עבור לתוכן

Windows 8.1 נכנס למצב שינה על דעת עצמו

Featured Replies

פורסם

זה קורה לאחר דקה בלבד, למרות שמוגדר לו בpower options להירדם רק לאחר שעה.

גם בadvanced settings בדקתי שכל אופציות השינה (כולל של הHDD) על never, עדיין ללא הועיל.

ראיתי שהרבה מתלוננים על זה, ישנם כל מיני פתרונות שונים ומשונים ברשת, אף אחד מהם לא עובד אצלי.

פורסם

איך אתה יודע שזה מצב שינה

על סמך מה ?

פורסם
  • מחבר

המסך והHDDs נכבים.

פורסם

?? זה לא אומר שזה מצב שינה.

יש 2 מצבים

שינה - הנורית על המארז של מחשב דולק- נושמ./מנצנצת (ירוקה בדרך כלל)

"מצב שינה" המחשב כבוי וכל הנורות שלו כבויות.

למסך יש הגדרות כבוי משלו בלי קשר לשינה. וכנ"ל לקשיח.

פורסם
  • מחבר

1. לא חשוב איך תקרא לזה - הסימפטומים הם כמו שציינתי, מסך והHDDs נכבים.

2. הסיפור הזה קרה מאז שעברתי לwindows 8. ב7 זה לא קרה מעולם.

3. דבר נוסף ששכחתי לציין - לפעמים הוא לא נכבה אחרי דקה, אלא נשאר דולק בדיוק כמו שהגדרתי לו.

השאלה היא איך אני מונע את זה? היכן הבעיה?

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

תנסה לבצע עדכונים למערכת ההפעלה שלך ,

מנסיון , הרבה בעיות נחסכות אחרי שעושים עדכון מלא לכל מערכת ההפעלה ,

הרבה לא עושים זאת , כי הם לא שמים לב להתרעות של מערכת ההפעלה , אבל כדאי להתחיל לשים לב לזה ...

מצד אחר , אם זה לא עוזר , תמיד כדאי לבדוק מה קרה או לפחות לעשות חושבים מה היה לילה לפני תחילת הבעיה ,

הרי לא באמת התקלה התחילה מיד איך שהתקנת את מערכת ההפעלה הזו ..

לדוגמא :

1- האם התקנתי איזה משהו או איזו תוכנה שנראית תמימה שלאחריה התחילה לגרום לבעיות הללו !?

2- האם אני מתקין נכון תוכנות !?

הרבה אנשים שאני נתקל בהם , כשהם מתקינים תוכנות הם פשוט לוחצים NEXT NEXT NEXT ללא חשבון ,

מצד אחד , זה אכן מתקין להם את התוכנה שהם רוצים , אבל מצד שני זה עלול ליצור בעיות שונות , למה !?

בכלל שבהרבה מאוד מהפעמים כשלוחצים NEXT בלי חשבון לא שמים לב לתוכנות צד שלישי ( נוספות ) שרוצות להתקין את עצמן על המחשב שלך

בנוסף לתוכנה שאותה אתה רוצה להתקין ... ככה לא נוכל להזהות את זה וככל לא נוכל לבטל את סימון ה-V של התקנת התוכנה הלא רצוייה על המחשב שלך !

3- האם מותקן איזשהו אנטיוירוס על המחשב !?

מהתעסקותיי עם מחשבים של לקוחות שונים ניחנתי בעובדה שאנשים מסתפקים באנטיוירוס חינמי שלא באמת עושה את העבודה כמו שצריך ,

בנוסף , למרות שמדובר הרבה פעמים באנטיוירוס חינמי , אנשים לא שמים לב על ההתרעות שהם מקבלים מהאנטיוירוסים השונים ,

אם צריך לבצע עדכון או שהאנטיוירוס מצא וירוסים ומצריך התייחסות של המשתמש ...

כן , הרבה מהאנשים בכלל לא שמים לב מה קורה עם מערכת ההפעלה שלהם , יש הרבה אנשים תתפלאו שאפילו לא יודעים שהשעון במערכת ההפעלה שלהם

בכלל לא מעודכן , ולא יודעים שבכלל צריך לעדכן אותו לשעה הנכונה , למרות שזה גורם להם בעיות בגלישה לאתרים כגון GOOGLE , ו-FACEBOOK שמצריכים הצפנה

ושעון מכוון!!! , אבל הם נוטים להאשים את ספק האינטרנט שלהם ... ( לא ניכנס לזה ) ,

4- במידה ועשית את כל מה שאמרתי פה ועדיין מערכת ההפעלה שלך עושה לך בעיות כאלה ,

תמיד ניתן לשחזר את מערכת ההפעלה למועד מוקדם , במידה ובאמת עברת על כל הדברים שכתבתי לך פה ...

...

...

...

בהצלחה ,

במידה ותרצה לשאול משהו תמיד תוכל לרשום לי הודעה פה באתר ואשמח לענות לך על זה במידה ויהיה לי את המידע הדרוש לפתרון התקלה ,

תודה

מיכאל

IT Sysdesk בזק בינלאומי :))

נערך על-ידי crivac
תיקון שגיאות כתיב

פורסם

מה נסגר? אתה שוב מקפיץ דיון ישן שכבר פתרו בו את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים