עבור לתוכן

מתכנן לשדרג את המחשב (תקציב: 1600-2000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

לא אמרת שיש לך תקציב של 1500 שקל?

• תגובות 44
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
לא אמרת שיש לך תקציב של 1500 שקל?

התקציב זה בערך 2000 ואני קונה איתו גם עוד 8 ג'יגה RAM ולמערכת הפעלה Windows 7 64bit, כדי שיהיה לי סיריאל משלי, בינתיים אני תקוע עם windows שחבר התקין לי והסיריאל שייך לו

מה אני יכול לעשות עם בערך 1400-1500? (אחרי שהורדתי בערך 600 על סטיק של 8 ועל מערכת הפעלה)

פורסם

למה לקנות מערכת הפעלה ישנה? תקנה Win 8.

למה לקנות עוד 8GB? זה לא יתן לך שום דבר. (כלום)

נראה לי שאנשים שאוהבים לדבר שטויות משפיעים עליך יותר מדי.

לגבי כרטיס מסך, אני ממליץ לך להעריך כמה כסף אתה רוצה להוציא על זה ולפתוח על זה ת'רד יעודי. אני לא רוצה להמליץ סתם כי אני לא בקיא מספיק במצב השוק הנוכחי. עקרונית,אם אתה כבר משדרג, כדאי ללכת על כרטיס שהוא יותר לכיוון ה High end. (אתה הרי מעוניין לקבל שיפור משמעותי מהמצב הקיים אם אתה מוציא הרבה כסף).

פורסם
  • מחבר
למה לקנות מערכת הפעלה ישנה? תקנה Win 8.

למה לקנות עוד 8GB? זה לא יתן לך שום דבר. (כלום)

נראה לי שאנשים שאוהבים לדבר שטויות משפיעים עליך יותר מדי.

לגבי כרטיס מסך, אני ממליץ לך להעריך כמה כסף אתה רוצה להוציא על זה ולפתוח על זה ת'רד יעודי. אני לא רוצה להמליץ סתם כי אני לא בקיא מספיק במצב השוק הנוכחי. עקרונית,אם אתה כבר משדרג, כדאי ללכת על כרטיס שהוא יותר לכיוון ה High end. (אתה הרי מעוניין לקבל שיפור משמעותי מהמצב הקיים אם אתה מוציא הרבה כסף).

לאבא שלי יש לפטופ עם ווינדוס 8 והוא די חפירה, אני מעדיף את 7

אני רוצה כרטיס מסך שיעבוד עם המערכת הנוכחית שלי ושלא יעשה צוואר בקבוק

כדאי לי לפתוח דיון בפורום כרטיסי מסך?

פורסם

מה "חפירה" בו?

בכל אופן, הדיון הזה לא רלוונטי. אתה משקיע ממיטב כספך במחשב ומצפה לקבל תמורה טובה לכסף. Win 8 היא מערכת ההפעלה החדשה ביותר, לכן תאפשר לך תמיכה בטכנולוגיות ובתוכנות החדשות ביותר שישנן - ולטווח זמן ארוך יותר. שים את ענייני ה"כבוד" האלה בצד ותשקיע את הכסף שלך בצורה חכמה.

אני חושב שכדאי. בכל מקרה - זה לא ממש יזיק... (יקח לך עוד כמה דקות מהחיים).

פורסם
  • מחבר
מה "חפירה" בו?

בכל אופן, הדיון הזה לא רלוונטי. אתה משקיע ממיטב כספך במחשב ומצפה לקבל תמורה טובה לכסף. Win 8 היא מערכת ההפעלה החדשה ביותר, לכן תאפשר לך תמיכה בטכנולוגיות ובתוכנות החדשות ביותר שישנן - ולטווח זמן ארוך יותר. שים את ענייני ה"כבוד" האלה בצד ותשקיע את הכסף שלך בצורה חכמה.

אני חושב שכדאי. בכל מקרה - זה לא ממש יזיק... (יקח לך עוד כמה דקות מהחיים).

אוקיי, אני אשקול אם לקנות את 8

ומה עם כרטיס מסך? יש איזה מודל חדש יותר של NVIDIA שמתאים לי או שכדאי לקנות את ה-750 TI?

- - - תגובה אוחדה: - - -

עכשיו גיליתי שהכרטיסים החדשים (750TI לדוגמא) דורשים חיבור PCI 3.0 ולי יש PCI 2.0... זה די דופק את אפשרויות השדרוג

פורסם

אין לך מה לשקול יותר מידי פשוט קנה את 8.1 וכדי שלא יהיו "חפירות" ואני מניח שבזה אתה מתכוון למסך האריחים אז פשוט תתקין את הClassic Shell עד שMicrosoft יוציאו את העדכון שיחזיר את ההתחל סופית.

תפריט ההתחל בחלונות 8.1 חוזר הקיץ

new_startwin.jpg

Microsoft Windows 8.1 Home Premium Hebrew 64 BIT ב336₪

דרך אגב למה אתה נעול על Nvidia ?

ולא דורשים PCIE 3.0 אפשר לחבר גם על PCIE 2.0 הבדל הביצועים לא משמעותי בכלל לפי מה שידוע לי.

במחיר בערך דומה ל750Ti יש את Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST DP Retail ב789₪ שחזק ממנו ויותר ברמה של ה760 אצל Nvidia .

פורסם

מחזק.

על קצה המזלג, תסתכל פה:

http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.html

ה 7870XT מדורג בדירוג של TOM'S שתי רמות מעל ה 750TI.

יש גם את זה: http://www.tms.co.il/product/11914

(הוצאתי מת'רד מוצרים/דילים מומלצים)

אם אתה ממשיך להתעקש על nVidia (אם כי לא ברור לי למה לא לקחת כרטיס טוב יותר ב 100 שקלים פחות...)

- - - תגובה אוחדה: - - -

עכשיו גיליתי שהכרטיסים החדשים (750TI לדוגמא) דורשים חיבור PCI 3.0 ולי יש PCI 2.0... זה די דופק את אפשרויות השדרוג

מאיפה הגעת לכך שזוהי דרישה?

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה, אני כבר אגיע להחלטה בעצמי

-

דרך אגב למה אתה נעול על Nvidia ?

-

אני עם Nvidia מ-2004 ובינתיים מרוצה מהם

פורסם

כמה הבהרות ותיקונים:

1. המעבד שלך עדיין רלוונטי, יש אולי משחק אחד או שניים שבהם הוא ינוצל במלואו.

2.לא צריך להוסיף זיכרון, יותר מ8 גיגה לא יתן לך שום דבר, אין כיום משחק המנצל יותר מכך.

3. אני ממליץ על חלונות 8.1 שמהירה יותר ויודעת לנצל טוב יותר משאבים, בעזרת תוסף חינמי אתה גורם לה להראות בדיוק כמו חלונות 7 כך שלא תרגיש בהבדל.

ספק הכח שלך ממש לא רציני ולא סוס כמו שציינו לפני, זה שמוצהר עליו 750W זה לא אומר שהוא מסוגל לספק את זה, ספקים ג'נריים אינם מסוגלים לספק מתחים יציבים או את המוצהר עליהם.

לא מצאתי ביקורת על הדגם הספציפי שלך אבל אם נסתכל על דגם ה660W שדי דומה:

http://www.hardwaresecrets.com/article/AcBel-Polytech-iPower-660-Power-Supply-Review/552

במסקנות הם רשמו שכדאי להתרחק ממנו כמו מאש ושהוא לא מסוגל לספק חצי ממה שמוצהר עליו, צועק ג'נרי לחלוטין.

4. בתקציב שהצבת ניתן לרכוש כרטיס מסך חדש וחייב גם ספק, אחרת אם תקנה כרטיס חזק וזללן, כמה תרחישים עלולים לקרות:

1.הספק יקרוס.

2.הספק יקרוס וישרף.

3. הכרטיס ישרף.

4. אחד הרכיבים האחרים, לוח, קשיח, SSD, זכרונות, מעבד עלולים להשרף עקב מתחים לא יציבים.

אם תחליט ללכת על כרטיס מסך חזק כמו GTX770/280X או אפילו R9 290, הייתי שוקל ספק המדורג 520-550W מחברה אמינה ומוכרת.

פורסם
  • מחבר

יש איזו המלצה על ספק כוח טוב?

רוב הסיכויים שאני הולך על ה-750 TI או על 770 עם 2GB זיכרון. ראיתי כרטיס 770 עם 4 ג'יגה זיכרון אבל הוא ממש יקר ולא נראה לי שאני אקנה אותו

פורסם

כשאתה בודק על כרטיס מסך תבדוק אצל TMS וPlonter אצלהם גם ה770 4GB יותר זול בכמה שקלים בגרסה של MSI בכל מקרה ב1507/1477₪ יש לך את הR9-280X 3GB 384-Bit GDDR5 אצל Plonter עם שנתיים אחריות שהוא ברמה של ה770 .

אני מניח שאחרי הכרטיס מסך(750Ti) ישאר לך בסביבות ה800ש"ח וב₪379 יש לך את הספק הבא עם 5 שנות אחריות ובגלל שהתקציב מאפשר אז גם עדיף לדעתי ספק איכותי בעל הספק גדול כמו זה למקרה שבעתיד תרצה גם להחליף לכרטיס מסך שדורש יותר ככה הספק לא יגביל אותך.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

ספק כוח:

FSP RAIDER 650W 80Plus Silver 50A @ 12V A.PFC

כמות: 1 - מחיר: ₪379

סה"כ: ₪379

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 372 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/zach4nfy

פורסם

מה רע במשהו שהוא בין ה 750 ti לבין ה 770?

לא ממש הצלחתי את הלוגיקה פה.

פורסם

פותח הדיון, שני הכרטיסים עליהם חשבת לא שקולים ואין כל קשר בין הביצועים של האחד לשני.

אם כבר פזלת לכיוון 770 עם 4 גיגה, אציע לך כרטיס חזק יותר עם 4 גיגה גם כן, הוא חדש עם שנתיים וחצי אחריות ועולה פחות מדגם ה770 4GB בכ300 שקלים:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-R929OC-4GDnu

לו הייתי משדך ספק איכותי ושקט בתקן נצילות זהב הכולל 5 שנות אחריות, 550W יהיה מעל ומעבר עם מרווח בטחון טוב, הספק:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=S12G-550

צריך רק להבין איזה מארז בדיוק יש לך כדי לוודא אם הכרטיס נכנס בו, ציין בבקשה את דגמו המדוייק של המארז.

פורסם
  • מחבר

המארז שלי זה COUGAR-Compucas Midi ATX

אני רק בדקתי את האופציה של כרטיס מפלצתי עם 4 ג'יגה אבל הוא יקר לי מדי מבחינת התקציב, אליו גם תיכנס מערכת הפעלה 8.1 (בסוף השתכנעתי לתת לה צ'אנס) ואולי ספק כוח כמו שהצעתם לי

אני רק רציתי לשפר קצת את הכ. מסך למשהו עם יותר VRAM בשביל GTA V, אני כנראה אהיה עם המחשב הנוכחי עוד שנתיים ואז אחליף אותו במשהו מתקדם יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים