עבור לתוכן

מבחינת שטח עבודה: 28' 4k או 2560x1440?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מסך בעיקר לעבודה משרדית (קריאה) וקצת מולטימדיה. הכי חשוב לי

עבודה על מספר חלונות במקביל (למשל, 4 PDFים פתוחים אחד ליד השני). איזה מסך יתן לי את שטח העבודה הגדול ביותר?

הסמסונג או הדל?

פורסם

4K כמובן.

אבל, תצטרך להתאמץ יותר כי טקסט ייראה קטן מאוד.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, כנראה שאלך על הדל, לא רוצה להוציא לעצמי את העיניים

פורסם
פורסם
  • מחבר

נראה מצויין, הבעיה ש900$ בחו"ל הופכים ל-7.5K בארץ

- - - תגובה אוחדה: - - -

במחיר הזה אני קונה 3 מסכי 27 ומקים חמ"ל

פורסם

הם שולחים לארץ, המסך הזה אומנם יקר אבל שווה את זה, אני בכל אופן עשיתי הזמנה מוקדמת ואמור להגיע אלי באזור ה-5 ליולי, תמונות ורשמים כשיגיע.

אני מאמין שמי שמחפש מסך למולטיטאסקינג, זה המסך המושלם, כל מי ששם את הידיים שלו על המסך הזה אמר שהוא מסך מדהים.

פורסם
  • מחבר

הזמנת מ-BH? מה העלויות? להזמין מוצר כזה דרך פדקס\UPS אומר לשלם עוד הרבה עמלות שקר שלהם כשזה יגיע לארץ

פורסם

כשיתחיל ייבוא מסודר של המסך לארץ, המחיר יירד משמעותית. השאלה היא מתי זה יקרה והאם אתה יכול לחכות. זה גם הימור מסוים כי אם המסך לא יהפוך לפופולרי, אז הייבוא אף פעם לא יעבור את הנפח הקריטי כדי שתהיה תחרות.

פורסם

פרסמו ביקורת בעברית לסמסונג 28" 4K, יש שם צילום מסך שמשווה שולחן עבודה של 4K -

http://www.dtown.co.il/articles/3236.html

פורסם

אני מאוד מרוצה מהסמסונג , יש לי אותו כבר כחודש והכל ממש חד וחלק , המשחקים רצים חלק גם על 290X בודד ( לא צריך CF או SLI בהכרח ) הטקסט מאוד חד , ואין טקסט קטן מדי שCTRL + גלגלת העכבר לא יוכלו להתמודד איתו תוך שניה ;)

פורסם
  • מחבר

אני מפחד שהסמסונג יוציא לי את העיניים. אני לא קונה אותו לגיימינג ואני לא רוצה להתעסק כל הזמן עם התאמות של גודל טקסט ולהגדיל ולהקטין כשאני מתעסק עם מספר מסמכים במקביל. הlg נותן לך אפשרות לפתוח 4 קבצי וורד זה לצד זה בגודל טבעי של 100%, מסמך כזה בסמסונג יהיה פי 4 יותר קטן ולא נוח לקריאה

- - - תגובה אוחדה: - - -

התמונה של השולחן עבודה בסמסונג זוועתית, כל אייקון נראה כמו גרגיר חול

פורסם

צודק , הכל קטן , אבל זה טעם אישי , אני מת על פונטים קטנים :)

פורסם
  • מחבר

לא הצלחתי להבין מה אתה רוצה. אתה מצדיק את עמלות השקר של פדקס? אז מגיע לך שיקחו ממך כסף.

פורסם

אהבתי , חשיבה בריאה ורציונלית , טון קצת ממורמר , אבל היי , מי לא ממורמר כיום במדינה שלנו ?

גם אני יכולתי להזמין את הסמסונג עם משלוח מאמזון ב2800ש"ח , אבל על מוצר כזה ( מסך ) שידוע שיכולה לצוץ בעיה ישר מתוך האריזה ??? גם אני העדפתי לשלם כמה שקלים יותר בשביל השקט והאחריות .

פורסם
  • מחבר

האלטרנטיבה זה לא יום כיף בנתב"ג, זה לשלם על המוצר + מע"מ + משלוח ולקבל אותו עם שליח עד הבית, כמו בכל מדינה מערבית מתוקנת. העמלות שלוקחים לך זאת גניבה שאין לה שום בסיס חוקי, זה ממש לא בשביל לשחרר מהמכס, התעריף נקבע לפי המצב רוח שלהם באותו רגע ,אם תוציא להם חצי משפט בעצבים פתאום הם יורידו לך את העמלה בחצי. מה קרה ? פתאום נהיה זול יותר לשחרר מהמכס? אל תיהיה נאיבי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים