פורסם 2014 ביולי 2811 שנים תתחדש!אגב אני ממליץ לך לחשוב על עניין הצבע...סיוט לנקות את הבלוקים/רידאטור (אני מתכוון לניקוי יסודי של החלקים).כמה חודשים עם הצבע הלבן ואין שאריות בבלוקים.התרכיזים של מייהמס איכותיים מאוד.
פורסם 2014 ביולי 2811 שנים יצא לך כבר לפתוח את הבלוקים ולראות מקרוב?גם אם הם שקופים לא ניתן לראות את כל הבלוק מבלי לפתוח אותו.היה לי ניסיון עם הצבע שלהם..אישית מעכשיו רק מים מזוקקים+ צנרת צבעונית/שקופה.
פורסם 2014 ביולי 2811 שנים amadey אתה אולי מתכוון ל dyes ,פסטל הם מעט שומניים ולא נדבקים, קל מאוד להסיר אותם..
פורסם 2014 ביולי 2811 שנים כנראה (בקבוק 250 ml xt-1 ). אחרי הניקוי (קטשופ זה רעל) נערך 2014 ביולי 2811 שנים על-ידי amadey
פורסם 2014 ביולי 2811 שנים מחבר מה הכמויות של הצבע שהוספת למים?כמה זמן הלופ עבד עד שניקית ?אני אחרי כמעט חצי שנה של הצבע האדום ולא נשארו לי שאריות כאלו ...
פורסם 2014 ביולי 2811 שנים 20 ml נוזל צבעעל על ליטר מים.פירקת את הבלוקים?)בלק של המעבד היה סביר..הבעיה הרצינית הייתה בבלוקים של הכרטיסים)
פורסם 2014 ביולי 2811 שנים מחבר לא פירקתי את הבלוק של המעבד כי לא ראיתי צורך שנראה לעין כמו אצלך ...שוב אתה צודק עם צבע צריך לנקות ולהתעסק יותר ... זה החיסרון ( שלי לא כל כך מפריע )ייאלה עוד מעט מסיים את העבודה ולמלאכה!
פורסם 2014 ביולי 2911 שנים מחבר אז יצא לי כזה ... מצטער מראש על האיכות ... נערך 2014 ביולי 2911 שנים על-ידי guylederer0
פורסם 2014 ביולי 2911 שנים מחבר תודה ... בלילה אני אוסיף את הלדים וזה ...מבחינת טמפרטורות אין שינוי ... אבל אני אתן במדוייק מאוחר יותר ...
פורסם 2014 ביולי 2911 שנים אכן.כיף לראות מערכת יפה ומושקעת. שוב, אני אישית הייתי מתכנן את הלופ מעט אחרת, אבל לא נכנס לזה.תתחדש, תהנה, ותן לנו מספרים אחרי הOC!
פורסם 2014 ביולי 3011 שנים מחבר אז ככה ... לא יצא לי להתעסק עם OC בנתיים בהמשך... אבל שמתי פילטר אבק בתחתית המארז ככה שאת רוב האבק העיקרי אני יוכל לחסום ... בהמשך אני ימצא את כל החורים והפתחים הקטנים ואחסום אותם עם מדבקה ואחרי שהעירו כמה פעמים ורצו להרוג אותי החלטתי לנסות לצלם בצורה טובה כמה שאפשר ... אני מקווה שתאהבו ואחרונה חביבה להיום מקווה שאהבתם השתדלתי בכל עניין הפוקוס והאור ...
פורסם 2014 ביולי 3011 שנים בזמנו אני גם עבדתי עם QDC ככה, אבל בסופו של יום במערכת היום הגעתי למסקנה שהרבה יותר נוח להתקין אותם בכניסה/יציאה, אז יש לי על החלקים המרכזים QDC (מיכל/רדיאטורים) וזה מאפשר מקסימום גמישות. תתחדש למרות שלא חובב צבע איאפשר להגיד שזהנראה רע נערך 2014 ביולי 3011 שנים על-ידי taotao
פורסם 2014 ביולי 3011 שנים מעניין, מעניין מאוד. כל כך מעניין, שזה 90% ממה שהולך לקרות במחשב שלי בעוד כמה ימים. הדמיון גדול מאוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.