עבור לתוכן

איפה אתם משחקים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

התחלתי לאחרונה לשחק ב - CS GO לא מעט ואני מאד נהנה, אבל הבעיה היא שיש רק סרבר אחד ויחיד שבעצם אני מצליח לשחק בו - סרבר פומבי ישראלי של רק מפת DD2..

אין שום סרברים פומביים נוספים?

ואם לא.. אז יש סרברים של אתרים מסוימים כמו VGAMES/FXP/GAMEX/HWZONE שצריך IP מיוחד כדי להיכנס אליהם?

אשמח לסיוע כי אני מרגיש שזה אחלה של משחק אבל ממש תמוה שכל מה שאני יכול לעשות זה לשחק בסרבר אחד ויחיד..

תודה :)

פורסם
שלום לכולם,

התחלתי לאחרונה לשחק ב - CS GO לא מעט ואני מאד נהנה, אבל הבעיה היא שיש רק סרבר אחד ויחיד שבעצם אני מצליח לשחק בו - סרבר פומבי ישראלי של רק מפת DD2..

אין שום סרברים פומביים נוספים?

ואם לא.. אז יש סרברים של אתרים מסוימים כמו VGAMES/FXP/GAMEX/HWZONE שצריך IP מיוחד כדי להיכנס אליהם?

אשמח לסיוע כי אני מרגיש שזה אחלה של משחק אבל ממש תמוה שכל מה שאני יכול לעשות זה לשחק בסרבר אחד ויחיד..

תודה :)

המשחק מת, בזבוז כסף וזמן, בוא לבאטלפילד 3 יש קהילה עצומה

פורסם

לא בזבוז זמן פשוט הוא בקהילה הלא נכונה

פורסם
  • מחבר

אז איך מוצאים קהילה ישראלית נכונה?

BF3 נחמד והכל אבל ל - CS יש דינמיקת ירי יותר מאתגרת לדעתי ופחות שואו.. בתור אחד שגדל על משחק TAC-OPS בשנות התשעים

אני פשוט מרגיש ש - CS הוא האבולוציה של זה ונהנה מאד.. :)

פורסם

עריכה

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

למה אתה מתכוון ב"רק סרבר אחד"? מה עם מערכת הmatchmaking?

פורסם
  • מחבר

^ Matchmaking?

אין לי רצון או כוונה לשחק בסרברים אירופאים/אחרים למינהם בהם יש פינג של 100+, מה גם שבמרבית השרתים יש הגבלת פינג ומעל איזה 120 זורקים אותך אוטומטית...

שרתים ישראלים מאפשרים משחק עם פינג טוב וזאת הסיבה שיש "רק סרבר אחד" (היום כבר הצלחתי למצוא עוד איזה 2 3 שרתים, אבל רובם רק "חדרי המתנה" אם השרת הראשי מלא :) )

פורסם

אני אמנם noob במשחק הזה, עם פזמ של חודש~, אבל עד כה כל שרת שמערכת הmatchmaking זרקה אותי אליו היה בטווחי פינג של 70-100.

מעולם לא נזרקתי משרת, לא מרגיש שום יתרון לשחקנים אחרים עלי, מלבד כמובן יכולות אישיות טובות יותר.

ככה שאני חושב שאתה ממש (אבל ממש) מגזים.

פורסם
  • מחבר

חווית המשחק היא דבר מאד סובייקטיבי - אני שמח שאתה נהנה מהמשחק ומהשרתים שהוא מציע - זה אחלה של דבר.

בתור משחק FPS שבו HEADSHOT גם עם הנשק הכי פשוט = הריגה מיידית, ובתור בן אדם שנהנה מתחרותיות - אני בהחלט מעדיף בחוויה הסובייקטיבית שלי לדעת שאם אני עושה עבודת עכבר טובה ומכוון לראש כמו שצריך - כשאני אירה - אני אפגע. ולא סתם ארסס עם AK=47 בתקווה שזה מספיק טוב..

בשרתים הישראלים - כשלכולם פינגים של 20-30 גג (ושהרמה בהם ממש לא רעה לדעתי - יש שם כמה חברה ממש מקצועיים - אתה מתחיל להבין כמה כל הפקטורים האלה הם חשובים וקריטיים). אח שלי (משחק BF3 המון זמן) לפני כמה ימים שיחק בשרת כזה של MATCHMAKING וסיפר לי שהיה לו מאזן של 20-5, הייתי בשוק.. אחרי זה נתתי לו לשחק בשרת הישראלי והמאזן שלו היה 3-17..

אז עם כל הכבוד לכך שאתה מרגיש שאני מגזים, עלי לציין שאני חווה המון הנאה מהמשחק בתנאים הקשים האלה - וזו החוויה שלי. אתה מוזמן בכיף להמשיך לשחק בשרתים האלה ולהנות ואני אפילו אקנא בך קצת על כך..

אני אמשיך לקוות לשרתים עם פינגים נמוכים ורמה גבוהה ביותר

פורסם
בתור משחק FPS שבו HEADSHOT גם עם הנשק הכי פשוט = הריגה מיידית, ובתור בן אדם שנהנה מתחרותיות - אני בהחלט מעדיף בחוויה הסובייקטיבית שלי לדעת שאם אני עושה עבודת עכבר טובה ומכוון לראש כמו שצריך - כשאני אירה - אני אפגע. ולא סתם ארסס עם AK=47 בתקווה שזה מספיק טוב..

מסכים לגמרי.

כמה דברים:

1. אני מבין מדבריך שיש לי עדיפות בשרתים אירופאים בגלל הפינג הגבוה?

2. הרמה הרבה יותר גבוהה בשרתים ישראלים מאשר השרתים בmatchmaking?

3. מה לגבי העובדה שהmatchmaking מחפש לך שרת ושחקנים ע"פ\באותו skill group? אתה טוען שגם כשאקודם לrank גבוה יחסית הרמה עדיין תהיה נמוכה? לגבי אחיך - אם בשרת הישראלי היו חבר'ה עם 10 דרגות מעליו כי הרי אין שם סינון לפי skill group, אז זה הגיוני שלא הלך לו, ובצדק..

4. אפשר קישור לשרת הישראלי? אשמח לנסות כדי לראות את ההבדל.

פורסם
  • מחבר

1. לא מדויק, הפינג הגבוה יוצר מצב שבו אין אחידות בצורת המשחק - לעיתים זה עשוי לשחק לטובתך ולעיתים לרעתך. ככלל - זה פקטור שמשפיע מאד על איכות המשחק וככזה - אני אישית בעד לשמור עליו קבוע ואופטימלי. (לרב על ידי שימוש בשרתים מתאימים AKA ישראליים).

2. עד כה ההתרשמות שלי היא שב - MATCHMAKING לעיתים תפגוש יריבים מעולים ולעיתים לא, הפינג יהיה פקטור מאד משמעותי גם. הרושם שלי עד כה מהשרתים הישראלים הוא שיש שם בכל רגע נתון לפחות 2-3 שחקנים ממש טובים (לפעמים אפילו יותר) שאפשר ללמוד מהם ולהשתפר ולהיות מאותגרים על ידיהם ושאר השחקנים ברמה מ - טובה, עד - על הפנים.

3. האמת - לא מכיר את פונקציית הסקיל שאתה מדבר עליה. מעניין אותי מאד על פי מה זה נקבע וכיצד זה בא לידי ביטוי: כי בסך הכל כרעיון יש לזה פוטנציאל חביב, אבל בפועל אני לא ממש מבין איך זה אמור לגרום לאנשים להשתפר אם זה מתאים את השרתים על פי הסקיל ומונע מצב שאתה פוגש יריבים חלשים/חזקים ממך באופן מהותי..

4. לגבי השרת הישראלי - תיכנס ל -

Browse community servers, תעשה ריפרש, תסנן על פי Latency\Ping, ובאזור השרתים עם 20 - 30 אתה אמור למצוא שרת ישראלי שבסופו רשום DD2 Only. זה השרת - מוזמן לשחק בו :)

פורסם

לפי מה שאתה אומר על הMM ועל השרתים הישראלים, זה נשמע חוויה דומה סה"כ, זה מה שאני לפחות חווה בMM - שחקנים ממש טובים עד סבירים מינוס.

לגבי הסקיל - תגגל csgo elo או משהו בסגנון.

כשאחזור מהעבודה אנסה את השרת הישראלי. זה דאסט2?

פורסם
  • מחבר

כן. הכתובת היא: 31.168.136.181:27020

השם: באופן כללי - Gamers-Israel.co.il#2 DD2 only

פורסם

עריכה

פורסם

לא מוצא את השרת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים