פורסם 2014 ביוני 1811 שנים שלום,אתמול קיבלתי מבזק ראוטר Netgear N600, שבלילה נראה כמו מגדלור קטן בחדר מרוב נורות שמטילות פס של אור על הקיר.האם אפשרי איכשהו לכבות את הנורות האלו או להחליש את עוצמתן מבלי לכבות את הראוטר בלילה?
פורסם 2014 ביוני 1811 שנים מחבר הבעייה שהאור דולף לא רק מהחלק הקדמי אלא גם דרך פתחי האוורור שבצידי הראוטר ובחלק העליון. מעצבן ברמות על
פורסם 2014 ביוני 1811 שנים מחבר פתח את הנתב ונתק/תחתוך את הכבל לנורות... השאלה אם הבקר יזהה בעיה או כתוצאה מכך משהו ישתבש לו.נראה לי פיתרון קצת קיצוני, מה גם שמדובר בנתב של בזק... קיוויתי שהייתה אולי דרך לכבות את הנורות דרך ההגדרות אבל אם אין, אז אין... אנסה להסתגל ולקוות שמעצבי ראוטרים עתידיים יקחו בחשבון שהדברים האלו נמצאים לפעמים גם בחדרי שינה ולא צריכים לתפקד כתאורת לילה...
פורסם 2014 ביוני 1811 שנים אם את לא צריכה את הWIFI תכבי אותו על ידי הכפתור , זה יכבה את האור הכחול המעצבן של ה5GHZ.
פורסם 2014 ביוני 1811 שנים פתח את הנתב ונתק/תחתוך את הכבל לנורות... השאלה אם הבקר יזהה בעיה או כתוצאה מכך משהו ישתבש לו.
פורסם 2014 ביוני 1811 שנים מחבר לא בטוחה שלורד שחור יחסום את האור, במיוחד האור הכחול והבוהק וגם מעדיפה להימנע מלעשות שינויים פיזיים לראוטר שבזק לא יעשו אח"כ בעיות או יגידו שאין עליו אחריות כי פתחתי אותו... גם לא יכולה לכבות את הWIFI בגלל שותפים לרשת שלא תמיד ישנים בלילות :\ ... טוב נו, אנסה בערב להדביק סלוטייפ שחור על פס הנורות ולקוות שזליגת האור מפתחי האוורור תשגע פחות.
פורסם 2014 ביוני 1811 שנים אין כזה דבר לא בעולם, תבין אחת ולתמיד.אתה יכול להביא לי 10,000,000 שקלים במזומן מחר בבוקר, בבקשה? אפשר גם מחרתיים. תודה.
פורסם 2014 ביוני 1811 שנים בראוטרים שאני מכיר ופתחתי פס הנורות מולחם ללוח האם ואין שום כבלים.את הנתב המדובר אינני מכיר. נערך 2014 ביוני 1811 שנים על-ידי Ivan
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.