עבור לתוכן

המלצה לראוטר עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש המלצה לראוטר טוב, כמובן שאין צורך לנצל את כל התקציב אם יש לדעתכם משהו שיתאים לי בתקציב נמוך יותר.

הראוטר הנוכחי חלש ומתנתק כשאני מפעיל מספר חיבורים גדול (טורנט למשל) ואני צריך להגביל את כמות החיבורים כדי שהוא ישרוד.

אז חשוב לי שהראוטר יהיה חזק ושיתאים גם לכבלים וגם לבזק.

בעוד כחצי שנה אני נכנס לדירה חדשה ומעוניין בפתרון מדיה כלשהו, להזרים מדיה לכל החדרים בבית, אז חשוב לי שהראוטר יוכל לעמוד בזה.

פחות חשוב לי טווח גדול כי הבית הוא קומה אחת ולא גדול במיוחד והראוטר ככל הנראה יהיה במרכז הבית, יותר חשוב לי מהירות ושיהיה חזק ולא יקרוס.

אפשרות לקושחה צד שלישי- יתרון (כדי להנות מעדכונים גם כשהחברה תפסיק לתמוך)

תודה רבה

פורסם
שלום,

אני מחפש המלצה לראוטר טוב, כמובן שאין צורך לנצל את כל התקציב אם יש לדעתכם משהו שיתאים לי בתקציב נמוך יותר.

הראוטר הנוכחי חלש ומתנתק כשאני מפעיל מספר חיבורים גדול (טורנט למשל) ואני צריך להגביל את כמות החיבורים כדי שהוא ישרוד.

אז חשוב לי שהראוטר יהיה חזק ושיתאים גם לכבלים וגם לבזק.

בעוד כחצי שנה אני נכנס לדירה חדשה ומעוניין בפתרון מדיה כלשהו, להזרים מדיה לכל החדרים בבית, אז חשוב לי שהראוטר יוכל לעמוד בזה.

פחות חשוב לי טווח גדול כי הבית הוא קומה אחת ולא גדול במיוחד והראוטר ככל הנראה יהיה במרכז הבית, יותר חשוב לי מהירות ושיהיה חזק ולא יקרוס.

אפשרות לקושחה צד שלישי- יתרון (כדי להנות מעדכונים גם כשהחברה תפסיק לתמוך)

תודה רבה

איזה נתב יש לך היום?

פורסם
  • מחבר

היום יש לי סתם נתב זול של אדימקס. קניתי אותו בעבר רק עבור הטלפונים הסלולריים כי המחשב שלי מחובר עם כבל אבל הוא לא עומד בעומס של הרבה חיבורים. גם הייתי סטודנט והתקציב היה מוגבל מאוד.

היום מגבלת התקציב פחות רלוונטית. עקרונית אני לא חייב את הנתב היום, אני יכול לסבול את הקיים עד הכניסה לדירה אבל למה לסבול בינתיים? כבר אקנה אותו היום.

אז המצב הנוכחי היום לא משקף את הדרישות מהנתב. אני רוצה שהוא יתאים לדירה העתידית.

ובנוגע לנתב שהומלץ פה:

WR1043ND

בחנויות אחרות אני רואה אותו עם תמונה אחרת, נראה שונה לגמרי. מה פשר העניין?

http://img.zap.co.il/pics/1/5/9/5/33515951c.gif

והאם לא עדיף לי תקן ac מתקן n?

פורסם
ובנוגע לנתב שהומלץ פה:

WR1043ND

בחנויות אחרות אני רואה אותו עם תמונה אחרת, נראה שונה לגמרי. מה פשר העניין?

זה מה שקורה כשאיזה חבורת דבילים בTPLINK מחליטה להוציא מוצר חדש ושונה לחלוטין תחת אותו שם כמו מוצר קיים.
פורסם
  • מחבר

אם יש לי את האפשרות להביא נתב מחו"ל (בטח יצא לי או לאחד מבני המשפחה להיות באירופה עד מעבר הדירה)

האם זה משנה את ההמלצה? האם נתב ac בלי קושחה מסורסת יהיה עדיף?

עריכה:

גם ראיתי שאפשר להתקין dd-wrt שעבר התאמה לגרסא הישראלית ואז לצרוב את הגרסא הבינלאומית של היצרן.

האם זה משנה את ההמלצה?

נערך על-ידי clutchless2

פורסם

לדעתי כרגע אין ממש מה למהר ולרכוש נתבי AC כי התמיכה בתקן עדיין יחסית מוגבלת ובכלל הטווח של שידור ב5 ghz דועך מהר מאד. לי יש 1043nd הישן (גרסא 1 משהו) והוא עובד בסדר גמור גם עם קושחה מקורית וגם עם ddwrt, טווח מספק (יותר טוב מנתבים שהיו/יש לי מבזק ומשמעותית טוב מה hotbox), בארץ במחיר שלו, זה כנראה קניה לא רעה.

אם אתה בכל זאת רוצה לרכוש נתב שתומך בתקן ac אז בארץ יש נתב של אדימקס שאמור להיות לא רע (ביקורת בבלוג של צ'יף). אם אתה יכול להביא נתב מחו"ל במחיר נורמלי, הבנתי שהנתבים של אסוס מאד מוצלחים (אין לי נסיון איתם, נובע מכתבות/התרשמויות שקראתי בפורום אחר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים