עבור לתוכן

ספק למחשב החדש

Featured Replies

פורסם

2-3 כרטיסי מסך (כנראה 290X).

מעבד, כרגע 2600K, כשיצא HASWELL-E אחליף מעבד לוח וזיכרון (הכיוון הוא 32GB DDR4, אבל אולי אתפרע וזה יהיה 64GB)

חוץ מזה, 30 + מאווררים, שתי משאבות, AQUAERO 6 ולפחות בינתיים רק SSD ו-HD מכני אחד.

פורסם

ל-3 כרטיסים:

אם אתה רוצה להריץ הכל בסטוק, ההמלצה שלי תהיה משהו כמו AX1200i לכל הפחות. עוד אפשרות טובה זה האנטק HCP-1300 Platinum שהוא בעל איכות מעולה.

אם הכרטיסים יהיו באוברקלוק מתון, תרגיש חופשי לטפס לדגמי 1500-1600 וואט.

עוד אפשרות שיש היא חלוקה לשני ספקי כח, בעיקר כדי לחסוך עלות. ספק אחד למערכת, לוח אם, קירור - בגזרת 550 וואט, אחד נוסף לחיבור שלושת כרטיסי המסך בגזרת 1000 וואט

ל-2 כרטיסי מסך: כל ספק 1000W איכותי יעשה עבודה טובה.

פורסם
  • מחבר

haswell-e באוברקלוק + כל שאר המערכת (למעט כרטיסי המסך) נכנסים ב-550W?

איך מחברים את שני הספקים?

פורסם

אתה יכול להשתמש בכלים יעודיים שיאפשרו לך להדליק את הספק (לא חסרים כאלה באתרי מודינג וקירור). כל מה שמכשיר כזה עושה זה להתחבר ל-24PIN ולחבר בין GRND לבין PWR כמדומני.

האסוול אקסטרים באובר + שאר המערכת אמור להספיק ב-550, אפשר לטפס ל-650 ליתר בטחון. עדיפות לספקי כח בעלי מסילת 12 וולט בודדת, או מסילות 12 בודדות שמגיעות מאותו מקור כח פנימי מפוצל (מסילות מדומות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים