן שלי גם ככה צריך לשבת ולפתור לי באגים בתוכניות שאני כותבת....אז הבה לא נעמיס עליו יותר מדי.....
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים די כבר, און, אתה לא רואה שהיא תפוסה? ;D :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:לאאאאאאאא, רציתי לחיות באס'ליות, למה את רס'ע?????????לא בד'בר איתך יותר!
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים מחבר אני בכלל לא חושבת שלאון היו כוונות לגבי....אני מאמינה שיש לו דברים אחרים לעשות בחיים....לאון: אם אתה יכול תסביר במפורט איך בונים את זה בכלל....רוב הסיכויים שאני אקנה....אבל מעניין לדעת....
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים אני בכלל לא חושבת שלאון היו כוונות לגבי....אני מאמינה שיש לו דברים אחרים לעשות בחיים....לאון: אם אתה יכול תסביר במפורט איך בונים את זה בכלל....רוב הסיכויים שאני אקנה....אבל מעניין לדעת....עזבי!!!אלא אם כן את יודעת להלחים....!בגדול את צריכה 3 פלאגים זכר...2 פלגים נקבה ....כבל ובורר!!וכמובן קופסה להכניס הכל!
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים למה זכר ו2 נקבות...??קונים 3 נקבות. 15פינים.לוקחים סוויטצ' של מדפסת מפרקים אותו ומלחימים את החוטים שלו לתקט של ה15פינים.ומשתדלים לא להתבלבל עם המספרים..........ו...זהוא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.