עבור לתוכן

מתכנן לשדרג את המחשב (תקציב: 1600-2000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

יש לך קישור או תמונה של המארז שלך?

• תגובות 44
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הנה

אם זה לא טוב אז אני פשוט אצלם את המחשב ואעלה לאינטרנט

פורסם
  • מחבר
זה המארז שלך?

http://www.cougar-world.com/products/pc_case/solution.html

אם כן, הוא תומך בכרטיסים באורך של עד 320 מילימטרים.

אכן כן

נראה לי שאני יכול להכניס אליו 750Ti בלי הרבה בעיות

פורסם

ווי כמה שטויות עד שעידן ועידו עשו סדר...

750ti לא יהווה שיפור משמעותי ממה שיש לך, חבל על הכסף.

מעבד i7 לא ישפר לך הרבה, לי יש את ה-2500k והוא סוחב יופי GTX 780 בלי צוואר בקבוק משמעותי.

16 ג׳יגה גם מיותר.

תשקיע את כל התקציב ב-SSD וכרטיס מסך.

מצאתי באתר g2a.com ווינדוס 8.1 פרו ב-100 שקל.

עם SSD וווינדוס 8.1 המחשב יטוס.

אם יד2 בא בחשבון, יש כרטיסי 280x ו-290 במחירים מצחיקים והם עדיין באחריות.

פורסם
  • מחבר
ווי כמה שטויות עד שעידן ועידו עשו סדר...

750ti לא יהווה שיפור משמעותי ממה שיש לך, חבל על הכסף.

מעבד i7 לא ישפר לך הרבה, לי יש את ה-2500k והוא סוחב יופי GTX 780 בלי צוואר בקבוק משמעותי.

16 ג׳יגה גם מיותר.

תשקיע את כל התקציב ב-SSD וכרטיס מסך.

מצאתי באתר g2a.com ווינדוס 8.1 פרו ב-100 שקל.

עם SSD וווינדוס 8.1 המחשב יטוס.

אם יד2 בא בחשבון, יש כרטיסי 280x ו-290 במחירים מצחיקים והם עדיין באחריות.

ומה עם 770 או 760? כי אני די נעול על NVIDIA

אז לשים SSD? כי חלק אומרים שכן וחלק אומרים שזה לא ייתן לי כלום במשחקים

עריכה: גם ממליצים לי להחליף ספק כוח, מה אתה אומר על זה?

פורסם

SSD ייתן לך בטעינה של משחקים (לדוגמא, טעינה של מפה ב-BF4 יכולה לקחת שתי דקות (!!) על קשיח ו-15 שניות מ-SSD) ובשימוש שוטף ייתן לך עבודה חלקה יותר, זמני טעינה קצרים של תוכנות ועלייה מהירה של המחשב (שניות בודדות).

ספק כוח הייתי ממליץ להחליף למשהו חדש יותר מיצרן אמין יותר כמו סיסוניק או FSP אם אתה לוקח כרטיס חזק.

נעול על NVIDIA מאיזו סיבה? אתה מבין שב-1300 ש"ח אתה יכול להשיג R9 290 יד2 באחריות לעוד שנתיים+ שיהיה חזק כמעט כמו 780.

פורסם
  • מחבר
SSD ייתן לך בטעינה של משחקים (לדוגמא, טעינה של מפה ב-BF4 יכולה לקחת שתי דקות (!!) על קשיח ו-15 שניות מ-SSD) ובשימוש שוטף ייתן לך עבודה חלקה יותר, זמני טעינה קצרים של תוכנות ועלייה מהירה של המחשב (שניות בודדות).

ספק כוח הייתי ממליץ להחליף למשהו חדש יותר מיצרן אמין יותר כמו סיסוניק או FSP אם אתה לוקח כרטיס חזק.

נעול על NVIDIA מאיזו סיבה? אתה מבין שב-1300 ש"ח אתה יכול להשיג R9 290 יד2 באחריות לעוד שנתיים+ שיהיה חזק כמעט כמו 780.

אני נעול על NVIDIA כי אני איתם מהמחשב הרציני הראשון שלי מ-2004* ומעדיף להישאר עם מה שמוכר לי

*לפני 2004 זה היו לי טרנטות שחודש עבדו וחודשיים לא עבדו והן גם היו בלי אינטרנט

-

נראה לי שאני בסוף אשים SSD, אני עדיין לא החלטתי סופית לגבי זה, אבל ממה שהבנתי ה-SSD משפיע רק על מה שמותקן עליו והמשחקים שלי מותקנים בכונן רגיל של 1TB

אני אשקול החלפת ספק כוח, אני מכיר כמה חבר'ה שמבינים בזה, אני גם אתייעץ איתם לגבי הכרטיסים של AMD שהצעתם לי, אולי שווה "לשבור מסורת" בשביל יותר זיכרון גראפי, יש כרטיסי AMD במחירים סבירים עם 3-4GB VRAM וכרטיסים מקבילים ב-NVIDIA (מקבילים מבחינת כמות זיכרון) עולים כמו מחשב שלם

פורסם

בגלל שלSSD יש נפח קטן אתה מתקין משחקים ספציפיים שאתה משחק בהם ושהם כבדים כמו BF3/4...

כגע יש את את הMX110 של Crucial אצל Plonter במחיר משתלם יותר ונפחים מעט גדולים יותר משל הSamsung EVO 840

256GB ב550/539ש"ח

128GB - ב539/550ש"ח

תמיד מבאס אותי העניין ש256GB למשל זה 238.41GB ו128GB זה 119.20GB בכל מקרה זה עדיף על 250GB שזה בעצם 232.83GB ו120GB שזה בכלל 111.75GB כי בSSD כל ג'יגה חשוב P:

לגבי ספק הכוח מה זאת אומרת "תשקול" אין מה לשקול אם תקנה כרטיס מסך רציני ועידן כבר רשם לך לגביו בעמוד הקודם

ספק הכח שלך ממש לא רציני ולא סוס כמו שציינו לפני, זה שמוצהר עליו 750W זה לא אומר שהוא מסוגל לספק את זה, ספקים ג'נריים אינם מסוגלים לספק מתחים יציבים או את המוצהר עליהם.

לא מצאתי ביקורת על הדגם הספציפי שלך אבל אם נסתכל על דגם ה660W שדי דומה:

http://www.hardwaresecrets.com/article/AcBel-Polytech-iPower-660-Power-Supply-Review/552

במסקנות הם רשמו שכדאי להתרחק ממנו כמו מאש ושהוא לא מסוגל לספק חצי ממה שמוצהר עליו, צועק ג'נרי לחלוטין.

ולדעתי בכלל מיותר לשדרג ל750 Ti מ560 Ti אם בכלל תרגיש הבדל,ואין ממש מה להתעייץ במיוחד שבערך באותו הסכום של ה750 Ti יש לך את 7870XT ומעליו הR9 290 4GB שעידן הציע ב1584/1552ש"ח שהוא בכלל ברמה של הGTX 780 כמו שאמרו לפני ובשבילו חייב ספק כוח איכותי.

פורסם
  • מחבר
בגלל שלSSD יש נפח קטן אתה מתקין משחקים ספציפיים שאתה משחק בהם ושהם כבדים כמו BF3/4...

כגע יש את את הMX110 של Crucial אצל Plonter במחיר משתלם יותר ונפחים מעט גדולים יותר משל הSamsung EVO 840

256GB ב550/539ש"ח

128GB - ב539/550ש"ח

תמיד מבאס אותי העניין ש256GB למשל זה 238.41GB ו128GB זה 119.20GB בכל מקרה זה עדיף על 250GB שזה בעצם 232.83GB ו120GB שזה בכלל 111.75GB כי בSSD כל ג'יגה חשוב P:

לגבי ספק הכוח מה זאת אומרת "תשקול" אין מה לשקול אם תקנה כרטיס מסך רציני ועידן כבר רשם לך לגביו בעמוד הקודם

ולדעתי בכלל מיותר לשדרג ל750 Ti מ560 Ti אם בכלל תרגיש הבדל,ואין ממש מה להתעייץ במיוחד שבערך באותו הסכום של ה750 Ti יש לך את 7870XT ומעליו הR9 290 4GB שעידן הציע ב1584/1552ש"ח שהוא בכלל ברמה של הGTX 780 כמו שאמרו לפני ובשבילו חייב ספק כוח איכותי.

7870XT? אפשר דגם ספציפי? אני לא מוצא אותו באתר של KSP

פורסם

ביום ש-KSP יעשו איזה מבצע, אני אצא במחולות (-:

הכרטיס 7870XT עליו דובר הוא מ-TMS, הם עושים משלוחים בחינם וניתן לשלם במזומן לשליח:

http://www.tms.co.il/product/12311

פורסם

אני חושב שכדאי קודם כל להסגר על הדברים החיוניים:

1. מערכת הפעלה.

2. ספק סביר.

3. כרטיס מסך שיהווה שיפור גדול יחסית מן הנוכחי.

אם ישאר תקציב, אפשר להסתכל גם על SSD. לדעתי אין לזה תקציב ואין טעם כרגע להתפזר יותר מדי.

לגבי Nvidia מול AMD (ובאופן כללי כרטיס מסך):

1. אני לא רואה היגיון בלהנעל על חברה מסויימת. עם זאת, בן אדם צריך להיות מרוצה ממה שהוא קונה. אם לבן אדם יש "עיוות" כלשהו שגורם לו להיות מרוצה רק מכרטיסים של חברה X - סבבה. שיהנה. לא צריך ללחוץ או להכריח, שכל אחד יעשה מה שבא לו.

2. אני לא מבין את ההיגיון בלהשוות כרטיסי AMD יד שניה (ה R9 290 המדובר) לכרטיסי Nvidia יש ראשונה. תשוו תפוזים לתפוזים. אפשר גם למצוא כרטיסי Nvidia יד שניה והם יהיה משתלמים יחסית ללקנות 750 Ti יד ראשונה.

3. לגבי ה 750 Ti, בואו נסכם בכך שאת הכרטיס הזה אין לך טעם לקנות.

4. לגבי ה 7870XT - אין אותו בגלל שהוא כרטיס מהדור הקודם של AMD. קיי אס פי מחזיקים רק כרטיס מהדור הנוכחי.

סתם לצורך העניין, עניין "הדור החדש" לא משנה שום דבר כמעט. הטכנולוגיה נשארה זהה ב 99% למיטב הבנתי.

סה"כ מדובר בכרטיס שהוא מעיין "אנומליה" בשוק. מדובר על כרטיס ש AMD "תפרה" לכסות חלק מסויים בשוק יחד עם ניצול מלאי שבבים די טובים שנשאר לה במלאי. כרטיסי ה"אנומליה" (למישהו יש תיאור יותר טוב? D-: ) הללו הם תמיד כרטיסים סופר משתלמים.

תחליט אם רכישה שלו תהפוך אותך למרוצה או לא. אם לא, תקנה Nvidia - משהו ברמת ה GTX 660 TI או 760.

פורסם

לגבי 2, לא מסכים.

שוק היד2 מוצף בכרטיסי AMD מהדגמים 7970 7950 R9 280X ו-R9 290 בגלל שאנשים קנו המוני כרטיסים למטרות כריית קריפטו-מטבעות, ועכשיו שהמיינרים הייעודיים השתלטו על השוק, אנשים מנסים להיפטר מהכרטיסים שלהם מהר ככל האפשר.

תמצא לי ב-1300 ש"ח כרטיס NVIDIA שברמה של R9 290.

פורסם

אין לי כוח לחפש. אם אתה בקיא בשוק - אני מקבל את הטענה שלך. לא הייתי מודע לכך שישנו מצב מסויים שכזה בשוק.

עם זאת, אני חושב שאם שולחים אותו לשוק היד השניה, מן הראוי להביא לו דוגמאות גם של כרטיסי Nvidia - בתחשב בכך שכל כך חשוב לו כרטיס של החברה הזו (הוא כבר מכיר את זה, שחס וחלילה לא יתחיל להסתבך עם כרטיס AMD....).

פורסם
  • מחבר
אין לי כוח לחפש. אם אתה בקיא בשוק - אני מקבל את הטענה שלך. לא הייתי מודע לכך שישנו מצב מסויים שכזה בשוק.

עם זאת, אני חושב שאם שולחים אותו לשוק היד השניה, מן הראוי להביא לו דוגמאות גם של כרטיסי Nvidia - בתחשב בכך שכל כך חשוב לו כרטיס של החברה הזו (הוא כבר מכיר את זה, שחס וחלילה לא יתחיל להסתבך עם כרטיס AMD....).

אל תדאג לי

יהיה בסדר :-) אני אדע להסתדר גם עם AMD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים